Şimdi Ara

İzmir'e aşığım. Arşivimizde olması gereken resimler. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
7
Favori
9.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzmir'li arkadaşlarım 6 aydır İzmirdeyim. İstanbuldan göç ettik iş amaçlı ailece. Fakat pek biyer bilmiyorum İzmir'de. Bana yardımcı olabilir misiniz ?
  • İzmirliyim. Güzel konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zıplayanpırasa Z kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 11 Ağustos 2024; 15:10:53 >
  • İzmir Bir Yaşam Tarzıdır. Doğru Yoldasınız.

İzmir e Gavur Deyipte Sövenlerin Hepsi Korkudan İzmire Gelemiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QReal -- 1 Haziran 2012; 8:57:16 >
  • QReal kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 11 Ağustos 2024; 15:10:50 >
  • İzmir ülkemin en batı yakası Allahı gibidir ve tektir Ata'sı
  • O değil de bir şehre kar bu kadar mı yakışmaz
  • XperiaTM kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 11 Ağustos 2024; 15:10:35 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 27 Aralık 2020; 19:40:1 >
  • quote:

murat_erk92

Bİ URLALI OLARAK SANA KATILIYORUM ÇEŞMEALTINDAN SELAMLAR

Murat hocam aleykümselam. Öyle selam verip kaçmak da olmaz. Sna yakın olarak Narlıdere, güzel bahçe, urla ve çeşme karelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 11 Ağustos 2024; 15:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 11 Ağustos 2024; 15:12:27 >
  • Gelen sene paso izmir tercih edeceğim yurtlarda falan hayat nasıl bölüm olarakta seferhisar 2 senelik lojistik düşünüyorum!
  • İzmiri izmir yapan insanı. Çok güzel şehir evet ama insanları komple boşaltıp yerine atıyorum iç anadolulu muhafazakları doldursan ya da urfayı taşısan fln 2 haftada şaftı kayar yani. Önemli olan insan kalitesi. Belediye de neyse ki AKPye geçmedi. Bir dönem AKPye geçmesi yeter anında peşkeş çekilir sağı solu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: SirinBaba'nın Donu

o resimdeki yeri Sheraton Oteli'nin plajına benzettim. büyük ihtimal orası

Evet orası :) Ilıca diye geçiyor :)

Alıntıları Göster
    izmir demek illa mavi deniz yada konak meydanı demek değildir. bana izmir deyince aklıma üzüm bağı da gelir, homçaların arasına giren 35 plakalı traktör gelir. izmir ovası dünyanın en fazla üzün yetiştirilen ovasıdır:

İzmir'e aşığım. Arşivimizde olması gereken resimler.

küçükken üzüm mevsiminde köye giderdik, akrabalarla birlikte bağda öğlene kadar çalıştıktan sonra öğle yemeği için gedizin kıyısına iner ağaç gölgesinde yemek yerdik:

yemekten sonra millet kestirirdi, bende gedize dalardım direk hey gidi günler hey. buda köyümüz haykıran:

gediz nehri köyün hemen üst kısmından geçiyo ancak nehrin etrafı ağaçlarla kaplı olduğu için belli olmuyo.

köyü unutmamak gerek, memleket demek köy demektir bence.

buda köyümüzün yakınındaki şelalede keyif çatarken çektiğim resim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Haziran 2012; 11:19:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.