Şimdi Ara

İZMİR'e gidecekler için tüyolar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
7.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye ben bu izmiri bir türlü sevemiyourm
  • thanks........
  • bi yarışma + ödül töreni sonucu 2 hafta içinde 3 kere gidip gelmek zorunda kalmıştım. gerçekten güzel bi şehir. gerçi çok gezme fırsatım olmadı. trafiii istanbula göre çoooook rahat. ilginç bi anı olarakta:
    3 erkek arkadaş gitmiştik. tabi izmirin kızları meşhur bizim gözler dört dönüo. taksi çevirmek gerekti. taksiden bi kız iniodu o taksie binmek zorunda kaldık ama inen kız yüzünden dibimiz düşmüştü. işte arabada az konuştuk kız hakkında fln. derken şoförle sohbet açıldı işte sonunda sorduk bıraktıın kız nerde oturur, kimdir nedir die... kız adamın kankasının kızı çıktı. hayatım da o kadar yerin dibine girdiimi hatırlamam. neyseki adam bişi demedi, zatn bizde çok ileri gitmemiştik...
  • mükemmel bir paylaşım
  • İnş İzmir Çıkcak Benimde
  • üniv.de inş izmirdeyim
  • İzmir'liyim guruluyum..!!
  • İzmir li olmak ayrıcalıktır
  • İzmir türkiyenin gururu
  • Kaf sin Kaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

Kaf sin Kaf

bir tek izmire bozan yer karşıyakadır,iskelesini bilen çingen ve apaçilr sarmış.

• arkadaslar izmir güzel yer
    ben istanbulluyum üni yi sırf izmirde okumak için tercihimi ordan yana kullandım ama...

sanki Miami yada Hawaii ye gidiyomusuz gibi büyütmeyin artık yeeter valla ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

İzmir li olmak ayrıcalıktır

hayret ilk defa bi karşıyalı izmirliyim dedi

TAM 35 GÖZTEPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmiR_CoasT -- 25 Ağustos 2008; 9:58:49 >
  • istanbuldan izmire geldim 45.günüm hiç birini görmedim yaşamadım burda yazanlardan..

boyozda hiç matah bişey değil normal bi börek..
  • kardeş kusura bakmada sen izmirde olduğuna eminmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

ankarada yasıyorum ama calıstıgım sırketın merkezı ızmırde guzel bı sehır
    tırafıgı cok kotu ama...

trafiği çok mu kötü

İzmirde tek trafik gaziemirde (genelde sabahları ve hafta içi) ve bucadadır

Şunuda Eklemek isterim eğer yazın konakdaysanız ve üçyola gitmek istiyorsanız metroya binin bornovaya gidin sonra üçyola gelin serinlersiniz

Ödemişe gitmenizide tavsiye ederim sadece ağızlarıyla bile eğlendirirler (örn: Anaaa huna bak gariiii).Kebap yemeyide unutmayın

(not:ödemişte 1-2 günden fazla vakit geçirmeyin sizi kendi içlerine çekerler ve sizde bir ödemişli olabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt. Roach -- 25 Ağustos 2008; 11:03:49 >

• gaziemirdeki askeri yurttan 9Eylül fen edebiyat fakültesi ne nasıl gidebilirim izmirli arkadaşlar bu sene kazandım da?
  • Güzel yazı
  • yarısına kadar okuyabildim :) izmirli olarak hoşuma gitti
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.