Şimdi Ara

İZMİR TERCİH EDENLER GİRRR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onu tartışmadık zaten bence de öyle fakat üniversite hayatı açısından iyi mi ettim kötü mü diye konuşuyoruz izmiri istanbulun önüne yazarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RKLeite kullanıcısına yanıt
    sosyalimdir ya teşekkür ederim yorumlar için

• 18 yıldır izmirde yaşıyorum buralıyım ve en hareketli semtlerden gedizde yaşıyorum sen sonuçta diş okumaya geliyorsun bucada pek işin lmaz sadece gezmeye gelirsin izmirin ulaşımı çok rahat otobüs metro dolmuş hemen her yerde var çok güzel bir şehir imkanları çok bazı semtler pek gelişmemiş fakat bu yerler her yerde var bence istanbul daha kalabalık seni sıkabilir izmir bu konuda biraz daha iyi cafeler çok avmler çok etkinlikler çok herçeşit öğrenci var üni sayısı çok bornova güzel bir yer orada tıptan ve dişten çok arkadaşın olur izmir hayırlı olsun sana
  • izmirliyim izmirde yaşıyorum.

son zamanlarda iyice kalabalıklaştı şehir, gerçekten kötü semtler var yukarıda yazıldığı gibi ama zaten oralarda işin olmazgenelde, yapacak birşeyler yok o yazılan yerlerde yani oraları takma

onun haricinde karşıyaka, alsancak, bostanlı falan genelde buralarda takılırsın. veya bornova küçükpark vs var. bucaya geliyorsanda öğretmenler evi diye bir yer var bir sürü öğrencilerin takıldığı mekanlar var orda da.

denize girmek istersende urla, seferihisar, çeşme, dikili, çandarlı, aliağa falan ulaşımı zor olmayan yerler

boyoz - midye & bira - kitap okuma gibi güzel festivaller oluyor

kısaca gelirsen öğrencilik hayatın güzel geçer eminim, alışveriş yapacağın yere göre yaşam pahalıda olabilir ucuz da senin tercihine kalmış

dipnot: izmiri beğenmeyip izmirde yaşayan arkadaşları dışarı alalım mümkünse şehirde fazlalık yapmayın zaten yeterince kalabalık.

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ne saçma adamsınız. Sizin gibiler insanları izmirden soğutuyor. Ulan eleştiriye hiç açık olunmaz mi ya . Adam 18 sene izmirde yaşamış heryerde olduğu gibi orda da kötü yerler var bunu belirtmiş, neresi mesela demişsin . Ne cins heriflersiniz ya, muhalefet olmak için yer arıyorsunuz. İzmir i ben de çok severim ama böyle saçma sapan savunmalara geçmeyin . Her şey in en iyisi izmirde , en güzel şehir İzmir , en gelişmiş şehir İzmir ... Harbi tuhaf

• Cornucopia. kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam izmiri hiç görmedim de şehre alışması kısa sürer umarım istanbul yabancı değil bana o konuda tereddütüm vardı izmire

• mousquetaire35 M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• İstanbullu biri İzmir'e gelince alışamıyor baştan söyleyeyim. Çok arkadaşım yatay geçişle İstanbul'a döndü.
  • Son Of Hades kullanıcısına yanıt
    bursalıyım istanbulla 2 kere falan görmeye gittim öyle istanbullu falan değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: frkngry

bursalıyım istanbulla 2 kere falan görmeye gittim öyle istanbullu falan değilim

O zaman sıkıntı olmaz, Bursalı çok arkadaşım oldu. Genelde muhafazakarı pek kaldıramaz Bursa'yı özler öyle değilsen çok seveceğinden eminim.
  • açılın ben Ankaralıyım
  • OMYZ O kullanıcısına yanıt
    Bayburt şehri aratır.
    ...

Bence bu şiir devam eder.
  • İzmir öğrenci için iyidir. Ortamı güzel olur. Ama şehir olarak sahil kenarları dışında gerçekten büyük köy. Aşırı çarpık yapılaşma var. İstanbul bambaşkadır kıyaslayamaya girmez. Ben de bursadayım bu arada. İzmir Bursa'yı aratmaz.

• Güzel şehir ama abartılıyor. Modern bir köy diyenler de haklı bence. Medeniyet dışı varlıklar gelmese daha iyi olacak.

Not: İzmirliyim.

• Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Memlekete laf yok hocam ✋

• buyrun övün hocam merak ettim aydınlatın beni benim göremedigim şeyler olabilir kalkipta bana izmir plajlari , bodrum , karadeniz yaylalari demeyin ama hele dogudaki güzelliklerden bahsetmeyin zaten terör aldi götürdü hepsini
  • İstanbulla karşılaştırırsan izmir bir köy

Çorum samsun vb. la karşılaştırırsan çok güzel bir şehir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir balçova nasıl arkadaşlar ?

• enflasyonla , vergilerle , kısıtlamalarla , şiddetle , baskıyla , mültecilerle , bilimin olmamasiyla , hukugun yok olmasiyla , basının rezil olmasiyla , bölünmeyle , manüpleyle yaşadıgın hayattan memnunsan zaten ikimizin ayni seviyede konuşabilmesine imkan yok türkiyeinin övülecek tek şeyi tarihidir o kadar.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    nufüs olarak mı hangi acıdan ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.