Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.933
Cevap
42
Favori
103.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün İzmir Buca belediyesi ilerisinde Menderes caddesinde turknet gigafiber ekibi çalışıyordu.

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tete1907 T kullanıcısına yanıt
    Planlama dahilinde olan mahalle için işlem yapılıyor ama altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor.
  • İzmir Bornova hangi sokaklarda gigafiber var? Bu bilgiye ulaşmak neden bu kadar zor?

• deapst D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bornova' da 5 mahalle planlama içerisinde yer alıyor. Mahalle bilginizi paylaşabilirseniz planlamada olup olmadığını kontrol ederek size bilgi verebilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, Buca Güven mahallesinde oturuyorum, bu tarafa da gelme ihtimali var mı ?

İzmir Bornova Kazımdirik mahallesi. Hangi sokaklarda olduğunu öğrenmek istiyorum.

• deapst D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama dahilinde olan mahallenin tamamı için ekipler işlem sağlıyor.
  • x3x kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.

Tamamdır, olur da bizim buraya da gelirse nasıl haberım olur ? (Ara sıra internet sitenizden kontrol mü etmeliyim ? )

• x3x kullanıcısına yanıt
    Altyapı sorgusunda aktif olduğu zaman görebiliyorsunuz buradan yazarsanız ben kontrol ederek size bilgi veririm.

Tamamdır teşekkür ederim.

• Maltepe Mahallesi 12.Sokak Güzelbahçe İzmir'e gigafiber gelecek mi? @TurkNetDestek

• weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor.
  • İzmir/Bornova/Atatürk Mah. Çalışmalara Başlandımı acaba @TurkNetDestek

• Merhaba, henüz çalışmalar başlamadı.
  • Merhaba, İzmir/Buca/Yıldız Mahallesi proje kapsamına alınacak mı?

• RenaC35 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Buca Atatürk mahallesinde çalışmalar başladı mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emre.Sefer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Atatürk mahallesi planlamada yer alıyor ancak henüz çalışma tarihi için net bilgi bize ulaşmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.