Şimdi Ara

İzmir Metrosuna 30.000 TL ayrıldı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kvo35

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tekirdağ 'da belediyeler aldı gitti yüzde 29 zamları neyin goy goyunu yapıyorsun, hadi bak işine sen gerçekleri bildiğini san çaresiz üye. Artı şikayet edildin. :) Önce karşındakine yazmayı öğren ondan sonra senle yazışırız. :)
  • benimle yarışabilecek bilgi birikimine sahip değilsin . bunu bütün forum muhtemelen biliyordur. şu an bile "bırak hocam bu adama laf anlatma, biz çok denedik , yazdıklarında sonuna kadar haklısın ama bu adam laftan anlamaz" diye özel mesajlar alıyorum.

bu sebeple seninle muhattap olmayı bırakıyorum. söylediklerinin %100 yalan oldugunu kanıtlamış olmanın gönül rahatlıgı var. Heleki MEtroları bakanlık yapar iddianız tam bir cahillik örnegi idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

benimle yarışabilecek bilgi birikimine sahip değilsin . bunu bütün forum muhtemelen biliyordur. şu an bile "bırak hocam bu adama laf anlatma, biz çok denedik , yazdıklarında sonuna kadar haklısın ama bu adam laftan anlamaz" diye özel mesajlar alıyorum.

bu sebeple seninle muhattap olmayı bırakıyorum. söylediklerinin %100 yalan oldugunu kanıtlamış olmanın gönül rahatlıgı var. Heleki MEtroları bakanlık yapar iddianız tam bir cahillik örnegi idi.
    Sen o tayfa ile yol almaya devam et. Sen ne beni tanıyorsun ne de ben seni ama ben sen bilmiyorsun bilgisizsin cartsın curtsun demem çünkü iki kelime yazan birinin sözlerine bakarak onun seceresini çıkaramam çıkarmam da insanlık bunu yaptırır ama senin gibileri de çok gördüm sen benimle yarışamazsın sen benim kadar bilemezsin ben senden daha üstünüm diye taslayanlar bana ego nefesi ile yaşadıklarını her zaman ispatlamışlardır tıpkı yazdığın cümlelerdeki gibi sen istediğine inan istediğin gibi sana o çaresiz üye takımı mesaj atmaya devam etsin sayende görüyorum sizlerin ne kadar çaresiz kaldığını o kadar çaresizler ki sana mesaj atıyorlar yazma ona o cahil o bilmiyor o sallıyor o aktroll o maaş alıyor o bu şu ha anam babam heeee çok bildiğinize bir adım ileri gidemiyor zihniyetiniz gerçekleri yüzünüze vurunca da görüyorum saldırıya geçişinizi. Başka türlü açıklaması yok defalarca gördük şahit olduk. :)

• Bu 30.000 TL olarak yazılan rakamın sembolik olduğu, benzer şekilde İstanbul ve Ankara'daki bazı projeler için de sembolik olarak 30.000 TL yazıldığı söylendi. Yine aynı kaynaklara göre mevcut hükümet döneminde İzmir için yapılan toplam yatırım 80 milyar TL civarında, karşılaştırma için Ankaraya yapılan toplam 115 Milyar TL'lik yatırım baz alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

İzmirin sadece tek 1 ilçesi, 77 ilden fazla vergi veriyor.

Bakın ilçesi diyorum.İlçenin adı Torbalı

Bu yapılan hainliktir, resmen izmirlileri 2.sınıf yerine koymaktır.
    Bu ilçe ayrıca 66 ilden fazla ihracat yaptı. Hedef 5 milyar dolar.

İtalya’ya domates ihraç eden bir ilçe. İtalya’da pizza yiyen arkadaşlar izmir domatı yemiş olabilirsiniz amerika ve kanada gibi ülkelere de ürün ihracı yapıyor

Ege bölgesinin en büyük 100 firmasının 15’i
    Türkiyenin en büyük 500 firmasının 7’si torbalıda

Zamanında opelin fabrikası vardı krizden dolayı kapanmıştı. Hala çok büyük firmaların fabrikaları var. Ticaret odası yerli otomobilin de burada üretilmesini istiyordu. Zaten bu sanayi atılımıyla 800’ü geçkin fabrika sayısıyla sürekli göç alan bir ilçe

BÖYLE POTANSİYELİ OLAN İLÇENİN AYRICA DESTEKLENMESİ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 3 Mart 2019; 20:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.