Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
42
Favori
104.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bekliyoruz... Üstte de belirttiğim gibi hiç umudum yok ama.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bekliyoruz hala

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimizden bir dönüş aldığım zaman sizinle mutlaka paylaşacağım.
  • Bornova serintepe mahallesi 4283 sokak no 30 da ikamet ediyorum.sokağın başında gigafiber mevcut yazıyor. Benim evime takılan kutular filan söküldü. Sokaktaki evlere takılan kutuların çoğu 4-5 ay önce söküldü. Alt yapı desteklemiyor görünüyor şuan. Neden böyle bir sistem var. Neden söküldü kutular.müşterizdim hat aktif edilmedi diye TT ye geçtim. Aktif edilse türknet e dönücem. Neye göre hareket edilecek şimdiİzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ragnarok35 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresinizi ve müşteri numaranızı PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • ragnarok35 R kullanıcısına yanıt

Hocam bak ben sana kopyala yapıştır vereceği cevabı yazayım temsilci arkadaşın: "Merhaba, GigaFiber süreçleri mahalle genelinde her sokak için sırası ile planlanmakta ve çalışma yapılmaktadır. İlgili adres şu anda planlamada gözükmemektedir."

İzmirde hiçbir yerde çalışmaları yok şu an. İzmir'den çıktılar.

14 gün oldu. Proje ekibiniz "İzmir'de projeler durdu" demek için ne bekliyor? :D

• @TurkNetDestek İzmir ili Selçuk ilçesi için bir çalışma halen yok sanırım :( Superonline getirdi siz getirmediniz :(

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekiplerimiz bölgeleri, gelen talep ve altyapı uygunluğuna göre belirlemektedir.
    Merhaba, konuyla ilgili bilgi geldiği zaman sizinle paylaşacağım.
  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

Hocam şu an İzmir'in hiçbir yerinde çalışma yok ki Selçuk'da olsun. Adamlar İzmir'den çıktı.

Gülüyorum artık bu cevaba. Görünen köy kılavuz istemez. İzmir'de herhangi bir ilçe'de çalışma yok. Siz de DM üzerinden cevaplar vererek bu durumu gizlemeye çalışıyorsunuz ama nafile.

Merhaba, bu konuyu ilgili ekibimize ilettim ve güncel bilgi aldığımda size dönüş yapacağım.

Super online geliyor, hatta bina üzerinden geliyor, türknet çok rahat gelir diye düşündüm :(

Bence daha fazla rezil olmamak için bırakın yanıt vermeyi veremeyeceksiniz gibi duruyor . Durduruldu diyin konuyu bir çok kişi takip ediyor hala açıklama gelmemesi bizim tezimizi doğruluyor ne yazık ki .

• ccandan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgede çalışmanın durdurulduğuna dair bir bilgi bana ulaşmadığı için bu şekilde bir dönüş sağlayamıyorum.

2 Hafta beklettiler TurknetDestek ekibi kullanıcısı şimdi de yanıt verdiler adresinizde turknet altyapısı yokmuş diye :)

• YunusPhp kullanıcısına yanıt

Dalga geçiyorlar Hocam ya :) Bakın alehlerine olunca DM'den cevap veriyorlar. Lehlerine birşey olsa burda sponsorlu gönderi olarak atarlardı, öne çıkartırlardı vs.

• ccandan kullanıcısına yanıt

Diyemezler ki nasıl diyecekler koca şehirin tümünden çıktık, keyfimiz istedi yaptığımızı bile söktük diye? :D

Karşı sokağımda Fiberler öylece duruyor yakında çamaşır ipi yaparız :) Yazık verdiğimiz paralara yazık....

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.