Bildirim
İzmir de Özel Toyota servisi önerebilecek var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
para kazanamadiklari araclar bakim disinda servise gitmediği icin yok gordugum kadari ile
3. sanayide toyota değil tüm japon araclarina bakan bir yer var diye biliyorum bornovada. -
Toyo toyota ali ustayı tavsiye ediyorlar tel .0232 -464 2121 -
Arakadaşlar selam izmir de özel Toyota servis olarak Dalay oto toyota servisi öneririm. Kendileri eski akdemirler toyota yetkili servisin usta başlarıdır. servis kapanınca kendilerine yer açtılar izmir 1. sanayi sitesinde . web sitelerine girip bakabiliriniz.www.dalayoto.com telefonları Tel: 0232 457 04 59 -
quote:
Orijinalden alıntı: n95master
Arakadaşlar selam izmir de özel Toyota servis olarak Dalay oto toyota servisi öneririm. Kendileri eski akdemirler toyota yetkili servisin usta başlarıdır. servis kapanınca kendilerine yer açtılar izmir 1. sanayi sitesinde . web sitelerine girip bakabiliriniz.www.dalayoto.com telefonları Tel: 0232 457 04 59
Bundan bir iki sene evvel bu konuyu bende araştırmıştım.. Halbuki 15 senedir toyota alım satımı yapan kardeşimin gittiği bir servis vardı. onu dinlemedim Başka bir arayışa girdim.. Belki o markanın içinden gelen.. sadace o markayla çalışan bu işin ehlidir diye düşünerek
bir arayışa girdim.. Sonra yine bu forumda Bornova' kapanan bir Toyota yetkili sersin eski ustalarının kendi özel açtıkları özel servis e gittim. Sonuç fiyasko, rezalet..
Motor yağı = 86 tl
yağ filitresi = 31,76tl
tapa contası = 2,54tl
hava filitresi =25,42tl
antrifriz = 46,84
fren hidroliği =21,19tl
bakım işçiliği=40,38tl
Fren disklerine 550 tl istemişlerdi.. orada yaptırmadım.. Yine eski ustama geri döndüm.. 250 tl ye yaptı.. artık bir mesaj çıkardım.. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum.. akıllandım artık..
-
3. sanayide İkilere gidebilirsiniz derenin kenarında hemen.Tüm japon araçlara bakıyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X