Anlaşılan tüm İzmir'de çalışmalar durmuş. Hadi bir ilçe'de durdurursun anlarız. Tüm ilde durdurmak nedir? Maliyeti kurtarmayacak mahallelere gigafiber çektiniz. Şimdi bu strateji hatanızı tüm ile çektiriyorsunuz. Bu hesabı bakkal bile yapmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 3 Ekim 2023; 19:7:28 > |
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (87. sayfa)
-
-
Merhaba, konuyla ilgili detaylı bilgi almak için proje ekiplerimizle iletişime geçeceğim. Bilgi aldığım zaman sizinle paylaşacağım. -
Doğru düzgün bir cevap alabileceğimden umudum yok ama bir umut bekliyorum. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
-
Merhaba, daha önce proje ekipleriniz bölgeme yakınken yol üstünde bizim mahalleye ne zaman geleceklerini sordum planlar dahilinde yakında demişlerdi ama gelen giden olmadı. Durumu sorabileceğim kimse de yok acaba durum nedir? İzmir Konak Murat Reis mah.
-
Muhtemelen İzmir'de tüm projeler durdu Hocam.
-
Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz? -
Hocam sonuç ne oldu?
-
2 kez mesaj attım ama konudaki yorumu bulamıyorum dediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam adresi PM üzerinden iletmeniz halinde proje ekiplerine adresiniz için kayıt oluşturacağım. -
Katılıyorum . 1 senedir inönü mah boşta fiberler duruyor duvarlarda çalışma yok
@TurkNetDestek PM attık 3 ay oldu dönüş yapacak O kadar saçma fiber çekmişler ki terkedilmiş İnşaatta fiber kablo boşta sallanıyor 20 MT ötemde almak istiyorum bize hizmet verilmiyor İmkanım olsa 2 aboneliğimi de kapatacağım böyle saçmalık Görmedim Destek konuyu geçiştiriyor sadece burada
-
Merhaba, 66654084 numaralı kaydınız için ekiplerimiz adreste bir planlama olmadığını iletti. -
Merhaba
Bende bundan bahsettim . 20 MT ötemde Yarım kalmış inşaatta Gigafiber kablolar sallanırken 20 MT sonra bende planlama yok Planlama dehasısınız gerçekten.
-
Tüm İzmir'deki operasyonlarınızı durduğunuzu ne zaman açıklayacaksınız?
-
Yarım kalan hiçbir işi bitirmeyecekler Hocam. İnsanları oyalıyorlar "proje" kisvesi altında.
-
Merhaba, proje ekiplerimizden bu şekilde bir bilgilendirme gelmedi. -
Ekiplerinizin sizi doğru bilgilendirdiğinden şüpheliyim. Yada gelen bilgileri filtreleyip iletiyorsunuz. Çok açık görülüyor ki İzmir'in hiçbir yerinde şu an altyapı çalışması yapılmıyor.
-
Çalışmalarımız devam etmektedir ancak bazı durumlardan kaynaklı süreçlerde aksamalar yaşanabiliyor. -
Şu an içinde bulunulan duruma "süreçlerde aksamalar" sığlığında yaklaşamazsınız. Resmen bir ildeki tüm çalışmaları durdurdunuz ve başlatmaya da niyetiniz yok.
-
Katılıyorum hocam 1 senedir kablolar sallanıyormuş Ben sonradan geldim bu lokasyon a almak kullanmak istiyoruz yok gözümün önünde kablolar İlla yöneticilere mail atacağız onlarda görürse ne ala onarın insafına kalmış . Ama fiyatlar Kol gibi her ayın sonunda ödemeleri istiyorlar hizmet 0
-
Merhaba, konuyla ilgili proje ekiplerimizden detaylı bilgi alarak sizinle paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X