Şimdi Ara

İzmir soguklar geldi klimaların durumu nedir (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
2
Favori
19.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemal1414

klima hala kapalı ve derece 20 yi gösteriyor :)

ocak ayında bu sıcak insanı korkutuyor doğrusu ama öbür taraftan daha 160 küsür elektrik parasının acısı hala çıkmadı böyle bir kaç gün daha geçerse ancak biraz hafifleyecek gibi

266.5 geldiiii bana gozunu sevıyım 160 kusurunnn

yatak odama eskı bır arcelık klıma taktırdık taktırmaz olaydım ! mis gıbı mıtsubshı electrıc klımam 120-130 larda seyredıyordu..

bu arçelık klıma geldı gelelı 200 un altına dusmedı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

ocak ayında bu sıcak insanı korkutuyor doğrusu ama öbür taraftan daha 160 küsür elektrik parasının acısı hala çıkmadı böyle bir kaç gün daha geçerse ancak biraz hafifleyecek gibi

yatak odama eskı bır arcelık klıma taktırdık taktırmaz olaydım ! mis gıbı mıtsubshı electrıc klımam 120-130 larda seyredıyordu..

yapma hocam ya ,mercedesin yanına hacı murat koyarsan olacağı odur

hadi arçelikten sonra me alsan güzel olurdu da me ğe arçelik kuma getirilmi :)

• quote:

quote:

quote:

Güzel tespit.

• quote:

quote:

quote:

haklısın hocam ne diyim, bu klımayı degıstırmek şart oldu.. gürültü desen bunda, dışarda komşuları rahatsızlık veren komprasor desen bunda yakıt desen en alası bu klımada...

sanırım sokturecegım boyle olmaz

• İzmirde yine havalar soğudu, soğuk yağış devam ediyor.
  • benim klima öğleden beri hala kapalı ,geçen ayın intikamını almam lazım
  • Bu yıl fazla soğuk geçmiyor
  • Önceki yıllar daha soğuk geçiyordu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

Önceki yıllar daha soğuk geçiyordu gibi

öyleydi ama daha belli olmaz sonradan da kış yapabilir ,yani nisan ayına kadar her şey olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem077

Önceki yıllar daha soğuk geçiyordu gibi

öyleydi ama daha belli olmaz sonradan da kış yapabilir ,yani nisan ayına kadar her şey olabilir

Evet haklısınız...
  • Bende LG 12000 lik klima aldım gayet memnunum. Servis arkadaşlar da sağolsunlar çok iyi montaj yaptılar ve gerekli olan vakumlamayı da yaptılar alçı çektiler gerekli yerlere muntazam bi montaj oldu izmir kent-2 deyim. İsteyen olursa pm ulaşsın ayrıntı için.
  • MITSUBISHI Heavy Ind. INV DUVAR DXK 12Z2 (5 yıllık) klima kullanıyorum.menemende 5. katta oturuyorum.üstte çatı yok.oda 16 m2 kapılar pvc ,camlar çift cam ,gayet güzel ısınıyorum.tükettiği enerji aylık ortalama 65 tl civarı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bende LG 12000 lik klima aldım gayet memnunum. Servis arkadaşlar da sağolsunlar çok iyi montaj yaptılar ve gerekli olan vakumlamayı da yaptılar alçı çektiler gerekli yerlere muntazam bi montaj oldu izmir kent-2 deyim. İsteyen olursa pm ulaşsın ayrıntı için.

hayırlı olsuni güle güle kullanın.

Biraz detay verebilir misiniz? şu linktekinden mi? Nedir ne değildir? Bu linke de paylaşırsanız marka hakkında bulamadığımız yorumları biz sağlamış oluruz.http://forum.donanimhaber.com/m_67536564/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67728386

• quote:

Orijinalden alıntı: sivrihisarlı

MITSUBISHI Heavy Ind. INV DUVAR DXK 12Z2 (5 yıllık) klima kullanıyorum.menemende 5. katta oturuyorum.üstte çatı yok.oda 16 m2 kapılar pvc ,camlar çift cam ,gayet güzel ısınıyorum.tükettiği enerji aylık ortalama 65 tl civarı....

sizinki ile aynı olan zjp modelini kullanıyorum ,m2 olarak da aynı ölçülerde ,şartlarımız neredeyse birebir ama ben ilk defa yüksek ödedim :)

toplam 164 tl.cik ,tabi bunun tahminen 90-100 tl. si klimaya ait

bu hesaba göre sizin fatura gayet güzel görülüyor ,yani ben o faturayı zamlardan önce geçen sene ancak tutturuyordum

aslında bu modeli kimse beğenmiyor ama bence ısıtma ve soğutma performansı gayet iyi ,bende kullandığım 3 sene boyunca özellikle kışın beklediğimin çok üstünde başarı gösterdi

şu sıralar fiyatları biraz uygun olsa tavsiye edilebilir de işte biraz yükseldi gibi ,gerçi zamanında bunun bir üst modelini bile beyefendilere beğendirememiştik şimdi çok daha uygunsuz olanlarına razı oluyorlar ,yani tren kaçmadan binmek en iyisi oluyor da işte bizim insanımız tren hareket edene kadar bekler :)

• İyi aksamlar arkadaslar. Zibro 7535 gecen ay 144 tl gelmişti bu ay 207 tl geldi hiç kapatmadım. 7535 kullananların ne kadar geldi merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybey45

İyi aksamlar arkadaslar. Zibro 7535 gecen ay 144 tl gelmişti bu ay 207 tl geldi hiç kapatmadım. 7535 kullananların ne kadar geldi merak ediyorum.

bana gecen ay 104 bu ay 154 geldi benimki de sürekli açıktı.
  • 7535 kullananlar dış üniteden ses geliyormu. Özellikle soğuk havalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hass Nicktir

7535 kullananlar dış üniteden ses geliyormu. Özellikle soğuk havalarda.

gelmesi gerektiği gibi ses geliyor hocam öyle arçelik dd gibi traktör çalışır gibi ses gelmiyor sessiz yani..
  • Benimki de sessiz sadece ilk calistiginda 3-5 dk yuksek ses yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.