Bildirim
İzmir-Karabağlar sanayi.Fren balatası değiştirebilen usta tavsiye.Acil!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu arkadaşlar cumartesi gideceğim. -
O ne demek yahu. Balata degistiremeyen ustami olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karabağlar da tertemiz otomotiv var onlara gidebilirsin.
Sanayide çıraklarda yapıyor ,ustaya bile gerek yok
Fren balatasi zor birşey değil. Hıyarlıkta dünya çapında dereceye girmiş bir usta bile rahatlikla değiştirir.
Çağdaş oto var. İzmirde babam ve abim oraya gidiyorlar.. çok memnunlar.
puntom varken ve izmirde yaşarken bende gidiyordum. dürüst güvenilir insanlar.
baba oğul çalışıyorlar. babası zaten yılların ustası, çağdaşta makine müh. öğrencisi..
tavsiye ederim..
Çağdaş Oto Servis İzmir 6.Sanayi 0232-282-06-38 -
quote:
Orijinalden alıntı: TroubleTrouble
Karabağlar da tertemiz otomotiv var onlara gidebilirsin.
Tamam. -
6. sanayii ye git.
Orada garantili iş yapan biri var. Ben 5 senedir gidiyorum. İşini yapar, testini de yapar cillop gibi teslim eder. Optimum tarafından girdiğin zaman sola ilk cadde de zaten kocaman brandası yapılır.
Garantili fren testi diye. -
Dün saat 16.30 civarı karabağlar sanayisinde eski aydın yolu üzerinde bir yere yaptırdım.(Hurda araç alan yerin karşısı.).Hava kararmak üzereydi arkalarıda kontrol etti ama yanımda parça yoktu.Önler değişti sadece. Birde aks körüğü yırtılmış gördüm.Oda değişecek.O parçaları temin edip cumartesi tekrar gideceğim.
Yalnız balata değişince fren pedalı çok aşağıda tutuyor ve daha gevşek.Neden olabilir?Eskiden pedala dokununca hemen duruyordu.Ha birde ön lastikleri arkaya aldırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ulasseven
Dün saat 16.30 civarı karabağlar sanayisinde eski aydın yolu üzerinde bir yere yaptırdım.(Hurda araç alan yerin karşısı.).Hava kararmak üzereydi arkalarıda kontrol etti ama yanımda parça yoktu.Önler değişti sadece. Birde aks körüğü yırtılmış gördüm.Oda değişecek.O parçaları temin edip cumartesi tekrar gideceğim.
Yalnız balata değişince fren pedalı çok aşağıda tutuyor ve daha gevşek.Neden olabilir?Eskiden pedala dokununca hemen duruyordu.Ha birde ön lastikleri arkaya aldırdım.
Demekki iyi ustaya gitmemişsin.
Yedek parça bulabileceğin sanayi tamirhanelerini tercih et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 19 Aralık 2014; 8:29:54 >
Arkadaşlar dün öğleden sonra yine gittim ustaya. Usta böyle böyle dedim. Usta aracı lifte kaldırdı .Aks körüğü değişti. Arka balatalar değişti. Sonra fren pedalını pompalatıp hidrolik sıvısı gelince anahtarla tekrar sıktı. Havasını aldı. Sonra liftten indirdi ve son olarak hidrolik yağını tamamladık.(dot 4).Test sürüşüne çıktım ve frenlerin harika olduğunu söyleyebilirim. Biraz kullanımdan sonra balatalar yer edinecek ve daha süper olacak. Üstelikte tahmin edemeyeceğiniz kadar az para verdimBoş yere yetkili servislere bir tomar para dökmeyin diyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X