Beyler yarına saat 15.00-16.00 arası adatepe'de paintball ayarlardık.Bugün öğrendik ki karşı taraftan bazı kişiler gelemicekmiş,gelebilecek veya 5 kişilik takım çıkarabilecek var mı? DH size güveniyoruz..
uP
Hangi yaş aralığındasınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Danilo Thann
Hangi yaş aralığındasınız?
17-19 aralığındayız.Daha önceden tecrübemiz var fena değiliz.
Profesyonel paintball oyuncusu olarakdan sana tavsiyem (speedball diye geçer) inciraltındaki sahaya gidin oynayın orası bizim klubümüzdür ve izmirdeki en iyi sahadır. ayrıntılı bilgi almak isterseniz bana ulaşın.
quote:
Orijinalden alıntı: MetaLzonE
Profesyonel paintball oyuncusu olarakdan sana tavsiyem (speedball diye geçer) inciraltındaki sahaya gidin oynayın orası bizim klubümüzdür ve izmirdeki en iyi sahadır. ayrıntılı bilgi almak isterseniz bana ulaşın.
Biz zaten Adatepe'ye gidiyoruz.Geçen hafta gittik çok kötü değiliz.Yarında paintball için adatepe'de rezervasyon yaptık gidicektik fakat karşı takım gelmicekmiş..biz de 5 kişilik rakip arıyoruz.
birilerini bulmaya bak olmazsa ara iptal ettir 5 kişi oynayamazsınız (tabi 5-5 10 kişi oldugunuzu varsayıyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: MetaLzonE
birilerini bulmaya bak olmazsa ara iptal ettir 5 kişi oynayamazsınız (tabi 5-5 10 kişi oldugunuzu varsayıyorum)
bende zaten gelebilcek birilerini arıyorum zaten de, gecen gün pazar 5 v 5 yaptık fena değildi yarında pazar okullar açıldıktan sonra dersane yüzünden yapabilceğimizi sanmıyorum o yüzden yarın birnevi son olucak kısaca 5 kişiye razıyım
up
Ben arkadaşlara sordum da çoğu yamuk yaptı hocam kusura bakma.
quote:
Orijinalden alıntı: Danilo Thann
Ben arkadaşlara sordum da çoğu yamuk yaptı hocam kusura bakma.
Önemli değil hocam..çok aceleye geldi..karşı takım son dakika gelmicem diyince mecburen bir şekilde adam bulmaya çalıştık.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme