Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Bilgi Almak İsteyenler Buraya! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
15.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

Ogrenci formu kuluplere girecekseniz ise yarar obur turlu cok da onemli bi sey degil, onluk giymeye muhakkak gidin bu üni.nin tıp fakültesinde geçerdiğiniz en degerli zamanınız o toren olacak, notları da okulun 20mt yukarısındaki kırtasiyeden alabilirsiniz, bana kalırsa o muafiyeti gecin cünkü a b c ve sayılardan başlıyorsunuz biz geçmedik pişman olduk, hepinize kolay gelsin

güzel bilgilendirme teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

Ogrenci formu kuluplere girecekseniz ise yarar obur turlu cok da onemli bi sey degil, onluk giymeye muhakkak gidin bu üni.nin tıp fakültesinde geçerdiğiniz en degerli zamanınız o toren olacak, notları da okulun 20mt yukarısındaki kırtasiyeden alabilirsiniz, bana kalırsa o muafiyeti gecin cünkü a b c ve sayılardan başlıyorsunuz biz geçmedik pişman olduk, hepinize kolay gelsin

eklemeyi unutmusum anatomi haricindeki bütün dersleri sınava 10gün kala başlasanız (sınıf geçecek kadar) yetiştirirsiniz ama anatomiyi yetistiremezsiniz sadece anatomiyi günlük calismaniz size yetecektir

• quote:

quote:

quote:

eklemeyi unutmusum anatomi haricindeki bütün dersleri sınava 10gün kala başlasanız (sınıf geçecek kadar) yetiştirirsiniz ama anatomiyi yetistiremezsiniz sadece anatomiyi günlük calismaniz size yetecektir

gerçi orada görüşürüz ama başka öneriler var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

gerçi orada görüşürüz ama başka öneriler var mı?

Aklıma gelince yazıyorum , aynen siz gelince görüşürüz

• yeni tercih döneminde canlı tutalım.
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam finaller var ama elimden geldiğince bakmaya çalışacağım.

Arkadaşlar merak ettiklerinizi buradan veya özel mesaj ile sorabilirsiniz.

Forum günceldir !! ( 2014 tercih dönemi için )
  • Sa krdsm bu universitenin yurdu felan var mi yada ucretli gittigin zaman yurt ucretide icinde mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende burayi yazmak istiyorum bazi sorularim olacah hazirlik sinifi zorunlu mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam genelde kalan öğrenciler çok fazla oluyo mu çünkü türkiyedeki genel yargı özel üniversitelerde genelde daha fazla para kazanmak için öğrencilerin bırakıldığı soyleniyor bu sizin üniversiteniz için geçeli midir kaç kişilik anfide kaç kişi kalır ortalama rakamlarla ? öğrenci değişimi programları yaygın mı acaba ? bunlar hakkında da bilgi verenilirseni çok çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem1445

Sa krdsm bu universitenin yurdu felan var mi yada ucretli gittigin zaman yurt ucretide icinde mi ?

Hocam yurt tabi ki var ama üni.nin kendi yurdu yok çevrede özel yurtlar var ama yanlış bilmiyorsam okul Fatih Yurdu ile anlaşmalı.Ücretler hakkında hiç fikrim yok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhn95

Merhaba bende burayi yazmak istiyorum bazi sorularim olacah hazirlik sinifi zorunlu mu

Yok yok hazırlık yok arkadaşlar sadece YÖK'ün zorunlu tuttuğu 2 senelik ingilizce alıyorsunuz tıp derslerinin yanında saçma sapan bir şey ama el mahkum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenab@

hocam genelde kalan öğrenciler çok fazla oluyo mu çünkü türkiyedeki genel yargı özel üniversitelerde genelde daha fazla para kazanmak için öğrencilerin bırakıldığı soyleniyor bu sizin üniversiteniz için geçeli midir kaç kişilik anfide kaç kişi kalır ortalama rakamlarla ? öğrenci değişimi programları yaygın mı acaba ? bunlar hakkında da bilgi verenilirseni çok çok sevinirim

Hocam öğrenci değişim programı biraz sallantıda TURKMSIC çalışmalarımız var.Dekan yardımcımız erasmus var dedi ama sanırım erasmus denkliği yok yani sen erasmusa gittiğin dönemdeki dersleri geçmiş sayılmıyorsun onları gelince vermen lazım ya da o tarz bir şey işte

Bizde 64 kişiden geç sene 3 4 kişi kaldı bizim üni.de asla bırakalım kalsınlar olayı olmaz hocam hakkını verecek kadar çalışırsan geçersin merak etme

• Ya beyler 34700 deyim geçen sene 35200 ile kapatmis girebilir miyim oraya ??

• quote:

Ya beyler 34700 deyim geçen sene 35200 ile kapatmis girebilir miyim oraya ??

Hocam girebilirsin belki ama tam emin değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

bendede 31.200 giremezsem acaip kapak olur
  • ya ben yazıp yazmamakta çok kararsızım tıpı abattıkları kadar zor mu gece gündüz çalışcaz mı. bi de izmirde istanbula göre yol falan çok sorun olmaz diye izmir istyorm doğru mu yapıyom sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhn95 -- 1 Temmuz 2014; 14:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

bendede 31.200 giremezsem acaip kapak olur

Hocam girersin muhtemelen ama tabi bu işler hiç bir zaman kesin olmaz...
  • quote:

ya ben yazıp yazmamakta çok kararsızım tıpı abattıkları kadar zor mu gece gündüz çalışcaz mı. bi de izmirde istanbula göre yol falan çok sorun olmaz diye izmir istyorm doğru mu yapıyom sizce

İstanbul'a göre tabi ki yol sorunu daha az İzmir'de,ama kaldığın yere de bağlı.

Tıp zor hocam,sınav dönemleri geceyi gündüze katıyorsun mecburen,eğer çok çalışmakta çok zorlanıyorsan bir daha düşün derim tıp ciddi anlamda emek ve çalışma ister.
  • İstiyorum aslında ben karar verdim uni araştırıyorum ama bazı arkadaşlar kafami cok karistiriyor korkutyo beni. Bi de ücretli okucaz kaldik mi bi 30 daha yatırcaz bazı uniler bırakmak için cok zorluyorlarmis ama ızmir öyle değil galiba.ya üniversite sınavina da az çalışmadk az uykusuz kalmadk en azından
    tıpa girince hedfmiz belli tıp bitirmek . Yanlış mi düşünüyorum düşündüğümden daha mi zor biri beni cesaretlendrsn tercihlere bi hafta kaldı tıp yazmak da kararsizm hala.

• quote:

İstiyorum aslında ben karar verdim uni araştırıyorum ama bazı arkadaşlar kafami cok karistiriyor korkutyo beni. Bi de ücretli okucaz kaldik mi bi 30 daha yatırcaz bazı uniler bırakmak için cok zorluyorlarmis ama ızmir öyle değil galiba.ya üniversite sınavina da az çalışmadk az uykusuz kalmadk en azından
    tıpa girince hedfmiz belli tıp bitirmek . Yanlış mi düşünüyorum düşündüğümden daha mi zor biri beni cesaretlendrsn tercihlere bi hafta kaldı tıp yazmak da kararsizm hala.

nerede yaşıyorsun izmir mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.