Şimdi Ara

İzmir Kıbrıs şehitleri cad Fiber internet hayırlı olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmirimizin yaşam eğlence ve hayat merkezi sayılan alsancak kıbrıs şehitleri caddesinde Fiber kablolarımız döşenmiş ve fiber internet hizmeti hazır hale getirilmiştir. son günlerde gördüğünüz hummalı çalışmalar ve oradaki kazılar bunun içindi.

Bu cadde de bulunan iş merkezleri ofisler ve dükkanlar artık fiber internet hizmetinden yararlanabilirler hepinize hayırlı olsun.

Binanıza bağlantı yaptırmak iserseniz veya detaylı bilgi lütfen bana ulaşın.
    iyi forumlar fiber internetler diliyorum hepinize.

Serkan KARACA
    TURKCELL SÜPERONLİNE
    SOHO PROTOKOL VE SATIŞ SORUMLUSU
    0 530 264 14 07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serDJkan -- 9 Ağustos 2011; 23:27:20 >

• Ofislerler demissiniz ama ufak bir duzeltme yapalim:

http://superonline.net/yardim/adil.aspx

Turkcell Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Turkcell Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir.
    Turkcell Superonline bireysel interneti erişim hizmeti ile, hizmet verilen adreste aynı anda en fazla beş kullanıcı bağlantı yapabilir.
  • quote:

ADSL mi oda ne?

ADSL sizin hizmet götürmediğiniz değer görmediğiniz kenar semtlerde kullanılıyor olabilirmi sizce?
  • Karşıyaka merkezde ne zaman hizmet aktif olacak bir bilginiz var mı ? 1835/1 sokakta oturuyorum.
  • Tabi olması gerekende buydu önce gül sokak sosyete alacak fiberi daha sonra diğer bölgeler gelir
  • Ayyy sen ne diyorsun ne diyorsun hah haaa, mail atmış arkadaşımız serDJkan ve benim mahalleme Süper Online geliyormuş, bir ya da iki ay sürermiş. Böyle olursa eğer gelsin süper internet, gelsin süper upload hızı. Ohhh artık doya doya upload yapabileceğim. Çok teşekkür ederim mail için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir85 -- 9 Ağustos 2011; 18:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serDJkan

ADSL mi oda ne?

Tabi, lüks içinde fibere boğuldunuz; eski püskü fakir işi ADSL'i unuttunuz değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1672 sokak(Şht. ahmet aksoy cad) no 47 A blok alaybey/karşıyaka ne zaman fiber gelir bilgin varmı?
  • Zengin klubüne üye abone ariyoruz diyor arkadaş...
  • Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var galiba bende ttnet kullanıyorum (MALESEF) amaelbet bigün heryere ulaşıcak fiber internet sonucta ulaşılan yerlerdeki insanlar gayet dogal olarak seviniyor
  • umut fakirin ekmeğidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

ADSL mi oda ne?

ADSL sizin hizmet götürmediğiniz değer görmediğiniz kenar semtlerde kullanılıyor olabilirmi sizce?

Asla böyle bir ayrım söz konusu değil. Yıllardır Ttnetten neler çektiğimizi ve çektiğinizi herkes biliyor.
    Ve ayrıca adsl konusunda son bombayıda açıklayabilirim madem konusu açıldı

Diğer adsl servis sağlayıcılarında 54 TL olan 8mb kadar sınırsız internet yakında ayda sadece 29 TL! Süperonline farkıyla kullanabileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Karşıyaka merkezde ne zaman hizmet aktif olacak bir bilginiz var mı ? 1835/1 sokakta oturuyorum.

Karşıyaka bölgesinde alt yapı çalışmaları hızla sürmektedir. Bahsettiğiniz sokak yılbaşına kadar bu hizmetten yararlanmış olacak.
  • Arkadaşlar bütün mesajlarınıza buradan tek seferde cevap vermeye çalışacağım

Ofislerler demissiniz ama ufak bir duzeltme yapalim:

http://superonline.net/yardim/adil.aspx

Turkcell Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Turkcell Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir.
    Turkcell Superonline bireysel interneti erişim hizmeti ile, hizmet verilen adreste aynı anda en fazla beş kullanıcı bağlantı yapabilir.

