Bekliyoruz... Üstte de belirttiğim gibi hiç umudum yok ama. |
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (88. sayfa)
-
-
Bekliyoruz hala
-
Merhaba, ekiplerimizden bir dönüş aldığım zaman sizinle mutlaka paylaşacağım. -
-
Merhaba, tam adresinizi ve müşteri numaranızı PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? -
Hocam bak ben sana kopyala yapıştır vereceği cevabı yazayım temsilci arkadaşın: "Merhaba, GigaFiber süreçleri mahalle genelinde her sokak için sırası ile planlanmakta ve çalışma yapılmaktadır. İlgili adres şu anda planlamada gözükmemektedir."
İzmirde hiçbir yerde çalışmaları yok şu an. İzmir'den çıktılar.
-
14 gün oldu. Proje ekibiniz "İzmir'de projeler durdu" demek için ne bekliyor? :D
-
@TurkNetDestek İzmir ili Selçuk ilçesi için bir çalışma halen yok sanırım :( Superonline getirdi siz getirmediniz :(
-
Merhaba, proje ekiplerimiz bölgeleri, gelen talep ve altyapı uygunluğuna göre belirlemektedir. -
Merhaba, konuyla ilgili bilgi geldiği zaman sizinle paylaşacağım. -
Hocam şu an İzmir'in hiçbir yerinde çalışma yok ki Selçuk'da olsun. Adamlar İzmir'den çıktı.
-
Gülüyorum artık bu cevaba. Görünen köy kılavuz istemez. İzmir'de herhangi bir ilçe'de çalışma yok. Siz de DM üzerinden cevaplar vererek bu durumu gizlemeye çalışıyorsunuz ama nafile.
-
Merhaba, bu konuyu ilgili ekibimize ilettim ve güncel bilgi aldığımda size dönüş yapacağım. -
Super online geliyor, hatta bina üzerinden geliyor, türknet çok rahat gelir diye düşündüm :(
-
Bence daha fazla rezil olmamak için bırakın yanıt vermeyi veremeyeceksiniz gibi duruyor . Durduruldu diyin konuyu bir çok kişi takip ediyor hala açıklama gelmemesi bizim tezimizi doğruluyor ne yazık ki .
-
Merhaba, bölgede çalışmanın durdurulduğuna dair bir bilgi bana ulaşmadığı için bu şekilde bir dönüş sağlayamıyorum. -
2 Hafta beklettiler TurknetDestek ekibi kullanıcısı şimdi de yanıt verdiler adresinizde turknet altyapısı yokmuş diye :)
-
Dalga geçiyorlar Hocam ya :) Bakın alehlerine olunca DM'den cevap veriyorlar. Lehlerine birşey olsa burda sponsorlu gönderi olarak atarlardı, öne çıkartırlardı vs.
-
Diyemezler ki nasıl diyecekler koca şehirin tümünden çıktık, keyfimiz istedi yaptığımızı bile söktük diye? :D
-
Karşı sokağımda Fiberler öylece duruyor yakında çamaşır ipi yaparız :) Yazık verdiğimiz paralara yazık....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X