Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi okullu olduk. sınıfları doldurduk :P
  • Ya herkes hazırlıkta mı? 1.sınıfa başlayan biri var galiba. Ben 4.sınıftayım.
  • brklcm 1.snıfa başlıo..

bölüm ne senn ?
  • millet ders olmas herhalde dimi ilk günden ? ya ne zaman gitceniz çöm gibi önden gitmeyelim. tutar dengesizin biri ters bişey der sona tutar 2 tane sallarım ilk günden vukuatlı olmayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoom_grange

brklcm 1.snıfa başlıo..

bölüm ne senn ?

Mimarlık
  • hocam ortamı bilmiyorz geç gidelim dicem de.. ne nedir ne değildir öğrenmek lazm. kitap işini napcaz faln..
  • bence kitap işini okula girdikten sona hallederiz. kaç gibi gitsek ben onu düşünüom
  • 9 da dersler başlıyo. 8.45-50 gibi orda olrm ben heralde
  • ben de o saatlerde orda olmayı tahmin ediyodum ama burda mahsur kaldım büyük bir ihtimalle yarın gelmicem :)

ama belki sonraki derslere gelirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazz -- 5 Ekim 2008; 21:12:37 >
  • ilk günden dersleri asıosn :P :))
  • walla öle oldu ya. sonradan derslere girsem mi ki yoksa yarın yeni bi başlangıç mı yapsam
  • abi yarını sil bence. yada öğlene yetişebilirsen öğlen gel..
  • öglen kaçta başlıo. ders saatleri hakkında hiç bir bilgim yokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazz -- 5 Ekim 2008; 23:51:30 >
  • bilmiyorm kardeşim .. sabah 9 olduğnu biliyorm sadece.
  • o zaman yapcak birşey yok. bi sonaki güne yetişcem :)
  • arkdşlar şimdi geldim eve.. ilk gün olarak güzeldi bence. hocalar faln gayet iyiler.. :) dersler yarın başlıyormuş. bugn oryantasyon programıydı. tanışma faslı faln..
  • bende biraz önce geldim eve.bencede okul gayet güzel.ilk günden baya bi konuştuk hocalarla inglizce olarak.okulu bitirince çok iyi bir ingilizcemiz olucak galiba.

yanlız kitap işini canım sıkıldı.büyük ihtimalle okuldan alıcaz kitapları.çünkü şifre olayı falan çıkarmışlar.internetten ödev falan dediler ama öğrenemedim daha.
  • ilk günü atlattık. sabah otobüs gelmedi feribotu kaçırdım. mecburen konak'tan geldim. Allah'tan yine çabuk gitti. 9:15'te okuldaydım. sınıfta iyi gibi. derslerle sorun yaşamazsak güzel bir sene geçer.
  • merabalaar.. benim de ilk günümdü bugün..huh çok heyecanlıyım.heyecanlıydım.ama çaktırmadım
  • yani iyi diyosunuz. bakalım beni yarın neler beklio
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.