< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İzmir'in merkezinde türktelekom alt yapı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Airfiber düşünürseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet olsun da nasıl olursa olsun modundayım. Port yokken hiç bir firma hizmet veremiyor. Bu hizmetin çalışma prensibi nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TT Magnet işinizi görür mü diyeceğim ama pahalı biraz.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan kayıt açmış mıydınız port talebi ile ilgili?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 3 Mayıs 2024; 23:1:27 >
-
Şuna benzer; iss-konuma göre performans değişir.
ZAFER YILDIZyoutubeÇANAK ANTENLE İNTERNET - YENİ ANTEN İLE HIZ VE TEST AŞAMASI - YAKANET İNTERNET - NOKTADAN NOKTAYA Merhaba bu videoda Ordu ve Giresun bölgesinde hizmet veren yaka net İnternet alt yapısı bağlantı çekli ve hız testini inceledik ayrıca meraklısı olan arkadaşlar için referans niteliğinde bir video çektik izlediğiniz için teşekkürler. Zafer YILDIZhttps://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=0cFMib9aoGUDaha yüksek hız seçenekleri var; fiyatta biraz daha yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 3 Mayıs 2024; 23:6:16 > -
Yok hocam magnet ve superbox limitsizlerde 12mb sınırlı hız veriyor iş görmüyor. Sınırsız hız olsa onları alacağım ofisteki neti kapatır yanımda taşırım ama hız sınırı çok düşük. Diğer bağlantıya başvuru yaptım ön başvuru olarak bekliyor 14 şubattan beri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 3 Mayıs 2024; 23:51:27 >
Bunlarında kurulum ücretleri çok yüksek oluyor hocam bir firma 8000tl istedi alıcı çanak uzakta olduğu için vereceği hız 15i geçmiyor. Aylıkta 2000tl istiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micuvan -- 3 Mayıs 2024; 23:53:53 >
2000 mi; sen de fazla uçtun. Performans konusu ayrı tabii ki.
-
Turkmesh firması aylık 2000tl istedi hocam kurulum hariç verdikleri hız 15mb Down/Up eşit kurulumda 8000tl ben de aynı tepkiyi verdim
https://www.turktelekom.com.tr/destek/iletisim/telekom-ofis-ve-magazalar
Bağlı olduğunuz OFIS yazanda planlama birimi oluyor hocam onlarla bir görüşmekte fayda var aslında size süre bilgisi verebilirler eğer imkan dahilinde ise.
-
Keşke ilgilenseler hocam sürekli havada cevaplar. Belli olmaz lafını öğrenmişler hep aynı şeyleri söylüyorlar. Kaç defa gittim genel müdürlüğe ve bağlı ofise hep "ilgileniyoruz işleme aldık ne zaman sonuçlanır belli değil sahada planda" diyorlar. Basit kullanıcı olsam sorun etmem ama sürekli işlerimiz dijitalde artık arada yayın falan hobi amaçlı takılıyorum böyle olunca kilitlendim. Evdeki lamba bile internete bağlı gerisini sen düşün
Anladım hocam sizi insallah çözüm bulunur kısa zamanda hocam.
-
BTK Mayıs sonuna kadar süre vermişti. Dün bağlandı. 3 ay sonunda sonuçlanmış oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- paket kaybı testi
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- türk telekom fiber kablo koptu
- türk telekom e-sim ücretli mi
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom internet çekmiyor
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X