Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler konu nerlere gitmiş. ara ara bulamadim
  • he valla öyle..gidio süreklii.nerde bu devlet..nerde bu devleeeeettt...hıııııııııııııığğğğğğ(hırstan çıldırmış kadın sesi)
  • :))) koptm brklcm ya :D hırstan çıldırmış kadın sesiii :D
  • herkes aynı saatte burda olsa topic kalkar ayağa da böyle zor.
  • rektörümüzün katkılarnı istiyoruz :D :PP
  • herkes uygun olduğu saatleri yazarsa bu topic kalkınır..el ele verirsek bu topic muassır topicler seviyesine ulaşabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

herkes uygun olduğu saatleri yazarsa bu topic kalkınır..el ele verirsek bu topic muassır topicler seviyesine ulaşabilir..

Okul açılınca olur herhalde.
  • o zaman beklemeye geçiyorum..
  • arkadaşlar okulumuzun açılmasına 5 gün kaldı heyecan var mı

şu kitap işini ne yapıcaz arkadaşlar?
    herkes okuldan mı alıcak kitapları?
    kitap fiyatları 300-400 ytl arasıymış haberiniz olsun.ayrıca sadece ilk dönem için galiba.

ne yapıcaz kitap olayını?paşa paşa 300 ytl bayılcaz mı yoksa orjinal olmayanlardan mı alıcaz?
    bu şifre oılayı var birde.okulun dağıttıklarından almazsak şifremiz olmuyacak ve bir sorun çıkıcak diyorlar.ne yapıcaz arkadaşlar?
  • ilginç sorular cevaplarını bekliyoruz. kitap fiyatları 300 - 400 arası nasıl oluyo ya bellii değil mi ? kaynak kim bide bu dersler kaçta başlıyo kaçta bitiyo bunu da bi ögrensek iyi olcak
    okula geldiğim ilk gün ögrenmek istemiyorum bunu kendimi hazırlıcam önceden :)
  • arkadaşlar hepinize meraba bende bu yıl hazırlık tayım 2 gün kaldı artık okulun açılmasına kitap fiyatlarını bilmiyorum da o verdikleri şifreyle sanırım internet ten quiz olcaz bazı üni.lerde böle. ama artık bi yolunu buluruz sevgi yolu felam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 3 Ekim 2008; 16:54:27 >
  • arkadaşlar her sene aynı muhabbet varmış.şifre falan diye.benim arkadaş geçen sene okudu hazırlığı.herkes sevgi yolundan falan alıyor diyor.sakın okuldan alma dedi.boşuna para verirsin dedi.şifre falan hikaye diyor.neyse okul açılsın bakıcaz duruma.
    senede 600 ytl kitaba para vermek istemem yani.
  • topluca alırız sevgi yolundan daha ucuza gelir. bide okulun un ilk günü felam tanışsak kaynaşsak dh olarak benim sınıf bg 6
  • arkdşlar herkeste kitap sorunu war.. okulun ilk günü buluşalm diyenler el kaldırsın :)
  • el kaldırdım bence herkez sınıfları yazsın öle daha iyi olur
  • bg 23. 1.70 boyunda, 68 kilo, köse, saçı jöleli birini görürseniz ahanda ben.

dip not: akşam yediğim yemeğe göre sivilce oranı artıp, azalabiliyor.
  • herkes altına nick ve sınıfını ekleyerk devam etsin .

zoom_grange --> in01
  • yarın gitmeyi planlayan war mı?
  • ben gitcem.. sen gelmicekmisn ? :S

ya bide hzırlık okuyacak arkdşların mail adreslerine bişiler geldi mi ? benm mail halen daha boş..
  • bilmiyorum ya daha karar weremedim. benim mailde boş
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.