Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb :) geldim de izmir soğumuş baya bi görmeyeli..
  • arkdşlar hz seviyeleri belirlenmiş daha yeni haberim oldu.. kim hangi sınıfta ? ben in 01 ..
  • zoom hoşgeldin. :)

ben 23. sınıftayım. bugün gittim okula kitap almaya ama kitap satışları 6 ekim'e ertelenmiş. siteye dün gece baktım birşey yazmamışlerdı. bugün yazmışlar.

bu arada beklendiği gibi beginner grubundayım. yalnız çok vrdı beginner. kendimi yalnız hissetmedim.
  • ewt. kitaplar 6 ekimmiş.. fiyatları 25inde açıklancakmş .
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Eski sistemimiz daha iyiydi. Bu OASIS çok sinir ya.

eskiden nası oluyodu bu işler

Daha basit bir sistem vardı, tek şifre ile girilen. Seçmen gereken derslerin yanına tik koyuyordun, diğer dersleri eklemek için arama yaptırıyordun sadece. Ders programlarını da herkes görebiliyordu. Hatta bir ara öğrenci adından numaraya falan ulaşılabiliyordu ama kaldırdılar o sistemi de.

Bu gün saat 00.00da başlayan ders seçimi işini 3 saat 43 dakikadır bitiremedim toplamda 8 tane ders alacağım ama etmediğim küfürü ettim sistem olmadığı halde alttan dersiniz varüstten dersiniz var diyo bu resmen skandala dönüştü artık herkes küfür ediyo 500-600 kişi girince kitlenen bi sistem olabilirmi ya bu sunucu dandikliğimidir sistem rooterların rezilliğimidir nedir anlayamadım yarın sabah öğrenci işlerinden birine çok feci patlayacam ama hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 23 Eylül 2008; 3:40:22 >

• ben 19 eylül sabahı tatlı yatağımı saat 10:30 da bırakıp kalktım..çünkü güya o saatte sistem açılcaktı.ama dediğin gibi çok güzel bi sistem olduğu için ben derslere ulaşana kadar saat 15:45 olmuştu..8 dersten 6 sını alabildim..kontenjan kalmadı.ek kontenjan açtılar.dün akşam 10 da bi ders daha alabildim.fakat ingilizce dersinde açık kontenjan olduğu halde derslerimle çakışıyo.alamıyorum.4 gün oldu.bitti zaten dün gece bizim işlemler.öf naapcam ben. (fernsehn bilgi verdi biraz rahatlattı ama niye zamanında alamadım şu dersi ) oasis değil de ''QA.sis o neb''
  • ben 5.45 e doğru dersleri seçtim ama işte onay bekliyorz çok şanslı bi insan olduğum için garanti derslerimde onaylanmaz yine uğraşırım ben bedeviyim
  • nooldu ?? var mı bi aksilik..benimki onaylandı ama 1 ders eksik.onu yarın almaya çalışcam sabah 10.00 da açılcakmış sistem tekrardan
  • akşam saat 6 gibi onaylandı hayret
  • makus talihini yenmişsin işte
    ya saat 10:00 da tüm bölümler için yeniden sistem açılcak yeni kontenjanlar açılcak yazıodu sitede gfirdim oasis e hala 10:00da açılcak yazıo..(bkz.ben yalancının daniskasıyım)
  • üniversitemiz bitane dimi :))
  • başka yerde şubemiz yoktur

ben nihayet son dersimi de aldım..oh beeee
  • hayrlı olsnnn :)) darısı başımıza dielim :P
  • darısı başımıza...dedim bile
  • ölemezsin..yaşamalısın....topictopictopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicc öööölmüüüş...

of işim gücüm yok bunla uuraşıom.bırakıyım da ölsün
  • ölmez ölmez. okulun açılmasına iki gün kala herkes soru sormaya başlar yine. e tabi cevaplarıda bilen olmayacağına göre sorduğumuzla kalırız.
  • hehe .. topici ayakta tutmak için seferberlik ilan ediyormmm :P :D
  • ben varım
  • hadi bi kolundan ben tuttum diğer kolundanda siz tutunda kaldıralım şunu ayakta dursun.
  • hadi biiiiiir ikiiiiiii üüüçççç :))
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.