yarın ders başlıo pazz :)) bugn oryantasyon programıydı
abi şimdi dersler nasıl ya ? kaçta bitiyo hangi dersler war? hiç anlatmıonuz ama olmuo böyle hem tyopiği kalkındıralım diyonuz hemde bişey yaptıgınız yok herşeyi benden beklemeyin ama :)))
abi dersler gruplara göre deişio.. beginner ve elemantary haftada 30 saat, pre-intermediate 26, intermediate ler 24 saat görüyolar. kitaplar ve kitapların fiyatıda deişio gruplara göre. ben aldm bugn kitapları maşalah baya ağırdılar:)) bu arada dersler de başladı bugn baya sıkıcıydı:S
zoom okulda çok dolanıyom ben ama göremiyom seni
bnde göremiom hiç seni ya.. kantinin arkasında benim sınf a3 .. bugn kantine faln baktm özellikle de göremedim :S
a3.....aldım adresini
pasta çörekle gel :D
herkes kaybolduuu :s
millet yoruluyor galiba.
harbiden yorucu bu ünv hayatı :D
meraba iyi geceler
hellooo everybodyyy =)))
yok yok ölmüş burası....
midterm'ü de atlattık ama sabahtan beri başım çatlıyor valla. kolaydı ama fena heyecan yapmışım.
ne kolayı hocam ya :S bence kolay diildi pek.. benim sınaw sırasında başım çatladı. bide boynum tutuldu :S sınawdan çıkınca kop zaten :)
sizin seviye yüksek olduğu için zordur ya. bizim sınav en azından beklediğimden kolaydı. speaking sınavında da bir kaç yerde takıldım geri kalanı iyiydi. 70'i geçersem güzel olacak valla.
inş geçersin. bizim speaking çarşamba günü bkalm ..
zoom hocam sanada başarılar yarın sınavda.
sğl kardeşim. geçtik bugn bizde. iyi gbiydi sanrım. geyik muhabeti döndü 3 kişi olunca:))