Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.933
Cevap
41
Favori
103.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.

Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Tamam siz notlarınıza ekleyin ve ekibinize iletin ama ekibinizin bu işbilmezliğini de üstlerinize iletin. Buca'da Adatepe ve Atatürk mahallesinden altyapıyı başlatmak tam tamına saçmalık. Ordan nasıl ağınızı genişleteceksiniz? Resmen dağbaşı... Buca'nın birnevi omurgasını oluşturan Onat ve Menderes Caddeleri üzerinden başlatılmalıydı. Böylece hızlıca yayılım sağlanırdı.

Sizin ekip resmen tersten başlamış. İnsan vücudu ile anlatmaya çalışırsak; kalpten başlayacağına ayak parmaklarından geçen kılcal damarla başlamış ordan nasıl/ne vakit kalbe ulaşır? O büyük bir muamma açıkçası... Turknet iyi niyetli bir firma ama malesef içinde çalışan personel biraz vasıfsız sanırım.

Atatürk mahallesine en son ne zaman geldinde ? Allahın dağı diyorsun? Sen dağ görmemişsin.

• Atilla mahallesinde gigafiber çalışmaları devam ediyor mu?
    Geçen hafta turknete geçtim şimdide mahallemizde altyapı çalışması olduğunu öğreniyorum. Umarım hemen gelir sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safeg35 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Atilla mahallesi proje bölgelerimiz içerisindedir. Ancak gigafiber altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için işlemlerin hangi aşamada olduğunu maalesef göremiyoruz.
  • Merhabalar turknet bey
    Yıllar dan beri biz bu mahallede hala daha VDSL bile gorememekteyiz en azından yapa altyapısı bile var ise biseyler yapsanız da ekletseniz olmaz mı
    Paşapınarı mahallesi menteşe/Muğla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myildizofficial M kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba,

Karşıyaka - Yalı Mahallesi 6402 Sokak ile ilgili bilgi alabilir miyim?

Burada SOL 200/10 kullanıyorum ancak Ping'lerden her SOL Fiber İzmir'li gibi ben de memnun değilim. İlgili firmanın ping konusunda devekuşu taklidi yapması da ilginç..

İyi Çalışmalar Kolay Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinim -- 9 Ağustos 2021; 1:23:40 >
  • seckinim kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • senin attığın yerleri sorguladım Bornova / İnönü Mah. oturuyorum sorguladım

gözükmüyor çalışma olduğu sokak bilgisi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk1972 -- 11 Ağustos 2021; 14:32:31 >
  • Bornova / İnönü Mah. bu mahallede oturuyorum hangi sokaklarında çalışma var

@TurkNetDestek

• Doruk1972 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama dahilinde olan mahallenin tamamı için ekipler iş planlarına göre çalışma yapıyorlar.
  • @TurkNetDestek Peki Bornova / İnönü Mah. 2021 çalışma kapsamındamı

• Doruk1972 D kullanıcısına yanıt
    Evet, Bornova / İnönü Mah. 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.
  • Kolay gelsin İzmir/Konak-Kültür Mahallesi için bir çalışmanız var mı aynı zaman da bu yaptığınız çalışmaları yada planlamaları sitenizde gösterseniz daha iyi olmaz mı insanlar daha rahat hareket ederler diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

• Tbef kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. Gigafiber proje bölgelerimize müşterilerimizin kolayca ulaşabilmesi için ilgili birimimiz çalışma yapmaktadır. Çalışmalar tamamlandığında forum üzerinden paylaşacağız.
  • seckinim kullanıcısına yanıt

Ben en sonunda bulgar lokasyon vpn kurup pingin yüksek olduğu sunucuları vpn üzerinden route etmeye başladım, Turknet karşıyakaya girene kadar ben mezara girmiş olurum diye düşünüyorum.

• Evime Turknet bağlatmayı düşünüyorum. Kazım Dirik Mah. Gediz Caddesi Bornova/İzmir GigaFiber kapsamında mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.