Katılmayı düşünüyor musunuz? İstanbul, Ankara, Bursa, Adana gibi illerde de vardı sanırım. Ücretsizmiş bi zararı olmaz gitmenin ama daha önce katılan varsa görüş bildirirse iyi olabilir teşekkürler.
Gecen sene katıldım, bence cok elzem bir sey degil. Butun universiteler biz şöyle mukemmeliz bak bize gel kafasindalar cok objektif degiller.
quote:
Orijinalden alıntı: Corvoattano581
Gecen sene katıldım, bence cok elzem bir sey degil. Butun universiteler biz şöyle mukemmeliz bak bize gel kafasindalar cok objektif degiller.
Sağolun hocam
Corvoattano581
kullanıcısına yanıt
Hadi ya devlet ünileri nasıl var mı?
Ben geçen sene gittigimde yuzde 70i vakifti. Devlet olarak marmara eskisehir ve deuyu hatirladim bir tek. Genelde vakif ve kibristakiler var.
Buyuk sehirde isen hic degmez hangisini gecezen ki bir gunde max 2 tane gezebilisen ve yarin sabah kalkamazsin anlayacagin bos bi is insani tatmin etmiyor cunku kotu yonlerini goremiyorsun
Denk gelirsem istanbuldakine giderim heralde,
Senin şehrinde yapılıyorsa git bak, zararı olmayacak sonuçta, uzaktaysa gerek yok,
Corvoattano581
kullanıcısına yanıt
Adanada da oluyorsa bakarım ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme