Şimdi Ara

İzmir Honda Terakki Servisi ile yaşadığım sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Honda Terakki Servisi ile yaşadığım sorun, aracını bu servise götürmek isteyenlere bilgi vermek amaçlıdır,

Resimdeki basit hasar için aracımı Terakki servisine bıraktıktan 1,5 ay sonra ön taraftaki kaza sorunu giderilmiş fakat Alt süpürgelik ve kaput içi sağ plastik kaplama parçası takılması unutulmuş bir şekilde aracımı teslim aldım.(neyseki düzeltecekler bu hatalarını)
    Bu esnada aracımın sorunlu çalışan şöför koltuğu cam/ayna açma kumanda panelini değişimi de yapıldı ve Servis sorumlusunun verdiği bilgiye göre aracı bilgisayara bağladıklarında akümün zayıf olduğunu belirterek onunda değişmesi gerektiğini belirttiler. (buraya dikkat lütfen başka arıza belirtilmedi)

Buraya kadar herşey normal; fakat araçta ABS ve VSA ışıkları yanıyordu, Hasar sorumlusu aracı teslim ederken ABS ışığı yanıyormuydu senin dedi. Akünün zayıflığından kaynaklanıyordur belki söner diye önemsemedim, fakat nereden bilebilirdim aracımın ABS sinin artık çalışmadığını.

Aracımı tekrar İzmir Terakki servisine bıraktım ve ilk teslim ettiğimde böyle bir sorununun olmadığını belirttim.
    2 gün sonra bana telefonla verilen bilgide; Ustaların 1 gün boyunca uğraştıkları ve tamirinin mümkün olmadığı, ABS Modulator ve yardımcı parçalarının değişmesi gerektiği, bunun ücretininde 6.000 TL olduğu şeklinde oldu, Evet yanlış okumadınız 6000 TL.

Hernekadar aracımı ilk teslim ettiğimde böyle bir sorunun olmadığını ısrarla belirtmeme rağmen bana söylenen tek şey “Kötü talih”, “Olacağı varmış” oldu ve 150 TL sökme takma parasınıda ödedikten sonra aracımı dahada kötü bir şekilde teslim aldım. (dahada kötü diyorum çünkü ABS den çıkan kablolar o kadar kötü bir halde bırakılmıştı ki, kablolar davlumbaza baskı yapıyor, lastik ise davlumbaza sürte sürte arabayı sürerek servisten ayrıldım)

Sanayide tamirci arkadaşımın yanına gittim. aldım elime tornavidayı ön tamponu söktüm, öncelikle ABS den çıkan kabloları kontrol ettiğimde Terakki servisinde onlara hiç ama hiç bakılmadığını gördüm, ve 3-4 kadar hasar verilmiş kabloyu kendim onardım. Ardından ABS modülatörünün girişini tam olarak göremediğim için fotoğrafını çektim(Resim2) ve pinlerin sokete oturmayacak şekilde yamulduğunu hayretler içerisinde görerek pinleri düzelttim. Aracımı çalıştırdığımda ABS ve VSA ışıklarının artık yanmadığını gördüm ve yol testi yaparak ABS nin sorunsuz çalıştığına şahit oldum. 150 TRL da diğer servise verdikten sonra evimin yolunu tuttum. (Araba tamirinden hiç anlamam bu arada)

Bu işlemler sonucunda yoktan yere 300 TL zarara uğradım fakat beni asıl üzen İzmir Honda Terakki servisi sadece aracıma zarar vermekle, benim zamanımı, ve paramı almakla kalmayıp dahada kötüsü beni bir yalancı durumuna düşürerek bu işten çıkar sağlamaya çalışmıştır. (6000 TL. yersen. ! )

Bu yaşadıklarımdan sonra defalarca Terakki yetkilileri ile görüşmeme rağmen herhangi yapıcı bir sonuç alamadım malesef.

Aracını bu servise götüreceklere ibret olsun diye yaşadıklarımı paylaşmayı borç bilirim.

Saygılarımla...

İzmir Honda Terakki Servisi ile yaşadığım sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digita1 -- 8 Mayıs 2014; 16:54:20 >

• 6000 TL nedir yahu
  • Allah bu servıslerı bıldıgı gıbı yapsın ne dıyelım hepsı ole yetkılı Reno servısı adamlar benım arabanın motor yagınıda eksık koymuslardıı ...
  • Sanayi varken ne isini vardiki serviste ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pis gavurlar n'olcak (bunlar italyan biliyormuydunuz)
  • servisler kazık ve bir çoğu yalancı, servisdeki usta iyi bir usta olsa zaten kendi yerini açar, tıpkı Honda performanstaki usta gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Citroen Servis Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatay4yol

servisler kazık ve bir çoğu yalancı, servisdeki usta iyi bir usta olsa zaten kendi yerini açar, tıpkı Honda performanstaki usta gibi

Aynen katılıyorum sana..
    bende artık adresini buradan bulduğum honda performans'a gidiyorum
    adamlar hem ilgili hem seri, hemde servisin yarısından daha düşük fiyata yapıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.