Şimdi Ara

İzmir Narlıdereye yakın nerede kalınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Narlıdereye memur olarak geleceğim. buraya yakın ve kiraları uygun olarak nereden ev tutabilirim?
    sanırım balçova yakın ama ev kiraları yüksek deniliyor... ayrıca geçici olarak kalmak için misafirhane öğretmenevi gibi yerler var mı yakınlarda?

• narlıderede neden tutmuyosun illa uygun ev vardır
  • Balçova pahalı yerdir Narlıdere de ucuz sayılmaz ama daha uygun fiyata ev bulursun.Yer olayını bilmem ama çok güzel yere geliyorsun.Urla ve Çeşme'ye de yakındasın.
  • narlıdere taraflari pahaliymis hep o tarafta yasayan bi arkadasa sordum pek dusuk kirali yer yok dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J4ckSparr0w

Balçova pahalı yerdir Narlıdere de ucuz sayılmaz ama daha uygun fiyata ev bulursun.Yer olayını bilmem ama çok güzel yere geliyorsun.Urla ve Çeşme'ye de yakındasın.

teşekkürler cevap için. aslında pek bilgim yok bir arkadaşıma sormuştum narlıderede ev kiraları yüksek olur yakındaki semtleri araştır demişti. peki ev bulana kadar kalabileceğim öğretmenevi misafirhane gibi kurumlar var mı yakınlarda?
  • ben istanbulda geliyorum. burada 750 kira veriyordum. oralarda daha mı pahalı olur?
  • narlıderenin üst kısımlarında malm ırk tan oldukça mevcut, doğu tarafı balçovaya batı tarafı güzelbahçeye bağlı, gbahçe narlıdere otobüsle minibüsle max30dk, balçova tarafı daha hareketli atacaddesinin arkalarında bulabilirsin ev.

izmirde olaydım yardımcı olurdum da istambuldayım malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizflex

Merhaba arkadaşlar, Narlıdereye memur olarak geleceğim. buraya yakın ve kiraları uygun olarak nereden ev tutabilirim?
    sanırım balçova yakın ama ev kiraları yüksek deniliyor... ayrıca geçici olarak kalmak için misafirhane öğretmenevi gibi yerler var mı yakınlarda?

poligon' da ucuz daireler var. fahrettin altay' dan minibüse binersin.

edit: ek olarak

Fahrettin Altay-Narlıdere hattı[değiştir | kaynağı değiştir]
    Fahrettin Altay'dan Narlıdere'ye doğru uzatılacak olan hattır. Bu hat 5 kilometre uzunluğunda olacak ve 5 yeraltı istasyonundan oluşacaktır. 6 Aralık 2010 tarihinde Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılması için müracaatta bulunulmuştur.[kaynak belirtilmeli] İstasyonlar sırasıyla Balçova, AVM'ler, D.E.Ü Hastanesi, D.E.Ü Güzel Sanatlar Fakültesi ve Narlıdere olacaktır.

yani 1-2 seneye

poligon durağından binersin direkt narlıdere' de inersin.

poligon fahrettin altay arasını ister yürü ister metroy la git f. altaya.

poligon dan sonraki durak f altay.

2.edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 12 Kasım 2014; 16:00:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

poligon' da ucuz daireler var. fahrettin altay' dan minibüse binersin.

edit: ek olarak

Fahrettin Altay-Narlıdere hattı[değiştir | kaynağı değiştir]
    Fahrettin Altay'dan Narlıdere'ye doğru uzatılacak olan hattır. Bu hat 5 kilometre uzunluğunda olacak ve 5 yeraltı istasyonundan oluşacaktır. 6 Aralık 2010 tarihinde Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılması için müracaatta bulunulmuştur.[kaynak belirtilmeli] İstasyonlar sırasıyla Balçova, AVM'ler, D.E.Ü Hastanesi, D.E.Ü Güzel Sanatlar Fakültesi ve Narlıdere olacaktır.

yani 1-2 seneye

poligon durağından binersin direkt narlıdere' de inersin.

poligon fahrettin altay arasını ister yürü ister metroy la git f. altaya.

poligon dan sonraki durak f altay.

2.edit:

çok teşekkür ederim. benim için çok aydınlatıcı oldu.

• Hatay bölgesinde uygun evler bulabilirsin. Lakin yinede Narlıdere'de ev araştırmadan gitme. Kısmetine belki uygun bir ev bulursun. Yola vereceğin parayı da düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Hatay bölgesinde uygun evler bulabilirsin. Lakin yinede Narlıdere'de ev araştırmadan gitme. Kısmetine belki uygun bir ev bulursun. Yola vereceğin parayı da düşün.

haklısınız en güzeli Narlıdereden bir ev bulmak. İnternettende biraz araştırdımuygun fiyatlı evlerde var.
  • Göztepe güzelyalı çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

Göztepe güzelyalı çok güzel

evet güzelyalı tam deniz kenarı çok güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizflex

quote:

Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

Göztepe güzelyalı çok güzel

evet güzelyalı tam deniz kenarı çok güzel görünüyor.

üçkuyuları düşünün. güzel yalı sahiline 200- 300 metre. 4-5 dakikada yürürsün.
  • Narlıderede 4 yıldır kiralık evimiz var, deniz manzaralı nezih bir yer zaten burası. Kirasıda 1000 TL 4 yıldır sabit fiyat. Şuanda ne kadar bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.