Şimdi Ara

İzmir Havaalanından Gülbahçeye nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İzmirli olan birinin yardımına ihtyacım var. Yarın sabah hava alanından -> gülbahçeye gitmem gerekiyor.
    Bildiğim kadarı ile direk giden dolmuş vs ( taksinin dısında) mümkün değil. Dolayısla aktarmalı olarak seyahat etmek gerek.

İzlenecek güzargah hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan313 -- 16 Mayıs 2013; 12:13:25 >

• Havalimanı'ndan İZBAN ile Halkapınar'a gidip oradan 8'e binebilirsin.
  • teşekkürler
  • En az 3 saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

En az 3 saat

saat konusunda eminmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan313

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

En az 3 saat

saat konusunda eminmisin?

Google Maps arabayla bile 1 saat gösteriyor ki izban yavaş diye biliyorum en az 2-3 saat.

• Güzelbahçe değilmiş, Gül bahçeymiş. Aralarında çok fark varmı acaba? Tenopark gülbahçede diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan313 -- 16 Mayıs 2013; 12:28:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki daha kısa yolu vardır ama ben bildiğim yolu yazıyım. havaalanından konak yada alsancağa in eğer konağa inersen 209a alsancaga inersen 8 numaralı otobüse bin ve fahrettin altayda in , orda gülbahçe dolmuşları kalkıyor ordan da dolmuşa atladın mı tamamdır =) dediğim gibi belki daha kısa bi yol vardır ama ben böyle tahmin ettim
  • teşekkürler:)
    tahmini olarak ne kadar zaman alır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

belki daha kısa yolu vardır ama ben bildiğim yolu yazıyım. havaalanından konak yada alsancağa in eğer konağa inersen 209a alsancaga inersen 8 numaralı otobüse bin ve fahrettin altayda in , orda gülbahçe dolmuşları kalkıyor ordan da dolmuşa atladın mı tamamdır =) dediğim gibi belki daha kısa bi yol vardır ama ben böyle tahmin ettim

+1 ..
  • Havaalanından direkt Fahrettin Altay'a eshot var mı bilmiyorum ama Konak ya da Halkapınar'dan aktarma yapılırsa yarım saat ya da daha fazla orası ordan F.Altay'da bi yarım saat sonra F.Altay'da eshotların durduğu yerin arkasında hemen minibüs durakları var ordan Gülbahçe dolmuşuna bineceksiniz o da 1 saat sürüyor. 2 saatten fazla sürer 2 buçuk 3 saati bulabilir.İyte teknopark a geliyorsunuz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan313

Merhaba Arkadaşlar
    İzmirli olan birinin yardımına ihtyacım var. Yarın sabah hava alanından -> gülbahçeye gitmem gerekiyor.
    Bildiğim kadarı ile direk giden dolmuş vs ( taksinin dısında) mümkün değil. Dolayısla aktarmalı olarak seyahat etmek gerek.

İzlenecek güzargah hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler

Kardesim havaalanin efes otobusu var son duragi uckuyular pazar yeri, otobandan gittiginden hizli gidiyo, son durakta in duragin arkasinda pazar yeri var oraya dogru yuru dolmus sonduragi var, ordan kalkiyo gulbahce fazla musteri olmaz gizelce gidersin gitceginyere

• 1- izban
    2.halka pınar aktarmadan metro
    3- konak istasyondan otobüs 554 8 12
    4 fahrettin altay aktarma merkezinden mordogan otobüsü

işlem tamam tahminen 2.5 3 saat
  • havaalanından 202 bin fahrettin altayda in mordoğan otobüsüne bin (735) 1-2 saat arası sürer taksi dışında en kısa yol bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 16 Mayıs 2013; 13:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

Havalimanı'ndan İZBAN ile Halkapınar'a gidip oradan 8'e binebilirsin.

adam güzelbahçe dememiş gülbahçe demiş ikisi arasında 50 kilometre var

hava alanından 202 e binip(çift bilet keser) ordan fahrettin altay akrmada inip oradan 735 veya gülbahçe dolmuşlarına binebilirsin

diğer türlü izbanla 2-3 aktarma yaparsın gidene kadar ugrasma bosuna 202 yi bekle saat başı fahrettin altayda indinmi kime sorsan gülbahce yada urla dolmusları nerden kalkıyor diye gösterir

1.5-2 saatten önce varamassın ama

• @hasan313
    Arkadaşların söylediklerinden daha farklı ve daha kısa sürecek bir yol:
    Havaalanından izban'a bin. 1 durak sonra Sarnıç durağında in. İndiğin yer kipanın arkası olacak, ileride de migros gözükecek. Migrosun arkasında otobüs durağı var. İndiğin yer ile bu otobüs durağı arası yaklaşık7-8 dk yürüme mesafesinde. Otobüs durağından direkt F. Altay'a otobüs gidiyor. Gaziemir - Narlıdere otobüsü 510 numara. Havaalanı sarnıç arası banliyö süresi 1-2 dk. Otobüse bindikten sonra F. Altay'a ulaşman 20-25 dk. Çevreyolundan gidiyor bu otobüs.
    İzban 12 dk bir geçiyor.
    510, 15-20 dk bir geçiyor.

İzban sarnıç durağında inince kipa tarafından çık. İzbandan inip merdivenleri çıkınca sağ taraf. İzbandan çıktığında sağ çaprazında Kipa(arkasında kalırsın) Tam ileride yolun karşısında migros vardır. Sen migros'a doğru ilerleyip ve migrosun yanından geçip bi 30-40 metre ara yoldan geçeceksin(gaziemir'in içine girmiş olacaksın) Gaziemir'in içine girdiğinde hemen sağında durak olacak.
    İzbandan çıkınca olacağın yer:http://wikimapia.org/#lang=tr&lat=38.312173&lon=27.144341&z=17&m=b
    510 numaralı otobüse binmen gereken yer:http://wikimapia.org/#lang=tr&lat=38.311887&lon=27.140597&z=17&m=b (ekranın ortasında "+" işareti..")
    Bir otopark ve karşıdan karşıya geçeceksin...
    F.Altay'a ulaşınca yukarıdaki arkadaşların tavsiyesini dinle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 16 Mayıs 2013; 14:08:20 >

• yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Notlarımı aldım.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

hava alanından 202 e binip(çift bilet keser) ordan fahrettin altay akrmada inip oradan 735 veya gülbahçe dolmuşlarına binebilirsin

diğer türlü izbanla 2-3 aktarma yaparsın gidene kadar ugrasma bosuna 202 yi bekle saat başı fahrettin altayda indinmi kime sorsan gülbahce yada urla dolmusları nerden kalkıyor diye gösterir

Ben cevap yazdığımda Güzelbahçe'ydi. Sonradan Gülbahçe olmuş o.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Ben cevap yazdığımda Güzelbahçe'ydi. Sonradan Gülbahçe olmuş o.

tamam hacı çok gider gelirim güzelbahce balıklı ova falan da arada karıştıran insanlar oluyor

• yardımlarınız için teşekkürler,
    hava alanından Eshot 202(çıkışta hemen solda) ile Fahrettin altaya gittim.(20dk)
    Oradan Dolmuşla Gülbahçeye gittim. (1 saaten fazla suruyor 60-70dk arası)
    Aynı şekildede geri gelip 202 ile hava alanına geldim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan313 -- 20 Mayıs 2013; 12:23:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.