Şimdi Ara

İZMİR TERCİH EDENLER GİRRR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

öğrencilik için muhteşem bir şehirdir, iş hayatı için kimse burada plan yapmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

nufüs olarak mı hangi acıdan ?

yok hocam kalite açısından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    valla hocam izmire her gelen istanbul leş diyor ben istanbula bu sene gidiyorum okumaya yorum yapamam suan ama siz izmire geldiyseniz istanbuldan farkları neydi yaşam kalitesi olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bearty

izmir hiç sanıldığı gibi bir yer değil .

bir sürü serseri semti var gidince sende görürsün.

güzel yerler çok güzel kötü yerler çok kötü ve kötü yerler çoğunlukta.

ama sen öğrenci olarak geleceğin için pek işin düşmez oralara ama illa ki havasını koklayıp rahatsızlık duyarsın

not: 18 senedir izmirdeyim

20 yıllık İzmirli olarak maalesef katılıyorum.
    Ama İstanbullular sağolsun İzmir'in güzel yerlerinin de içine etmeye başladı yavaş yavaş. Çeşme'yi mahvettikleri gibi İzmir trafiğine de el attılar.
    Sen üniversitenin kalitesine göre seçim yap, Ege'de okursan Bornova-Alsancak dışına çıkmazsın çok, oralar da iyidir zaten, kötü yerleri dert etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay sadece okumak ve gençliğini yaşamak ise İzmir Türkiye ortalamasının üstünde bir yerdir. Ama konu iş hayatı ve iş hayatına hazırlıksa İzmir şaşırtıcı ölçüde fakir ve gelişmemiş bir yerdir.

İklimi, rahatlığı, tatil bölgeleri ile dip dipe olması, hemen berisinde ki müthiş tarım alanları, verimli araziler yüzünden İzmir'in nüfusu artıyor. Yeterince gözlemleyebilirseniz eğer, okumuş ve gözü yüksekte olan kişilerin eğer babalarının karlı bir işletmesi yoksa hemen İzmir dışına çıkmak zorunda kaldıklarını görürsünüz. Bu yüzden şehirdeki okumuş/beyaz yakalı kesmin oranının gün geçtikçe aleyhlerine doğru değiştiğini farkedebilirsiniz.

Bazı arkadaşların şikayet ettiği gibi ben İstanbullulardan şikayet edemem. Çünkü şehrin kaymak tabakasını besleyenler şu an onların sermayesi, özellikle inşaat ve turizmde. Eğer onlar da olmasa mevcut genel ekonominin duraklaması ile birlikte yiyecek ekmek bulamayabiliriz gibi geliyor bana.

Yok ben hemen okuyup giderim yada işim hazır diyorsanız sorun yok. Ama burada kalıcı olup kariyer peşinde olacaksanız sorun büyük.

• 2 tane izmir yazdım iibf gelir mi bilmiyorum

• İnciraltı nasıl bir yer

• Sa deu müh artık o yolları çekecez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.