Şimdi Ara

İzmir oduna da veririz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedim Şener 🇹🇷 (@nedimsener2010) on Xtwitter
    “Tavşan Başkan” Özgür Özel’e İzmir adayları üzerinden eleştiriler boşuna; İzmir’in tercihi belli…
    https://twitter.com/nedimsener2010/status/1752675959159845022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 31 Ocak 2024; 19:50:12 >

• Siyasilerin birini bırakma yetkisi yoktur. Bu yetki mahkemelerindir. İşiniz gücünüz yalan. CHP mahkemenin kararını uygulayacağım diyor. Peygamberi falan bırak Müslümanların Emirleri Ebubekir ve Ömer olsa onlar da aynısını yapar.

Ha diğer taraftan mahkeme Apo için idam kararı verdi. Yerine getir, yerine... MHP ile AKP birbirine ip atıyordu.

Öbür taraftan Karayılan'ı bin parçaya bölme işi ne oldu?

Utanma ne güzel bir duygudur. Keşke Rabbim herkese verseydi.

• eeee?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasal islamcıya vermek yerine odun daha mantıklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gözlemlerim izmirdeki oyların bölündüğü yönünde.

bu durum da akp nin işine gelmekte.

buradan da akp karlı çıkabilir.

• Vacao V kullanıcısına yanıt
    Mersin de oy verecek odunda yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında bebek katili teröristler ile 1990 dan beri kol kola olup gönül başı olan ve son seçimde terörist seloyu serbest bırakmayı seçim vaadi sunanlara oy veren zihniyetin oduna oy vermesi kadar doğal birşey olamaz.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

90lardan bahsedebilecek kadar yaşın var mı? O zaman hafızanın bazı bölümlerini silmişsin sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aktrolerin aynasi yok galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Fazlasıyla var ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum git erdal inönünün murat karayalçının bebek katili teröristleri nasıl meclise sokup nasıl işbirliği yaptığını araştır. Sen git kendi hafızanı kontrol ettir önce

• İzmir Büyükşehir için çok kötü bir aday tercih etti.

İzmir'deki CHP taraftarı seçmenler yeni adaya oy verecekler tabii ki. Ama unutulan bir şey var, bu sefer tepki çok, seçmeni umursamadan istenmeyen birini aday gösterdiler.

Çoğunluk Tunç Soyer'in değişmesini istiyordu, ama gelen gideni aratır dedirttiler.

CHP'nin kemik oyu İzmir'de yeni adaya yetmeyebilir. Oy kullanmaya gelmeyecekler olacak, Belediye meclisi ve ilçe belediye başkanları için CHP'ye oy verip büyükşehir belediye başkanlığı için Ümit Özlale gibi adaylara oy verecekler var. Oylar bölünecek ve bu da AKP adayına yarayabilir.

Son anda sırf AKP adayı kazanmasın diye yine eskiden CHP'ye oy vermiş herkes CHP'nin yeni adayına da oy verebilir. Göreceğiz.

• Tuvalet terliği bidona oy veren kitle için SADECE ALIŞKANLIK bu tür şeyler

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Koko alışkanlığından iyidir 

• İzmir 25 senedir chp de, şehir şu b.k kokusundan kurtulamadı. halk kendine yakışanı seçiyor. diyecek birşey yok.

Benim hafızamda problem yok. Ben inkar etmiyorum ki... ben senin yazdığından fazlasının olduğunu söylüyorum. Sen hafızana sansür uyguluyorsun ya da hatırlamak istemiyorsun bazı bölümleri.

• Doğma büyüme Karşıyakalı olarak bu büyük köyün insanına bu belediye yönetimi müstehaktır diyorum.

• Hamza Dağ umarım bu seçimi kazanır.

Siyasilerin birini bırakma yetkisi yoktur. Bu yetki mahkemelerindir. İşiniz gücünüz yalan. CHP mahkemenin kararını uygulayacağım diyor. Peygamberi falan bırak Müslümanların Emirleri Ebubekir ve Ömer olsa onlar da aynısını yapar.

Ha diğer taraftan mahkeme Apo için idam kararı verdi. Yerine getir, yerine... MHP ile AKP birbirine ip atıyordu.

Öbür taraftan Karayılan'ı bin parçaya bölme işi ne oldu?

Utanma ne güzel bir duygudur. Keşke Rabbim herkese verseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 2 Şubat 2024; 22:24:11 >
  • Yobazistanda sıradan bir gün. Al Konyayı, Kütahyayı vur İzmire. Cahilye aynı. Sadece yönler farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 3 Şubat 2024; 8:12:13 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.