|
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (12. sayfa)
-
-
Merhaba Atilla Mahallesi’nde oturuyorum hangi sokaklarda var yada gelicek
@
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilçe bilgisi de paylaşır mısınız? -
Konak Atilla Mahallesi 463 Sokak
Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer almaktadır. Net süre bilgisi paylaşamıyorum ancak yıl içinde tamamlanması ön görülmektedir. -
Merhaba, İzmir- Karşıyaka Yalı Mahallesi için Fiber çalışmaları başlayacak mı ? Şu anda bölgede Turkcell Superonline Fiber hizmeti mevcut. 200 mbps download ve 20 mbps upload verebiliyorlar ancak Yurt dışı Yüksek Ping ve packet loss gibi problemler mevcut.
TürkNet Fiber'e ihtiyacımız var
-
Merhaba, İzmir Gaziemir Hürriyet Mahallesi için bir plan var mı acaba? 2022 yılına giriyoruz adsl harici bir seçenek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 19 Aralık 2021; 19:9:34 > -
Merhaba, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi 286/2 Sk. Planlanan bölgeler arasında bulunuyor mu?
"Ontan Bayraklı" isimli rezidansta oturmaktayım 300'e yakın konut bulunuyor. GigaFiber olmaması büyük eksiklik yönetime başvuru dilekçemi de ilettim bir gelişme olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xians -- 20 Aralık 2021; 3:3:17 > -
Seferihisar-Camikebir Mahallesi ile ilgili herhangi bir çalışmanız olacak mı?
@TurkNetDestek Hocam fiber olan binalara değilde tam böyle ADSL-VDSL ile geçinen yerlere yatırım yapılsa çok iyi olmaz mı?
ADSL-VDSL'le cebelleşiyoruz, adamın zaten fiberi var üstüne fiber kalabalığı yapmaya gerek yok bence. Hani artık benim binama hangi ISP fiber getirirse ben ona taahhüt vereceğim ömür boyunca, o dereceye geldim.
Bari siz kırın bu müstakile fiber getirmeme olayını, 3 katlı binada oturuyorum VDSL'e mahkumum. Böyle 2-3-4 katlı apartmanlara da bir umut verseniz çok güzel olur.
Neyse ben diyeceğimi dedim, burdan Türk Telekom Fiber - Kablonet Fiber - Superonline Fiber - Millenicom Fiber - Allah ne verdiyse hangi fiber varsa sesleniyorum binama fiber getirin 50 yıl taahhütlü müşteri olacağım, kapın beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 20 Aralık 2021; 5:54:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, ilettiğiniz bölge henüz planlama listesinde yer almıyor. Talep olarak proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz bölge henüz planlama listesinde yer almıyor. İlettiğiniz bölgeyi talep olarak ekipler ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz bölge için henüz çalışma planlanmamış. Talep olarak proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, gigafiber hizmetimiz mahalle genelinde yapılmaktadır ve sadece müstakil evlere getirmiyoruz. Ancak altyapı süreçleri uzun süreçlerdir, yasal izinlerin de alınması gerektiği için her bölgeye aynı anda getiremiyoruz. PM üzerinden adres bilgisini iletirseniz kontrol ederek bilgi vereceğim. -
Temiz kullanılmış, 3+1 gigafiberli, deniz manzaralı
En doğrusu evlerin adresini alıp altyapı sorgulatın hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, İzmir/Bornova/İnönü Mahallesi hâlâ plan içerisinde mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, İnönü mahallesi 2022 planlaması içinde yer almaktadır. -
buca-çamlıkule mahallesine gelirse hiç düşünmeden geçerim.umarım planlarınız arasında yer alıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armor1991 -- 26 Aralık 2021; 11:51:31 > -
Merhaba, adresiniz planlar içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X