İzmir'de 50km'nin 15kmsi şehir içi ve sokak araları yollarda geçecek.Geri kalanı da çevreyolundan okula giderken.Arabam Chevrolet Cruze. Lastik arıyorum ve karşıma genel olarak turanza er300-michelin primacy falan çıkıyor ama tam bir bilgim yok. Önemli olan yol tutuşu iyi olması,fren mesafesi de önemli.Bir de lastikleri babam alacağından bilmediği markayı aldırmam zor gibi Toyo-Hankook vs.Ayrıca Hankook lastikler kazada kaldırıma sürtüp paramparça olunca güveni iyice gitti. O yüzden genel olarak bilindik markaların,4 mevsim kullanılabilecek lastiklerinde bakıyorum.Fiyatlar 300 civarları iyi gibi.
Gaziemir Arkas Peugeot'ta kampanya vardı. geçen sene ben oradan almıştım Michelin Enrgy Saver. 100 TL'lik yakıt fişi veriyorlardı.
Dostum, sağlamlık ve güvenlik diyorsan Bridgestone öneririm 2-3 ay bende araştırdım ve şubat ayı içinde turanza ER300 aldım. biraz sesli ama yol tutuşu gayet iyi. 2005/55/16 ebatlarında 91 V yi 205 e aldım bilgin olsun.
Gıda çarşısının sonundaki Batı Lastiğe gidiniz..Orası size yardımcı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme