Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.933
Cevap
42
Favori
103.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. Adresiniz planlamaya dahil edildiğinde ekipler iş planlarına göre çalışmalarına başlıyorlar. İlk olarak kablolama ve sonrasında kutu işlemi yapılıyor. Her ikisi de yapıldıktan sonra aktivasyon işlemleri tamamlanıyor ve aktivasyon işlemleri tamamlandıktan sonra gigafiber dönüşümü için destek kaydı oluşturmanız yeterli.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba dün ekipler geldi fakat bina içinde kutu olmadığı için bağlantı yapamadılar bina içine kutu ne zaman kurulur bilginiz varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R-Kartal kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölgede çalışmalar devam ediyor. Maalesef bu konuda süre bilgisi veremiyoruz. Ancak ben süreç hakkında size bilgi vermek isterim. ilk aşamada kablolama yapılıyor. Kablolama yapıldıktan sonra kutulama işlemine geçilecektir. Kutu konulduktan sonra son aşama olan aktivasyon aşamasına geçilecektir. Kutu konulduktan sonra aktif olup olmadığınıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayarak öğrenebilirsiniz.
    Zaten böyle gözükmekte bunu görünce başvuru yaptık ertesi gün için kurulum olucak denildi bende türk telekomu iptal etme işlemlerine başladım bunun sorununu nasıl çözücez başvuruyu alırken kablolama ve kutunun binada olup olmadığını göremeyirmusunuz başvuruyu alıyorsunuz iptal ettim 480 tl cayma bedelini karşılıyor diye şimdi bu parayı nasıl alıcam ben türknetten benim sorunum nasıl çözülecek

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• R-Kartal kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden konu linli ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız?

Kolay gelsin iyi çalışmalar,Buca Atatürk Mah. 202/22Sk. İçin proje ne durumdadır acaba. 3Katlı bir apartmanda 2 kullanıcı beklemekteyiz.

• Eray2535 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2022 yılı içinde ilettiğiniz bölgede çalışma yapılacaktır. Net süre bilgisi maalesef iletemiyorum ama yakın zamanda çalışma planlanıyor.

Merhaba.

Bornova Kazımdirik Mah 187sk için, tam tarih tabiki veremezsiniz ama yakın bir dönemde fiber gelir mi sokağımıza acaba? Ve geldiği zaman mevcut kampanyamızdan geçiş otomatik mi oluyor, yoksa ben mi iletişime geçiyorum sizlerle yükseltmeyi yapmanız için?

• -Kratos- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adreste gigafiber çalışmaları tamamlandığı zaman destek kaydı oluşturmanız durumunda fiber ekibimiz dönüşüm işlemleri için size dönüş sağlıyorlar.
  • İzmir/Buca/Adatepe mahallesi ne durumdadır

• volkanygt V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama içerisinde yer alıyor ama süre bilgisi veremiyorum.
  • Bornova Atatürk Mahallesi varmı planınızda

• Merhabalar, bulunmuş olduğunuz bölge çalışması devam eden sahalarımız arasında yer alıyor. Çok şanslısınız Bu süreçte biraz beklemenizi rica ederiz.
  • İzmir Konak Murat reis mah gelecek mi acaba?

@TurkNetDestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalleniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.

İlerki 5 yıllık dönemde İstanbul-Ankara-İzmir dışında başka şehirler için planlarınız var mı?

• Senseight S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu yıl içinde de 3 il dışında farklı illerimiz için planlama yapıldı.
  • izmir gaziemir de gigafiber mevcutmu dokuz eylul mahallesi 353. sokak

• bunyamın2342 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Gaziemir bölgesi henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak ilgili ekiplerle paylaşacağım.

Hangi iller acaba?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.