Şimdi Ara

İzmir'de nereleri gezdirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Ben İzmir'de yaşıyorum ama nereler gezilecek hiç bir fikir sahibi değilim. Kuzenim geldi Fransa'dan beni gezdir diyor. Yarın Allah nasip kısmet ederse gezeceğiz. Alışveriş falan da yapacağız. Sizden ricam kuzenimi nereye götüreyim, ne yapalım, ne yiyelim gibi konularda yardımcı olmanız. Arkadaşlar Allah rızası için barmış pavyonmuş diskotek ve +18 yerler demeyin! Çünkü, kuzenim evli! Yalnız birde öyle İzmir merkeze uzak yerler olmasın. Otobüs, vapur, İz-Ban ve metro araçlarını kullanacağız.

• Tarihi asansöre götürüp mükemmel manzarasına karşı nefis bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.
  • Alsancak - Kordon , Vapurla Karşıyaka , Metro ile Bornova güzel cafeler var, Konak - Kemeraltı çarşısı,Saat kulesi..
  • Gerek kalmadı 3 gün önce yazaydınız iyiydi :) kuzenim bu gün Rennes'e döndü.
  • konu sahibinin ihtiyacı kalmamış ama biz kendimiz için soralım
    evet izmirde nereler gezilir ne yapılır?
  • Asansör ksk güzelyalı optimum
  • tarihi asansöre gidilip güzel bir akşam yemeği yenilebilir yada çay kahve bir şeyler içilebilir orada. Kızlarağasına gidilip türk kahvesi içilir. Kordonda çimlerin üstünde oturulur. Kemeraltı mutlaka gezilir. alsancaktan bisiktlet kiralayıp inciraltına kadar tüm sahil şeridi boyunca gezilebilir. Gazi kadınlar veya muzaffer izgü sokaklarından birine uğranılır gece...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Mi Eskişehir mi..?
    3 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.