Şimdi Ara

İZMİR TERCİH EDENLER GİRRR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 senedir izmirde yasiyorum izmir abartilmis bi balondur .istanbulun yerini hicbisehir tutamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balçova nasıl arkadaşlar ? İzmirli arkadaşlardan yorum alabilirmiyim ?

• Nykse kullanıcısına yanıt
    İzmirli değilim ama Balçovadan bir kere geçtim oda yol üzeriydi.Konak Karşıyaka vs. benzemiyor pek oralara.Biraz sıradan bir yer.Evleri güzel yeni evler yapılıyor birde teleferik var

• frkngry kullanıcısına yanıt
    Sosyallik ve arkadaş ortamını kolaylıkla bulursun.Öyle içmek için falan istersen de ortam bulursun kolayca yada içmek değil de gezmek tozmak için de rahatca ortam bulursun.Özellikle karşıyaka ve alsancak içkilisi de çok geliyor içki içmeyenide.Birçok yeri gezdim İzmir'de en çok öğrencileri alsancak ve karşıyakada gördüm

• RKLeite kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederiim yorum için istanbulculardan beynim uyuştu sizi görünce rahatladım

Egede mi okuyacaksın.Bornovada miydi orası?Oranin AVM'sini hep sevmişimdir.Herzaman gitmek isterim.Orayi şimdi yeni bir yurt yapıldı.Yurt baya güzel ama.KYK yurdu mu özel mi bilmiyorum ama tam AVM karşısında.En çok hoşuma giden de yurdun hemen altında hiç o kadar büyüklükte görmediğim bir şok var

• -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    diş sadece egede hocam izmirde. bornovada evet bilmiyorum hiç gezmedim ama bornovayı çok övüyorlar

Evet Hocam güzeldir.Ev fiyatlari biraz pahalı sanırım okul oldugu icin.Ama birkac arkadaş bulup kiralarsaniz sorun olamz.

• -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    bakalım hayırlısıyla ilk sene yurt istiyorum zaten kaynaşalım falan bi. sağolun bu arada

Rica ederim hocam.

• Paran varsa Istanbul dan iyi sehir yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanlar bakimindan hicbir il İstanbul un eline su dökemez. Her şey kolay ulaşılır vaziyette. Ancak hayat pahali, gereksiz kalabalık, aşırı gürültü.. Ben istanbul da yazabilecegim okullar olmasina ragmen İzmiri yazdim sen düşün. Hayat çok yorucu İstanbulda .

Not:İstanbulda yasiyorum

Rahat ol sen.

İstanbul'da şu yaşıma kadar dolu dolu yaşadım. Burada yaptığım çoğu şeyi İzmir'de de yapabildim. Ortamını kurmana bak eğer asosyal biriysen bilemem ama insanlarla kaynaşmak hoşuna gidiyorsa sorun yaşamazsın.

İzmir güzeldir, İstanbul çok klasikleşti artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul > izmir kankalar boşuna yırtınmayın

• hocam bende bursaliyim ve abim istanbulda okudu universiteyi .meslegime en uygun sehir istanbul olmasina ragmen gunluk hayat ve kalabalik (suriyeli sorunu - trafik - ulasim - asiri pahalilik ) yuzunden tercih listemde onceligini dusuk tuttum.

izmirde okumak isterdim ama tercih listemde yer vermedim cunku orada okuyamam dedim (fazla seviyorum izmiri gidip gormesemde)

konudan saptim ama %99 ilk tercihim bursada kalacagim.konuya donecek olursak istanbul da cok guzel bir sehir izmir de ama bana sorarsan izmirin yeri ayridir. pisman olacagini dusunmuyorum. ilkokuldan bir arkadasim izmirde dis okuyor ve hayatindan memnun gozukuyor umarim sende pisman olmazsin ve dolu dolu bir universite hayati yasarsin.

• İstanbul Türkiye'nin her anlamda en gelişmiş şehridir.Aksini iddia eden kendini kandırır.

• Hocam yurttamı kalmayi düşünüyorsunuz

• istanbulda oturuyorum büyük ihtimalle ege pdr gelicek bakalım bende merak ediyorum nası bi yer.
  • arkandan terlersin izmirde
  • evet

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.