Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yazılım mühendisliği kazanma hayalleri kuruyorum bakalım :(son senem.çalış çalış çalış öldüm valla.aranızda burslu yarı burslu olanlar var mı yoksa hepiniz mi burslusunuz
  • inş gelirsin kardeşim.. burslu warmıydı wardı sanrım aramızda.. yarı burs yok bzim ünvde ya hep ya hiç:) bu arada seçeceğin bölüm çok güsel ve baya baya zor haberin olsn :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

bende yazılım mühendisliği kazanma hayalleri kuruyorum bakalım :(son senem.çalış çalış çalış öldüm valla.aranızda burslu yarı burslu olanlar var mı yoksa hepiniz mi burslusunuz

ben burslu başladım bu sene. tek sorunum bursu kaybetme stresi oluyor. şu ana kadar başka hiçbir sorun yaşamadım. arkadaş ortamıda fena değil ama hazırlık ve beginner(gerçi elemantary olduk :D) olduğumuz için pek dersleride boşlayamıyoruz. bir kaç şey hariç şimdiye kadar memnunum okuldan. inşallah istediğin gibi olur.
  • inşallah kazanırım arkadaslar.çalışma tempomu artırmalıyım :)tesekkürler
  • ladies and gentlemens ... this topic died :D ing öğreniormmmm :P :D ya abi buraya yazın arada da yaşasın topic :)

bu arada hangi klüplerdesiniz? salsa veya ritm de olan varmı ?
  • konuyu unutan ekonomili'ler yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 1 dönemin.:D bakalım son mid-term nasıl geçecek?
  • wala 80 ve üstü almasam hiçde ii geçmiş olmıcak :))
  • benimde 60 almam lazım. bir de cpg vercekler. bu dönem geçerim herhalde. 2. dönemde Allah'tan 30'la geçiliyor.
  • ekonomi tayfası nerdesiniz yahu :D

bugünkü quiz beklediğim gibi iyi geçmedi ya zaman yetmedi :s

arkadaşlar ne olcak bu doların hali bu arada?okulun ne yapıcağı hakkında bilgisi olan var mı?
  • merabaa uzun bi aradan sonra yine aklıma geldi burası ...zoom saolsun geçen kipa da gördüm de aklıma geldi topic

umarım ii bi dönem olcak..hayaller o yönde..dolar artışta.burs almaya çalışmak lazım. çalışıyorum.çalışacağım..sevgiler saygılar
  • bir midterm daha geldi geçti. speaking hafiften sarstı be.
  • Bende seneye sınava girecem ve izmir ekonomi lojistik yönetimi düşündüğüm ünilerden biri sizin izleniminizle okuldaki lojistik bölümü iyimi?
  • Bu arada ekonomi üniversitesi bir güzellik yapmış. İşletme bölümü öğrencilerine %100 iş garantisi olanağı sunuyor. Tesco-Kipa ile anlaşılmış. İşletme bölümünde okuyan arkadaşlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 17 Nisan 2009; 21:03:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: webmaster33

Bende seneye sınava girecem ve izmir ekonomi lojistik yönetimi düşündüğüm ünilerden biri sizin izleniminizle okuldaki lojistik bölümü iyimi?

Ben dediğin bölümde burslu okuyorum.(1.sınıf)
    istediğini sorabilirsin. Pm den sorarsan daha iyi olur.
    yardımcı olmaya çalışırım.

quote:

Bu arada ekonomi üniversitesi bir güzellik yapmış. işletme bölümü öğrencilerine %100 iş garantisi olanağı sunuyor. Zannedersem Tesco-Kipa ile anlaşılmış. işletme bölümünde okuyan arkadaşlara duyurulur.

Okulun sitesinden okudun sanırım.
    O dediğin belirli kişilere yapıldı. İyi öğrenciler seçildi ve her sene olcak diye bişey yok.Tahminimce bir daha olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Transporter67

quote:

Bende seneye sınava girecem ve izmir ekonomi lojistik yönetimi düşündüğüm ünilerden biri sizin izleniminizle okuldaki lojistik bölümü iyimi?

quote:

Bu arada ekonomi üniversitesi bir güzellik yapmış. işletme bölümü öğrencilerine %100 iş garantisi olanağı sunuyor. Zannedersem Tesco-Kipa ile anlaşılmış. işletme bölümünde okuyan arkadaşlara duyurulur.

O dediğin belirli kişilere yapıldı. İyi öğrenciler seçildi ve her sene olcak diye bişey yok.Tahminimce bir daha olmaz.

