Şimdi Ara

Yeditepe vs 9 Eylül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzuuun ve sancılı bir tercih döneminin sonunda kendi adıma "Fizyoterapist" olmanın en iyisi olduğuna karar verdim. Ama karar veremediğim bir konu var ki o da okuyacağım okul..

Seçenekleri 2'ye indirdiğimde elimde Yeditepe Üniversitesi(burslu) ve Dokuz Eylül Üniversitesi kaldı. Lakin karar veremiyorum hangisini seçeceğime.

Acaba okuyanınız veya etrafında okuyan arkadası olan varsa okullar hakkında yorumlarınızı ve görüşlerinizi rica ediyorum.

• neden yeditepe
  • ben olsam yeditepeyi tercih ederdim
    hem istde olusu hemde sağlıkla ilgili konularda yeditepe iyi diye duymuştum
  • @ROMA1927 imkanlarının iyi olduğunu duydum, sağlık alanında Vakıf ünilerinin başında geldiği için düşündüm. Eğitimi nasıldır, mezun olduktan sonra yönlendirmesi nasıldır fikrim yok. Ayrıca tiki yogunlugu nedir ki acaba? :D

@OzanEvliyaoğlu teşekkür ederim yorumun için ;)
  • Ben de yeditepenin sağlık bölümlerinin iyi olduğunu duymuştum madem burslu yeditepeyi seçmen ve istanbulda okuman iyi olur...
  • İzmir iyi değil midir ki @hakan1993 ?
  • Daha dün 9eylül fizik tedavi bölümüne gittim bilgi aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeditepe varken 9 eylüle laf düşmez :D
  • izlenimin nasıldı @ExSeLaNs35 ? okunacak yer mi :)
  • İstanbulluysan kesinlikle Yeditepe derdim.bitişinde üniversite hastanesinde başlarsın iyidir yani ortamı sosyal faliyetler iyi.ama bugün Acıbadem hast.fizyoterapiste konuştum,daha gecen sene 9eylylden mezun olmuş çatır çutur parayı kiriyo bu yasta.puan ve sıralama kaç bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7tepeyle 9 eylül karşılaştıralamaz bile ya 7tepe cok daha üstün
  • @kedidirokedi mf3 13000 ygs2 de 8800 sıralamam. yani hangisini yazsam girecek durumdayım :)

@feeltheloneliness teşekkürler ama ne yönlerden daha üstün, bilgi verebilir misin acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmut

izlenimin nasıldı @ExSeLaNs35 ? okunacak yer mi :)

Bana hitap eden bir bölüm değil yazmış olmak için yazcaktım ama başka şey yazacağım görüşlerime gelince gidip gördün mü bilmiyorum hastanenin içinde binası ama ayrı olduğu için 9 eylül kampüsleri yani üniversite hayatını pek tadamazsın hemşireler tıpçılar ve fizyoterapistler falan var işte öğrenci olarak. Gidip konuştuğumda biriyle tanıştım orada o da daha sonra arkadaşıyla tanıştırdı falan ilk tanıştığım tıp okumak istediğinden pek memnun değil gibiydi yani biraz doktorları özenir ister istemez insan ama sen bu bölümü zaten kafana koymuşsun neyse maaşlar mezun sayısı hızla arttığı için düşcek gibi dediler ki bence de düşer neyse devlet hastanesinde çalışmak 1500 lira + döner sermaye imiş o da ortalama bir yerde çalışsan 2300e falan denk glir özelde 3 3.5binle başlayanlar da varmış ancak kişinin kendini geliştirmesine bağlı bence maaş olayları özelde. Başka aklıma gelmedi yazcak bir şey ama sorarsan söylerim son gün bugün iyi karar ver ama ben olsam yeditepede okurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Bana hitap eden bir bölüm değil yazmış olmak için yazcaktım ama başka şey yazacağım görüşlerime gelince gidip gördün mü bilmiyorum hastanenin içinde binası ama ayrı olduğu için 9 eylül kampüsleri yani üniversite hayatını pek tadamazsın hemşireler tıpçılar ve fizyoterapistler falan var işte öğrenci olarak. Gidip konuştuğumda biriyle tanıştım orada o da daha sonra arkadaşıyla tanıştırdı falan ilk tanıştığım tıp okumak istediğinden pek memnun değil gibiydi yani biraz doktorları özenir ister istemez insan ama sen bu bölümü zaten kafana koymuşsun neyse maaşlar mezun sayısı hızla arttığı için düşcek gibi dediler ki bence de düşer neyse devlet hastanesinde çalışmak 1500 lira + döner sermaye imiş o da ortalama bir yerde çalışsan 2300e falan denk glir özelde 3 3.5binle başlayanlar da varmış ancak kişinin kendini geliştirmesine bağlı bence maaş olayları özelde. Başka aklıma gelmedi yazcak bir şey ama sorarsan söylerim son gün bugün iyi karar ver ama ben olsam yeditepede okurdum

verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkür ederim. herkesin izlenimi aynı yönde; 7tepe yazıp göndericem şimdi :)

yorum yapan herkese teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakmut -- 5 Ağustos 2011; 13:57:24 >

• Bu arada 9 eylül yüksekokul diye yazmayı düşünmeyen olursa hiçbir farkı olmuyormuş ayrıca sanırım bu seneden sonra fakülte olacak - en geç seneye olur fakülte 9 eylül fizik tedavi, başvurular her şey yapılmış -
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zipperhoff

quote:

hocam güncel maaslar düsük mü?

• quote:

İyi akşamlar, a dostlar

Uzuuun ve sancılı bir tercih döneminin sonunda kendi adıma "Fizyoterapist" olmanın en iyisi olduğuna karar verdim. Ama karar veremediğim bir konu var ki o da okuyacağım okul..

Seçenekleri 2'ye indirdiğimde elimde Yeditepe Üniversitesi(burslu) ve Dokuz Eylül Üniversitesi kaldı. Lakin karar veremiyorum hangisini seçeceğime.

Acaba okuyanınız veya etrafında okuyan arkadası olan varsa okullar hakkında yorumlarınızı ve görüşlerinizi rica ediyorum.

hocam fizyoterapide umdugunu bulabildin mi mezun olunca?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.