sadece izmirliler yaşasa hiç sorun yok ama büyük şehir göç alıyo kırosu da geliyo işte o sorunlar var örneğin konakta 1 m2 lik alnda oturup piknik yapmaya çalışan hanzolar olabiliyor
8- Simit yoktur. Gevrek vardir. Cekirdek yoktur. Cigdem vardir.
Askerdeyken birtürlü kantinciyle anlaşamadım bu yüzden. Ne zaman gevrek(simit) veya çiğdem(çekirdek)istesem bön bön bakıyordu yüzüme
tek katılmadğım nokta
64- Bir kez Karsiyaka macina gidin. Taraftar nasil olurmus gorun. Etkileyici bir manzara yaratirlar. Ozellikle Ataturk Spor Salonunda Karsiyaka-Fenerbahce basket maclarinda muazzam bir atmosfer yaratirlar. Basketbolu iyi bilirler. Istanbul kulupleri gibi basket macina futbol seyircisi gelmez.
basket macları için geçerli futbol macında gelin göztepe tribününe dakka 80de İSYAN MARŞININ büyüsüne kapılın
İzmiri gerçekten çok seviyorum iyiki İzmirliyim
izmir izmir izmir
quote:
Orjinalden alıntı: night_man
quote:
Orjinalden alıntı: DVDRip
Sevgili arkadaşlar;
Peki bu İzmir'in hiç mi olumsuz/negatif yanı yok?
sadece izmirliler yaşasa hiç sorun yok ama büyük şehir göç alıyo kırosu da geliyo işte o sorunlar var örneğin konakta 1 m2 lik alnda oturup piknik yapmaya çalışan hanzolar olabiliyor
ve de fuar alanında.
ulan amma güzel şehirmiş ha
valla şu izmiri görmek nasip olmadı
istanbulun akşama kadar egsozunu çekmekten hakan taşıyana dönüyorum anasını satayım
hele birde sultanbeyli arabalarına bindim mi varya
kendi konumdada sordum burdada soruyorum arkadaşlar;
Kavak Yelleri adlı dizi nerede çekildi?
urla'da mı seferihisar'da mı çeşmealtı'nda mı
?
izmirli arkadaşlara soru gaziemir ve bornova nasıl bir yerdir bilen anlatsın lüften..
yahu okurken duygulandım... yazın 1 haftalığına bile olsa bir yerlere tatile gittiğimde ailemi sevdiğimi vs. özleyeceğime şehrimi özlüyorum...
negatif yan görmek için ise menemen dolmuşuna binmek yeterli...
birde disko önlerinde görülebilecek pazardan alınmış DKYN (dikkat YN) t-shirt lü ayalarında abidas ayakkabılı tipler vardır ki saçlarında 5 kilo jöle ile suratlarında faça izleri ile eller havaya yapmaya devam ederler onları bir kaşık suda boğası gelir insanın..
bu arada kıbrıs şehitlerinde gündüz saati dolaşın birde gece 4 de dolaşın ayrı bir güzel olur... pasaport iskelesinin orada yanyana 2-3 kahvehane bulunur, bunlardan adı pasaport olana oturup nargilenizi söyleyip keyif yapın + denizin kenarında yer bulabilirseniz bir gevrek alın sadece elinizde tutun... bir süre sonra kocaman bir martı gelip saldıracak elinizdeki gevreğe, acaip eğlendirici bir olaydır.
kadifekaleye yanınızda birileri varsada gitmeyin, orada fakirlikten yaşayan bir abime beni dolaşmaya götürmesini rica etmiştim "oğlum delimisin sen bizim orda gündüz japonları gece Türkleri şişliyorlar" demişti :) zaten merak edilecek bir yer değil şahsen gitmişliğim vardır, kalenin orada çay bahçesi vardır ki hiç merak etmeye deymez basın pasaporta gidin siz...(Sakın arabayla gitmeyin rezil olursunuz, %100 koyacak yer bulamayıp paralı otoparka gidersiniz)
quote:
Orjinalden alıntı: evo_4
Türkiye' nin her yeri güzel, ama İzmir bir başka güzel Ama son seçimlerde beni hayal kırıklığına uğrattı desem yalan olmaz Bu arada çok güzel yazı olmuş, eline sağlık
beni pek uğratmadı
quote:
Orjinalden alıntı: snubby_land
?
bildiğim kadarıyla 3üde hatta + 60. yıl anadolu lisesi...
quote:
Orjinalden alıntı: Se_co
izmirli arkadaşlara soru gaziemir ve bornova nasıl bir yerdir bilen anlatsın lüften..
gaziemir gereğinden fazla sakin polis lojmanları + askeri lojmanları barındıran suç işlenmeyen, gece 3-4 gibi istediğin gibi gecebileceğin bir yerdir. yani kısaca gereğinden fazla sakin bir yerdir.
bornova ise üniversite mekanı.. cillop gibi yerdir oda kısaca, ama kira konusunda resmen öperler adamı... bornovada dolaşmaya çıkıp hayatta sıkılamazsın...
quote:
Orjinalden alıntı: snubby_land
?
Urla iskele ile Çeşmealtı birbirine yakın zaten (arabayla 5 dk) ev çekimleri sanırım buralarda yapılıyor. Okulla ilgili çekimler İzmir den Urla ya giderken yol üstünde bulunan Güzelbahçe ilçesindeki 60.yıl anadolu lisesi deniz kenarındaki çekimler ise Seferihisar - sığacık ta. diye biliyorum.
mükemmel olmuş yazın arkadaşım.İyiki İzmirliyiz.Boyoz forever
quote:
Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_
quote:
Türkiye' nin her yeri güzel, ama İzmir bir başka güzel Ama son seçimlerde beni hayal kırıklığına uğrattı desem yalan olmaz Bu arada çok güzel yazı olmuş, eline sağlık
beni pek uğratmadı
bekliyordun yani
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_
quote:
beni pek uğratmadı
bekliyordun yani
biliyordum zaten
bizim iskenderun gibi oluyor dedi bornovalı arkadaş kürtler çingeneler geliyormuş sürekli
süper açıklamışlar .. Yaşadığım şehre aşığım İZMİR
Offf Ankara'da okuyan bir İzmir'li olarak zaten özlemiştim memleketimi, şu anda hasretten kudurmaktayım.
99. maddede ufak bir değişiklik yapalım, artık gemi ve denizaltını gezmek paralı Öğrenci 1, diğerleri 3 YTL idi yanılmıyorsam