Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.937
Cevap
43
Favori
105.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turksat aktif etti mi bilmiyorum ama bir girdiler mahalleye hemen halledip çıktılar cok seri kutuyu da taktılar ama ilgimi çekmiyor bile acayip acayip paketleri var turknetle rekabet edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuBa2 -- 16 Ocak 2022; 16:42:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

Dağ dediği yer muhtemelen Buca'da oturulabilecek en kaliteli ve gigafiberi satma potansiyelinin en yüksek olduğu yer. Tez zamanda Buca - Atatürk Mahallesi'ne gelmesi dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiginizm35 -- 16 Ocak 2022; 18:35:34 >
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt

Ben Atatürk Mahallesi'nde oturuyorum Superonline Fiber kullanıyorum 100mbps fakat Turknet gigafiberi dört gözle bekliyorum.

• İzmir Karşıyaka Şemikler Mahallesine bekliyoruz umarım kısa sürede gelirsiniz çevrede birçok kişi bağlatacaktır altyapınız olduğu takdirde.

• Merhaba, bölgeniz plan listemizde yer alıyor. Sizleri de GigaFiber ailemizde görmeyi çok isteriz
  • göksel722 kullanıcısına yanıt
    Bölgeniz plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz.
  • Merhabalar, Karşıyaka Demirköprü mahallesi plan listenizde yer alıyor mu?

• jcb7 J kullanıcısına yanıt
    Karşıyaka ilçesi şu an için plan listemizde yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz
  • Merhabalar İzmir / Bayraklı Orgeneral Nafiz Gürman Mah. için planınız var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba.. balçova çetin Emeç???

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz.
  • adatepe mh geldi ama 60. sokağa ne zaman gelicek heyecanla bekliyoruz valla @TurkNetDestek

• kumsalYalcın K kullanıcısına yanıt
    Altyapı işlemleri için ne yazık ki süre bilgisi veremiyoruz... Bölgenizde aktif bir şekilde hizmet vermeye başladığımızda sizlerle iletişime geçeceğiz
  • 203/42 Sokak Kuruçeşme/Buca adresi için bir gelişme var mı ?

• Karabağlar/Bahçelievler Mah.508 Sokakta Altyapı çalışması varmıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yrkncck Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölgede çalışmalar devam ediyor. Maalesef bu konuda süre bilgisi veremiyoruz. Ancak ben süreç hakkında size bilgi vermek isterim. ilk aşamada kablolama yapılıyor. Kablolama yapıldıktan sonra kutulama işlemine geçilecektir. Kutu konulduktan sonra son aşama olan aktivasyon aşamasına geçilecektir. Kutu konulduktan sonra aktif olup olmadığını
    turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan sorgulayarak öğrenebilirsiniz.

• R-Kartal kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım.
  • Merhaba Balçova Korutürk Mahallesi için umarım çalışma olur

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.