Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.933
Cevap
41
Favori
103.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Artık kablolama işini hızlandırsanız mı Atatürk mahallesinde sabırsızlıkla bekliyoruz geçmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Sefer -- 11 Kasım 2021; 15:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre.Sefer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyorlar.
  • arcooty A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Manisa Yunusemre ilçesi,Muradiye Mahallesinde planlanan çalışma var mı @TurkNetDestek. Burada en az 10 bin öğrenci var ve altyapı yok denecek kadar az. Türknet altyapı getirirse inanılmaz kârlı olacağını düşünüyorum.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sayın yetkili planlama olan yerleri bir liste olarak buradan yayınlarsanız sizin ve bizim için daha iyi olmaz mı ? Her seferinde sürekli size soru sorulmasından da kurtulursunuz.

• Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • diciotto kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz konuyu ilgili birimimize öneri olarak ilettim. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • İzmir Buca Çamlıkule Mahallesinde altyapı çalışması olucak mı? Senelerdir ara sokaklara fiber internet gelmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buca/Kuruçeşme’ye taşınıyorum, anladığım kadarıyla da GigaFiber, 2021 planları içerisinde. Adresimde altyapı sorgulaması yapınca şu hata ile karşılaşıyorum, 2021’nin bitmesine de 1 ay kaldı. Nasıl bir yol izlemeliyim?

“Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz”

• Merhaba, taşınacağınız binada farklı internet kullanıcısı var mı?
    Sanıyorum evet, binanın içinde Türk Telekom ve Kablonet kutuları var. Bu arada farklı daireler/binaları sorgulayınca da aynı hatayla karşılaşıyorum.

Bayraklı manavkuyu mahallesi Mustafa Kemal caddesi nu. 146 Pınar apt d10 gigafiber gelecek mi acaba

• Merhaba, konu linki ile birlikte tam adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • tem-muz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz şu an için planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba

İzmir Buca Kozağaç Mahallesi mevkii planlar arasında mı? Uzun zamandır Türknet kullanıyorum ve çevremde de çok kullanıcı var.

• Koludemirden kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kozağaç mahallesi planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.

Akın Simav M. Şehit Nihat Bey C. Nu.187 Birlik Apt. D.4 Konak/İzmir

Gigafiber hizmeti düşünülüyor mu?

• tem-muz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İzmir Konak ilçesinde gigafiber çalışmamız var ancak ilettiğiniz mahallede bulunmuyor. Talep olarak ilgili ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.