Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Bilgi Almak İsteyenler Buraya! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
15.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

Orijinalden alıntı: perdel

teşekkür ederim inşallah sorun yaşamayız gercekten hep olumsuz yorumlar duyunca üzülmüştüm
    hazırlık olmamasına sevindm peki 70 in altında alırsak almyr myuz o dersi?

eğer facebook hesabındaki yazılanları görüp üzüldüysen pek itibar etme,tabiki de çok çok üst düzey bir okula gitmiyoruz ama benim araştırmalarım ve arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sıcak ve eğitim açısından kaliteli bir okula gidiyoruz
    Okulun anladığım kadarıyla tek eksiği kampüs olayının olmaması ama tıp fakültesine gideceğimiz için pek sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum

Edit: Medicine dersi ile ilgili soru sormuşun şimdi dikkat ettim,bildiğim kadarıyla 70 üstü yaparsak ilk seneden itibaren görüyoruz ama geçemezsek de 2.seneden itibaren o dersi göreceğiz

Eline sağlık hocam,yerime cevaplamışsın teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

quote:

teşekkür ederim inşallah sorun yaşamayız gercekten hep olumsuz yorumlar duyunca üzülmüştüm

eğer facebook hesabındaki yazılanları görüp üzüldüysen pek itibar etme,tabiki de çok çok üst düzey bir okula gitmiyoruz ama benim araştırmalarım ve arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sıcak ve eğitim açısından kaliteli bir okula gidiyoruz
    Okulun anladığım kadarıyla tek eksiği kampüs olayının olmaması ama tıp fakültesine gideceğimiz için pek sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum

Edit: Medicine dersi ile ilgili soru sormuşun şimdi dikkat ettim,bildiğim kadarıyla 70 üstü yaparsak ilk seneden itibaren görüyoruz ama geçemezsek de 2.seneden itibaren o dersi göreceğiz

ne demek hocam her zaman , bu konu icin elinizden geldigi kadar bilgilendirmeniz icin de cok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

quote:

ne demek hocam her zaman , bu konu icin elinizden geldigi kadar bilgilendirmeniz icin de cok tesekkur ederim

Her zaman hocam

• önlük giydirme töreni ne zaman yapılıyor peki açılış töreninde mi ailelerin katıldığı ya da gerçekten aileler oluyor mu yksa oylesine yazılmış bir şey mi sitede?
  • quote:

önlük giydirme töreni ne zaman yapılıyor peki açılış töreninde mi ailelerin katıldığı ya da gerçekten aileler oluyor mu yksa oylesine yazılmış bir şey mi sitede?

hocam nerede gordunuz , eger gercekse sulale toplanir benim

• bak linkini vereyim bakmışsındır belki gerçi ama
    http://www.izmir.edu.tr/tip/images/stories/Donem_I_ders_programi_2013_2014.pdf
  • quote:

bak linkini vereyim bakmışsındır belki gerçi ama

hocam sagolasin ben de bunu bulmaya calisiyordum

• orda okuyan biri bu konuda bizi bilgilendirse iyi olcak:))
    birdee yaz okulu var mı ya da bu yıl sınıfta kalan
  • quote:

quote:

bak linkini vereyim bakmışsındır belki gerçi ama

hocam sagolasin ben de bunu bulmaya calisiyordum

törene gidin mutlaka güzel oluyorr...

• aileler de geliyor mu törene asıl merak ettiğim bu?
  • quote:

aileler de geliyor mu törene asıl merak ettiğim bu?

geliyordur tahminimce hocam,buraya yazdiginiz pdf dosyasinda ailelerde geliyor diyordu,18 eylulde de basliyoruz derslere anladigim kadariyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsykslr -- 25 Ağustos 2013; 12:34:41 >
  • su öğrenci bilgi formunu naptınız peki simdi doldurdunuz mu
  • quote:

su öğrenci bilgi formunu naptınız peki simdi doldurdunuz mu

evet hocam ben doldurdum

• o zaman bende şimdiden doldurup çıktımı alayım madem bir hafta kaldı sorun cıkmasın
  • quote:

o zaman bende şimdiden doldurup çıktımı alayım madem bir hafta kaldı sorun cıkmasın

hocam alıntılarsanız mesajları daha rahat olur
    aynen hocam ön kayıt işlemini yapın zaten çok vaktinizi almıyor ha bir de sağlık raporu işini halledin muhakkak babamın eskiden çalıştığı hastane olmasına rağmen 1,5 saat dolandım onu mutlaka erkenden halletmeye çalışın

• quote:

cıktıyı aldım imzaladım başka yapacağımız brsey yoktu sanırım dgl mi?
    ben heyet raporunu gecen haftalarda halletmiştm tesekkr edrm
  • quote:

quote:

cıktıyı aldım imzaladım başka yapacağımız brsey yoktu sanırım dgl mi?
    ben heyet raporunu gecen haftalarda halletmiştm tesekkr edrm

diploma,yerleştirme sonucu çıktısı,nüfus fotokopisi,6 adet vesikalık fotoğraf ve muhasebe onay formu kalıyor onlar da halledilir hemen
    hocam sizin burslu mu burssuz mu oldu?
  • evet geriye kalanlar hemen halledlr seyler inşallah kaydımızı da yaptrlm tamam:)
    bnm burssuz sizin
  • quote:

evet geriye kalanlar hemen halledlr seyler inşallah kaydımızı da yaptrlm tamam:)
    bnm burssuz sizin

benim de burssuz hocam

• Ogrenci formu kuluplere girecekseniz ise yarar obur turlu cok da onemli bi sey degil, onluk giymeye muhakkak gidin bu üni.nin tıp fakültesinde geçerdiğiniz en degerli zamanınız o toren olacak, notları da okulun 20mt yukarısındaki kırtasiyeden alabilirsiniz, bana kalırsa o muafiyeti gecin cünkü a b c ve sayılardan başlıyorsunuz biz geçmedik pişman olduk, hepinize kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.