Yok arkadaşım bende ekonomideyim 2. sınıf işletme öğrencisiyim. Parakende yönetimi altında her sene bu olay olacak. 30 tane kontenjanı var. Elbette öğrenciler seçilerek alıncak ve 3. sınıfdan itibaren parakende yönetimi altında farklı dersler ile eğitime devam edilecek. Teori okuldan alıncak uygulama tesco-kipada olacak. Okul oldukça mantıklı işler yapmaya başladı. Bu ara daşahsi görüşüm lojistik yönetimi bölümüde oldukça iyi bir bölüm. Gelecekde iş imkanının en fazla olacağı bölüm olarak düşünüyorum. Tabi şu krizden kurtulursak. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: svs

quote:

Orjinalden alıntı: Transporter67

quote:

quote:

Yok arkadaşım bende ekonomideyim 2. sınıf işletme öğrencisiyim. Parakende yönetimi altında her sene bu olay olacak. 30 tane kontenjanı var. Elbette öğrenciler seçilerek alıncak ve 3. sınıfdan itibaren parakende yönetimi altında farklı dersler ile eğitime devam edilecek. Teori okuldan alıncak uygulama tesco-kipada olacak. Okul oldukça mantıklı işler yapmaya başladı. Bu ara daşahsi görüşüm lojistik yönetimi bölümüde oldukça iyi bir bölüm. Gelecekde iş imkanının en fazla olacağı bölüm olarak düşünüyorum. Tabi şu krizden kurtulursak. :)

Veyseli tanırsın o zaman :)

Ben görüşlerine katılmıyorum arkadaşım. Okulun yaptığı hiç bir işi de mantıklı göremiyorum.
    Daha kadrolu hocalarımız yok ,millet bahar şenliği derdindi. Kiralık hocalarla bu işler yürümezki.Egeden dokuz eylülden hoca geliyor. 1 sınıfta neredeyse her ders böyle. Ayrıca okulun bize bişey kattığını da sanmıyorum. Ha sanma ki tembel biriyim.GEçen dönem yata yata 3 ortalama yaptım. Yaz okulunda yükselteceğim yine de.
    Rektörün işi nedir hala anlamadım? mütevelli heyeti başkanı ne işe yarar? Ticaret odası laftan mı ibaret ? Okula ayda bir uğrayan bölüm başkanı olur mu? oo nede olsa koskoca prof. okula gelir mi canım (bunu diyen bizim hoca).
    Kısacası şişirilmiş burslu puanlara sahip bir okul. Yani 2 senedir bu okuldayım hala ısınamadım. Hayırlısı artık ne diyelim.

• Hemen hemen aynı fikirdeyiz pek çok söylemiş olduğun konularda. İnanki okuldaki pekçok insanda o sormuş olduğumuz soruları soruyo. Fakat bazı şeyleride kabul etmemiz gerekiyo. Örneğin lojistik yönetimi bölümü Türkiyede kaç tane üniversitede böyle bir bölüm var? Bu durumdan ötürü elbetteki öğretim görevlisi bulunurken zorluk ve sıkıntı çekiliyo. Mesela işletme bölümünde çok az sayıda dışarıdan öğretim görevlisi benim dersime girmiştir. Okulun kendi hocaları kendi fikrimce oldukça iyi. Fakat dışardan gelen hocalar hakkında yorum yapmayacağım. Tabi iyi kötü kişiden kişiye göre değişir sanada saygı duyarım. Bir diğer konu ise izmir de ekonomiden daha iyi bir okul sence mevcut mu(Vakıf Üniversiteleri içinde)? Örneğin ben Ankaradan geldim. Diyceksinki Ankarada özel üniversite yokmuydu neden burayı tercih ettin. :) 1. enbüyük nedeni diğer özel okullara göre çok daha uygun fiyatlı olması. 2. nedeni ise izmirde olması. Ha şunuda söyliyim Ankarada özel okulda okuyan pek çok arkadaşım var. İnanki onların okuduğu okullardada buna benzer pekçok sıkıntı var. Öncelikle kendi okulumu değerlendirirken, diğer özel üniversiteleride değerlendirmeye çalışıyorum. Bana kalırsa Türkiye de 4-5 tane iyi sayılabilecek özel üniversite var. Örneğin Bilkent bana göre oldukça başarılı bi üniversitedir. Ama Bilkentin başarısının nedeni birazcıkda kuruluş yılıyla alakalıdır. Örneğin Başkent, Bilkent üniversitleri yaklaşık 20-25 yıllık mazileri var. Tutupda bu üniversitelerle kıyaslamak bana göre birazcık saçma olur. 8-9 yıllık bir mazisi olan eknominin bugün vakıf üniversitleri arasında iyi bir konumdadır. Hatta YOK un vakıf üniversitleri raporuna göre Türkiyede en çok tercih edilen 5 vakıf üniversitesi arasında. Okulu çok sevdiğimi düşünebilirsin belki bu yazıdan sonra. Emin ol öyle çok severek gelmiyorum okula, hatta hiç sevmeyerek geliyorum. Fakat mevcut koşullar içinde daha iyisini bulamadığım için buradayım. Herşeye rağmen izmirde olmak, izmirde okumak çok güzel. Kusura bakma yazı biraz uzun oldu. Başını ağrıtmış olabilirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 17 Nisan 2009; 22:34:27 >

• daha bölüme geçmediğim için hocaları falan bilmiyorum ama şu kampüs denilen küçük bahçeye ısınamadım ya.
  • yeni kazanan arkadaşlar da sormak istedikleri soruları buradan sorsunlar bakalım.
  • Seneye bir aksilik olmaz umarım benim adıma..

Mimarlığın taban puanıda biraz düşse aslında tadından yenmez..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.