Şimdi Ara

İzmir Metrosuna 30.000 TL ayrıldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E ne edek yani... Izmirin kaynaklarını kullanmalarını zorlama söz konusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaka herhalde?
    Çoğu şeye alıştıkta gerçekse buna şaşırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Ben bu olaylardan hiç anlamam o yüzden mazur görün ama şu an bir ışık belirdi. O ilden ne kadar vergi çıkıyorsa o kadar yatırım yapılsın. Ya da o oranda yatırım yapılsın. Şu Erzurum-İzmir örneği için söylüyorum. Daha mantıklı değil mi? Ben Amasya’da yaşıyorum. Küçük şehir. Buranın vergisi 100 liraysa 60’ıyla Amasya’ya yol yapılsın, tünel yapılsın, şehirciliğe harcansın. İzmir’den 1000 lira çıkıyorsa o kadar yapılsın. Erzurum 500 lira veriyorsa İzmir’den fazla yatırım yapmanın mantığı nedir? Biri aydınlatabilir mi?

Tabii ki ekstra olarak verilebilir. Benim demek istediğim şu, İzmir’e yetmeyecek bir rakam verilirken başkasına fazla fazla vermek nedir?
    Aslında değil, izmirde yaşıyorum. Eğer az gelişen illere iara syrılmazsa hiç gelişemezler ve göç olurda bubların yaptığı yapşaklıktan naşka bişe değil. Her sene hazineden ayrılan para verilen vergilerin yayınlandığı şey var oradan da baya az para alıyor izmir. Fötleri yemez izmire fazla para vermeye. Noldu Türkiye grev yasağı varken izbanda greve göz yumdular hemde hükümet tarafı yaptığı puştluktan dolayı. Yiyosa istanbulda grev yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doblo parası veryseydiler bali
  • İzmirin sadece tek 1 ilçesi, 77 ilden fazla vergi veriyor.

Bakın ilçesi diyorum.İlçenin adı Torbalı

Bu yapılan hainliktir, resmen izmirlileri 2.sınıf yerine koymaktır.

• Şu yapmış oldukları ayrımcılığa bakar mısınız. Diğerlerine milyarlar verirken İzmire 30 bin vermiş dilenciye sadaka verir gibi. Sonrada İzmir gelişmiyor, icraat yapılmıyor derler. Hani sözde müslümandınız ya ak troller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 24 Şubat 2019; 20:13:21 >
  • 30 milyon 30 bin değil bu arada

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Metrolar ulaştırma bakanlığı yapmaz. Kendi başaramayan ya da borç batağında olan belediyelerin metro yatırımlarını üstlenir ki BŞB daha da batmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: XrebeLLiousX

Temiz, 2000 model bir honda çeker altına. Haha
    Temizi yok hocam o paraya
  • İzmire yağmurlu havada su bile vermem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu yıllardır söylüyordum çoğu AKP belediyesinde EDS sistemi varken İzmir Bel. Kendi içinde çözüm oluşturmaya çalışıyor, sonrasında da Yeni Asır gibi yandaş medyada "akıllı sisteme akılsız yönetim" diye başlık atıyorlar

• Bu haberin asil amaci bilinc altinda millete mesaj vermek ..
    Bakin ist ankarayi chp ye verirseniz yarin sizde ayni hizmeti alacaksiniz..
  • İzmir'i bilmeyenler doluşmuş yine. İzmir Metrosu yıllardır aynı. Ne bir gelişme var ne bir yeni durak açımı hiçbiri yok. İzban olsa neyse ama İzmir Metro'ya 30 bin bile çok. Hat sayısı sınırlı ve her yere gitmiyor. İzban adamdır Aliağa'dan Selçuk'a kadar gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 24 Şubat 2019; 21:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Metrolar ulaştırma bakanlığı yapmaz. Kendi başaramayan ya da borç batağında olan belediyelerin metro yatırımlarını üstlenir ki BŞB daha da batmasın.
    @Bethesta

Eskişehir'de öğrencilerin ve çalışanların okuldan, işten çıktığı saatlerde otobüslerde yer kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 23:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cahillik diz boyu.metro ları ulaştırma bakanlıgı falan yapmaz ! daha dogrusu yapar ama belediyeler de ulaştırma bakanlıgından bagımsız olarak raylı sistem projelerini gayette yapar ve yapıyor.

örnek vermek gerekirse ankara büyük şehir belediyesi Tandoğan - Keçiören, Kızılay - Çayyolu ve Batıkent - Sincan metroları nı yapıyordu ve bunları 2011 yılında yapamadıgı için bakanlıga devretti. o döneme kadar milyarlar harcadılar birde üstüne bakanlık 3 milyar 40 milyon TL harcadı güzel arkadaşım.

Aynı şekilde istanbulda da 'Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy'', ''Bakırköy İDO Sahili-Bağcılar (Kirazlı)'', ''Kabataş-Beşiktaş-Alibeyköy-Mahmutbey'' ve ''Bakırköy- Beylikdüzü' hatları ihale aşamasında ulaştırma bakanlıgına devredildi. tamamlayabildigini bakanlık tamamladı.

İzmirde ise bugüne kadar durum çok çok farklıydı. tam 10 senedir H.pınar metro-otogar metro hattı bakanlık tarafından yapıcaz diye bekletiliyor. Üçyol -f.altay metrosu belediye tarafından yapıldı . üçyol-evka 3 hattı belediye tarafından yapıldı. F.altay- halkapınar tramvay hattı belediye tarafından , alaybey- mavişehir tramvay hattı belediye tarafından yapıldı( antalya tramvayı bakanlık tarafından yapıldı hatırlatırım) F.altay- Narlıdere metro hattı belediye tarafından yapılıyor. Üçyol-buca metro hattı gene belediye tarafından yapılacak.

Ve bunların hepsine ragmen İzmirin uluslar arası kredi degerlendirme kuruluşları tarafından kredi notu A+ dır.Kısacası izmir zaten kendi kendine yetebilen,görünüş(mimari) olarak olmasada ekonomisi ve yaşam tarzı ile ufak bir avrupa ülkesi gibi. özerk olsa yeridir yani.

Socar konusuna gelince. neyin ekmek yemesinden neysen bahsediyorsun sen evladım ? sen socar ın Socar boşuna mı yatırım yapıyor. milletin karnı doysun diye mi yatırım yapıyor. PEtkim nerede dostum ? bu 10milyar dolarlık yatırım içinde en büyük pay neye sahip haberi bile okumadan yorum yapıyorsun. socar petkimi satın alacak ! ekmeğin büyüğünü gene akp yiyecek sende burada millet ekmek yiyecek diye yazarsın anca. hayır birde sanki 10 milyar doları çat diye vermişlerde konuşuyorsun . 10milyar dolar 2025 yılına kadar olacak yatırımları kapsıyor.

Bunları bilmeden saçmalama bıdı bıdı bık bık. tipik akp seçmeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 24 Şubat 2019; 22:35:45 >

• İzmirden kafasını alırlar ancak İzmir'in "İ"sinin kafası yanlış anlaşılmasın

• Imamhatiplere ayrilan butce fen liselerine ayrilan butcenin 15 katiymis 😁 saka gibi geliyo inanasim gelmiyo ama gercek.

• Chp yine de o paranın kuruşu kuruşuna kadar hakkını vererek metroya harcar kimsenin şüphesi olmasın. Babalar gibi de çıkarlar halka hesap verirler. Çünkü demokrasi seçilmişlerin seçmenlere hesap vermesidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.