Kıbrıs şehitlerindeki iş merkezleri-iş yerlerinin oldugu apartmanlar ve zemin kattaki bütün dükkan ve mağazalar bu hizmetten yararlanabilirler.Herhangi bir yanlışlık sözkonusu değil
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönül bütün evlere fiber teknolojisini götürmek istiyor elbetteki. Takdir edersinizki pahalı bir yatırım ve evlere bireysel olarak ulaştırmamız elbette biraz zaman alacaktır.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tabi, lüks içinde fibere boğuldunuz; eski püskü fakir işi ADSL'i unuttunuz değil mi
    Asla böyle birşey söz konusu değil olamaz. 56k ile bağlandığımız yılları hatırladıkça bu haklı bir sevinç hepimiz için.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1672 sokak(Şht. ahmet aksoy cad) no 47 A blok alaybey/karşıyaka ne zaman fiber gelir bilgin varmı?
    Şu anda Ana omurga yalı caddesine döşeniyor sizin sokağa gelmesi muhtemelen yılbaşını bulacaktır.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zengin klubüne üye abone ariyoruz diyor arkadaş...

49 Tl aylık 20mbps hız fiber internet hattının oldugu heryerde herkes için verilen bir hizmettir.Bahsettiğin zenginler kulübü evka1-toki-bayraklıda da manavkuyu-gaziemir de de olabilirmi acaba? Bu semtleride zenginler kulübü olarak adlandırabilirmisin?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var galiba bende ttnet kullanıyorum (MALESEF) amaelbet bigün heryere ulaşıcak fiber internet sonucta ulaşılan yerlerdeki insanlar gayet dogal olarak seviniyor
    Doğru söze ne denebilirki

• quote:

quote:

quote:

ADSL mi oda ne?

Asla böyle bir ayrım söz konusu değil. Yıllardır Ttnetten neler çektiğimizi ve çektiğinizi herkes biliyor.

Diğer adsl servis sağlayıcılarında 54 TL olan 8mb kadar sınırsız internet yakında ayda sadece 29 TL! Süperonline farkıyla kullanabileceksiniz.

Superonline'ı severim ancak her bölgeye hizmet verememesi sinirimi bozuyor

Ancak gönlümü aldınız bu dediğinizle Kesin bir tarihi varmı peki ne zaman çıkıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 9 Ağustos 2011; 23:09:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

Ohh hooo, işte bu çok çok çok süpeRRR. Ttnetttt, bitiyorsun güzelimmmmm. Saltanatının çıtırdılarını duyuyorum. Benim gönderdiğim maile bakabildiniz mi? size ayrıntılı olarak mail attım evimin adresini. Ben 351 sokakta oturan kişiyim. AHMET ERGÜL.

Mailini aldım mevcut planlamaya bakıp yarın cevap veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

quote:

quote:

ADSL mi oda ne?

Superonline'ı severim ancak her bölgeye hizmet verememesi sinirimi bozuyor

Ancak gönlümü aldınız bu dediğinizle Kesin bir tarihi varmı peki ne zaman çıkıyor ?

Çok kısa zaman desem en geç 1 hafta içinde.

• Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 9 Ağustos 2011; 23:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Teşekkürler. Babamı ikna çalışmalarına başlayayım ben o zaman

Babanız sizden daha çok isteyecektir :) Bildiğiniz gibi bütün adsl servis sağlayıcılarında 8mb sınırsız adsl 54 TL !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Karşıyaka merkezde ne zaman hizmet aktif olacak bir bilginiz var mı ? 1835/1 sokakta oturuyorum.

Karşıyaka bölgesinde alt yapı çalışmaları hızla sürmektedir. Bahsettiğiniz sokak yılbaşına kadar bu hizmetten yararlanmış olacak.

Teşekkürler.

Evet gerçekten hızla sürüyor , görüyorum. Bizim sokağa da geçen sene altyapı döşenmişti şimdi de apartmanlara kutu koyuluyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.