Şimdi Ara

İzmir'i ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKK özledim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyozunu, söğüşünü, akşam güneş batmaya yakınken kordonda tur atmasını,kenardaki masalara oturup içmeyi, fuara gidip kafa dinlemeyi, kızlarını , vapurla karşıyakaya geçmeyi, insanların içtenliğini-samimiyetini,kıbrıs şehitlerini dolaşmayı, en kafa arkadaşlarla teleferiğe çıkıp yağmurlu havada rakı-balık yapmayı, izmir'de yağmur altında yürümeyi, insanların koşuşturmalarını seyretmeyi, akşam 5 ten sonra YKM den başlayıp Çankaya'ya uzanan işportacıları,C.tesi pazar sabah 86 ile 79 otobüsüne binip kızlarla kesişmeyi,kentkart basmayı,midye yemeyi,Saat kulesinde birilerini beklemeyi, Sevinç pastanesi'nde arkadaşı keklemeyi,gece varyanttan inerken karşıma çıkıp saldıran balicileri tekmelemeyi,Kemeraltı'nda kalabalığın arasında kaybolmayı, Çankaya dersanesinin arkasındaki bit pazarında ortadaki büfelerden adana dürüm yemeyi, Körfez'de taş sektirmeyi, alman konsolosluğunun karşısındaki garip heykele bakıp gaza gelmeyi, bornova'da volta atmayı, balçova'da nefes almayı,buca'da o koca parka girip huzura ermeyi, liseli arkadaşlarımı vs..

her bi şeyi özledim izmirde..

• O köyü nie özledin ora köy!
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockstargames

O köyü nie özledin ora köy!

Ula yazdık ya niye özlediğimizi,, okusana
  • izmirli olduğun belli oluyor
  • 2 sı fakecık mı ne :)

bızene kardes bın otobos a gıt

ahanda buna

İzmir'i ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKK özledim...
  • Köy dedim herkes alındı ama kimse şöyle düşünmedi eğer köyünüz temiz bakımlı olursa köyünüzün insanı çalışkan olursa köyde oturmanın keyfi hiçbiryerde yoktur tertemiz köy havası mis gibi taze köy yumurtası mis gibi köy yoğurdu mis gibi köy balı mis gibi yiyecekler herkesin birbirini tanıdığı kimsenin içerisinden kötülük geçmeyen insanlarının saf temiz olduğu bir köy köyün tanımı budur ama eğer köyünüze bakmazsanız o köy size sıradan gelecektir köy işte der geçersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 31 Ağustos 2008; 18:12:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockstargames

O köyü nie özledin ora köy!

sende taktın izmire ha!!! git bi köyün tanımını öğren ilk önce,oynadığın gta4 gibi biyerde yaşıyosun sen heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Buca güzel mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Köy dedim herkes alındı ama kimse şöyle düşünmedi eğer köyünüz temiz bakımlı olursa köyünüzün insanı çalışkan olursa köyde oturmanın keyfi hiçbiryerde yoktur tertemiz köy havası mis gibi taze köy yumurtası mis gibi köy yoğurdu mis gibi köy balı mis gibi yiyecekler herkesin birbirini tanıdığı kimsenin içerisinden kötülük geçmeyen insanlarının saf temiz olduğu bir köy köyün tanımı budur ama eğer köyünüze bakmazsanız o köy size sıradan gelecektir

hadı yeme bızı dostum eggy :)

orda bı koy war uzakda
    o koy bızım koyumuzudur
    gıtmesddekde
    zıcmasakda
    o koy bızım koyumuzdur

dıosun ynı:)

• çok büyütüldüğünü düşünüyorum elinizde bebek gibi bir deniz var elinizde bir tarih var elinizde İZMİR VAR elinize daha nasıl bir kadro vermelerini bekliyorsunuz bütün yapılanlar buysa ben bu maçı izlemem arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 31 Ağustos 2008; 18:21:39 >
  • işte buna bide ince bıyık eklense izmir şahlanır dimi
    quote:

çok büyütüldüğünü düşünüyorum elinizde bebek gibi bir deniz var elinizde bir tarih var elinizde İZMİR VAR elinize daha nasıl bir kadro vermelerini bekliyorsunuz bütün yapılanlar buysa ben bu maçı izlemem arkadaş

• Bende iş dolayısıyle İzmirden Manisa/Salihli ye tasındık off of
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

quote:

Köy dedim herkes alındı ama kimse şöyle düşünmedi eğer köyünüz temiz bakımlı olursa köyünüzün insanı çalışkan olursa köyde oturmanın keyfi hiçbiryerde yoktur tertemiz köy havası mis gibi taze köy yumurtası mis gibi köy yoğurdu mis gibi köy balı mis gibi yiyecekler herkesin birbirini tanıdığı kimsenin içerisinden kötülük geçmeyen insanlarının saf temiz olduğu bir köy köyün tanımı budur ama eğer köyünüze bakmazsanız o köy size sıradan gelecektir

hadı yeme bızı dostum eggy :)

orda bı koy war uzakda
    o koy bızım koyumuzudur
    gıtmesddekde
    zıcmasakda
    o koy bızım koyumuzdur

dıosun ynı:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.