|
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (6. sayfa)
-
-
Merhabalar İzmir/Bayraklı/Çay mahellesi veya Çiçek mahellesi gigafiber altyapısı düşünülüyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzkarşimmm -- 13 Eylül 2021; 14:32:36 > -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
merhabalar hali hazırda Türknet kullanmaktayım izmir yeşilova 4143 sokak gigafiber altyapı çalışmasına dahilmidir?
-
Merhaba, ilçe bilginizi de paylaşır mısınız? -
İzmir Bornova Yeşilova mahallesi 4143 sokak
-
Merhaba @TurkNetDestek 2021 yılı için Buca/Kuruçeşme mah. altyapı çalışması planlanmış. Hemen bitişinde bulunan Buca/Bucakoop mah. bu çalışmalara dahil edilecek mi?
-
Merhaba, Bucakoop Mahallesi planlar içerisinde yer almıyor. -
buca/kuruçeşme için bir ilerleme veya hazırlık, başlama bilgisi mevcut mudur? 2021 yılı bitmeden işlemler tamamlanır mı tahminen?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atatürkte hiçbir kazı yok 2021 içinde nasıl tamamlanacak bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben de kuruçeşmede biraz göz attım ama herhangi bir şey göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. Gigafiber altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için bu konuda net bir süre bilgisi veremiyoruz. -
İzmir Çiğli Evka 2 mah ne de düşünürsünüz lütfen 6859 sokakta oturuyorum vdsl kullanmaktan ciğerim soldu fiber kutu var ama kimseye çekilmedi daha Allah'tan kutu yakında kendime kablo çektirdim öyle kullanıyorum lütfen buralarda degerlendirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
İzmir Karabağlar Doğanay Mahallesinde çalışma yapılacak mı?
-
İyi akşamlar Akın Simav Mahallesi 266. Sokak No:6 Konak İzmir adresi planlarda yer alıyor mu ? Gigafiber hizmeti almak için nereye başvurabiliriz
-
Merhaba, adresiniz planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Karşıyaka Yalı mahallesine (Mavişehir) gelecek mi? Halihazırda Türk Telekom ve Superonline fiber altyapısı mevcut fakat maksimum 100mbit alabiliyoruz o sebeple.
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek merhaba konya kılınçarslan mahallesi denizli sokak 2022 planlamaları arasında bulunuyor mu?Bölgede yüksek bi Türknet kullanıcısı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X