Şimdi Ara

İzmir-Muğla arası 4 günlük gezi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum sakinleri sizlerin tecrubelerine ihtiyacım var.

Mayısın ortalarında izmire uçup 4 günlük araç kiralayıp muğlaya kadar gitmeyi her gece başka bir pansiyonda kalmayı planlıyorum.

Sizden istediğim şey nereleri görmem gerekir hangi otel pansiyon iyidir, ucuzdur. Sizce yolculuk rotası nasıl olmalıdır?

Denize girmek gibi bir derdim yok fakat sakin bir yerde denizi seyretmeye bayılırım. Tatili kız arkadaşım ile beraber yapacağım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • İzmir-Muğla arasında pek vakit haracamayınız... Tavsiyem uçakla direkt Dalaman'a gitmeniz
    Önce direkt Fethiye'ye geç pansiyon apart çok kolay uyguna bulursun, İlk iki gün Fethiyede geçirin, ilk gün Çalış plajı,Hisarönü,Kayaköy,Ölüdeniz,Kelebekler Vadisi ile bitirirsiniz. İkinci gün Saklıkent taraflarına giderek, Saklıkent, Tloss ve Yakaparka gidersiniz...
    Diğer iki günde ise Sabah erken yola çıkıp Önce Dalyan'a geçer bu arada Dalyana geçerken kahvaltı mekanı olarak Leyley Resteurant var Dalyana 5-10 km kala orada kahvaltı yapmanızı öneirirm Dalyanda tekne turu ile İztuzu plajına gidersiniz manzara muhteşemdir, zaten günü yarılarsınız hemen Marmarise doğru yola koyulur Marmarisde kalan günü geçirip akşam konaklaması için Akyaka'ya geçersiniz yine bu mevsimde rahatca yer bulursunuz. Akyaka'da olmazsa olmazlar ise azmak çayında tekne turu ve azmak kenaırnda bir öğle yemeği veya kahvaltı, Ormanda yürüyüş sahilde bu mevsimde deniz sezonu tam açılmadığı içinde plajdaki mekanların masaları olur onlara oturup tamda istediğiniz şey olan birşeyler içerken denizi seyretmek ve kesinlikle Sakartepe'ye çıkıp Gökovaya 1 km yüksekten bakmak.. İsterseniz oradaki resteuranda yine kahvaltı veya öğle yemeğini yiyebilirsiniz ama manzara sizi cezbedecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 günlük istanbul gezisi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.