Bildirim
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Planlama dahilinde olan mahalle için işlem yapılıyor ama altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor. -
İzmir Bornova hangi sokaklarda gigafiber var? Bu bilgiye ulaşmak neden bu kadar zor?
-
Merhaba, Bornova' da 5 mahalle planlama içerisinde yer alıyor. Mahalle bilginizi paylaşabilirseniz planlamada olup olmadığını kontrol ederek size bilgi verebilirim. -
Merhaba, Buca Güven mahallesinde oturuyorum, bu tarafa da gelme ihtimali var mı ?
-
İzmir Bornova Kazımdirik mahallesi. Hangi sokaklarda olduğunu öğrenmek istiyorum.
-
Merhaba, planlama dahilinde olan mahallenin tamamı için ekipler işlem sağlıyor. -
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Tamamdır, olur da bizim buraya da gelirse nasıl haberım olur ? (Ara sıra internet sitenizden kontrol mü etmeliyim ? )
-
Altyapı sorgusunda aktif olduğu zaman görebiliyorsunuz buradan yazarsanız ben kontrol ederek size bilgi veririm. -
Tamamdır teşekkür ederim.
-
Maltepe Mahallesi 12.Sokak Güzelbahçe İzmir'e gigafiber gelecek mi? @TurkNetDestek
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. -
İzmir/Bornova/Atatürk Mah. Çalışmalara Başlandımı acaba @TurkNetDestek
-
Merhaba, henüz çalışmalar başlamadı. -
Merhaba, İzmir/Buca/Yıldız Mahallesi proje kapsamına alınacak mı?
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Buca Atatürk mahallesinde çalışmalar başladı mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Atatürk mahallesi planlamada yer alıyor ancak henüz çalışma tarihi için net bilgi bize ulaşmadı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X