Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın ders başlıo pazz :)) bugn oryantasyon programıydı
  • abi şimdi dersler nasıl ya ? kaçta bitiyo hangi dersler war? hiç anlatmıonuz ama olmuo böyle hem tyopiği kalkındıralım diyonuz hemde bişey yaptıgınız yok herşeyi benden beklemeyin ama :)))
  • abi dersler gruplara göre deişio.. beginner ve elemantary haftada 30 saat, pre-intermediate 26, intermediate ler 24 saat görüyolar. kitaplar ve kitapların fiyatıda deişio gruplara göre. ben aldm bugn kitapları maşalah baya ağırdılar:)) bu arada dersler de başladı bugn baya sıkıcıydı:S
  • zoom okulda çok dolanıyom ben ama göremiyom seni
  • bnde göremiom hiç seni ya.. kantinin arkasında benim sınf a3 .. bugn kantine faln baktm özellikle de göremedim :S
  • a3.....aldım adresini
  • pasta çörekle gel :D
  • herkes kaybolduuu :s
  • millet yoruluyor galiba.
  • harbiden yorucu bu ünv hayatı :D
  • meraba iyi geceler
  • hellooo everybodyyy =)))
  • yok yok ölmüş burası....
  • midterm'ü de atlattık ama sabahtan beri başım çatlıyor valla. kolaydı ama fena heyecan yapmışım.
  • ne kolayı hocam ya :S bence kolay diildi pek.. benim sınaw sırasında başım çatladı. bide boynum tutuldu :S sınawdan çıkınca kop zaten :)
  • sizin seviye yüksek olduğu için zordur ya. bizim sınav en azından beklediğimden kolaydı. speaking sınavında da bir kaç yerde takıldım geri kalanı iyiydi. 70'i geçersem güzel olacak valla.
  • inş geçersin. bizim speaking çarşamba günü bkalm ..
  • zoom hocam sanada başarılar yarın sınavda.
  • sğl kardeşim. geçtik bugn bizde. iyi gbiydi sanrım. geyik muhabeti döndü 3 kişi olunca:))
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.