|
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (11. sayfa)
-
-
İzmir Kemalpaşa Sekiz Eylül mah.için bir çalışma planlanarak mı 2022 için. Bilgi verirseniz çok sevinirim. @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz bölge için henüz planlama gözükmemektedir. Talep olarak proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
İzmir Konak Zeytinlik mah. bir çalışma mevcut mu ? Bilgi verirseniz çok sevinirim. @TurkNetDestek
-
Merhabalar, İzmir/Konak'ta varız ancak Zeytinli Mahallesinde şu an planlarımız arasında yer almıyor :( Umarım kısa süre içerisinde size de gelmiş oluruz. -
Merhaba İzmir Bornova Yeşilova Mahallesi'nde oturuyorum hergün bütün sokaklara türknet alt yapısı yapılıyo fakat alt yapılarını kontrol ettiğim zaman hala TT alt yapısı olduğunu görüntülüyorum ekiplere sorduğum zaman türknetin alt yapısı oluşturulduğu söyleniliyo Yeşilova Mahallesi'ndeki alt yapınız türknet fiber olarakmı saglanıyo yoksa adsl bir alt yapımı döşeniyo bilgi alabilirmiyim
Merhaba, Yeşilova mahallesinde gigafiber çalışmaları yapılıyor. Aktivasyonlar tamamlandığı zaman altyapı sorgusunda gigafiber olarak görünecek. -
İzmir Konak-Kültür Mahallesine bir çalışma düşünülüyor mu geçenlerde altyapı çalışması diye internetim kesileceği mesajı geldi bir bilgi alabilir miyim acaba ?
-
Merhaba, mahalleniz şu an için planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, yukarıda İzmir, Bornova, Yeşilova mh. için altyapı çalışması yapıldığını belirmişsiniz. Yeşilova mh. komşu olan İzmir, Bornova, Barbaros mh. 5329. sok. için çalışma var mı yoksa planlar dahilinde bir bölge midir cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
-
Merhaba, Barbaros mahallesi planlama içerisinde yer almıyor. -
Ben sokak olarak Yeşilova mah 4066 sokakta oturuyorum burası içinde gigafiber döşencekmi peki bilginiz varmı veya nerden taleb olusturabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahakaya -- 16 Aralık 2021; 2:32:45 >
Merhaba, planlama dahilinde olan mahallenin tamamı için işlem yapılıyor. -
Merhaba İzmir Mustafa Kemal Mahallesi planlama dahilinde mi?
-
Merhaba, ilçe bilgisi iletir misiniz? -
İzmir Buca Mustafa Kemal mahallesi sokak 694/26
-
Mustafa Kemal mahallesinde planlama gözükmemektedir. Talep olarak proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Teşekkürler
-
Teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim. -
İzmir Konak Murat reis MAH ne durumda acaba @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X