Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Bilgi Almak İsteyenler Buraya! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
15.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elliemill

Egitim ingilizce mi turkce mi? Ingilizce daha avantajli tip icin degil mi?

Eğitim Türkçe ama medical ingilizce o kadar basit ki 3 5 makaleyi anlayarak oku İngilizce tıp okumuş kadar olursun dostum
  • Teşekkürler
    Bi de bir sey sormak istiyorum izmir de okumak nasil yani istanbul mu izmir mi karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde derecem 32.000
    Hayırlısıysa Izmir Tıp olacak.
    Ingilizce sınavından atıyorum 70 altında aldık.
    Hazırlık okuyor muyuz okumuyor muyuz?
    Okumuyorsak o sene ne halt yiyoruz?

Hocam bide ben üniversite sınavına hazırlanırken çok kilo aldım.
    Ilk sene spora yazılmak için vaktim olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: elliemill

Teşekkürler
    Bi de bir sey sormak istiyorum izmir de okumak nasil yani istanbul mu izmir mi karar veremedim

İstanbul şehirlerin kralı şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım ama trafik gürültü ulaşım sorunu beni hep korkutmuştur.Zaten insanlar İstanbul'u gidip gezmeli orada yaşanmaz derler.

İzmir'e gelecek olursam bence Türkiye'de öğrencinin en rahat yaşayabileceği şehir İzmir,burada mahalle baskısı 0,insanlar yardımsever ve gençlerin yaptığı şeylere diğer şehirlerde gözünü patlatarak bakan insanlar İzmir'de yok,velhasıl nasip olur da İzmir'e gelirsen eğer asla ama asla pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: McQueen01

Hocam benimde derecem 32.000
    Hayırlısıysa Izmir Tıp olacak.
    Ingilizce sınavından atıyorum 70 altında aldık.
    Hazırlık okuyor muyuz okumuyor muyuz?
    Okumuyorsak o sene ne halt yiyoruz?

Hocam bide ben üniversite sınavına hazırlanırken çok kilo aldım.
    Ilk sene spora yazılmak için vaktim olur mu?

Hocam bizim üni.de hazırlık yok

70 altı alırsan alt sınıftan başlarsın yani o sene blue,red,how are you modunda ingilizce görürsün,sonraki sene medical ingilizceye geçersin

Hocam İzmir'e geliyorsun ve spor ortamını mı soruyorsun ? Her türlü spor yaparsın ister bir salona yazıl ister sahilde koş ister sahilde bisiklet sür,spor dediğin nedir ki sen yeter ki kafaya koy ve iste

• 1. sınıfta spor yapacak vaktin olur diyorsunuz yani?

• Üniversiteyi tanıtırken bir yerde eğitim için fiziki şartların önemsiz olduğunu söylemişsiniz.Size katılmadığım noktalardan biri eğitim evet daha önemli fakat tıp öğrencisi olmak yalnızca eğitimden ibaret değil aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz bir sosyal ortamın da olması gerekir.Afiliasyon evet geçici bir çözüm fakat ileriki yıllarda sizce de tam teşekküllü bir hastaneye ihtiyaç duyulmayacak mı?Saygılar.
  • quote:

1. sınıfta spor yapacak vaktin olur diyorsunuz yani?

Olur hocam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: barandesouza55

Üniversiteyi tanıtırken bir yerde eğitim için fiziki şartların önemsiz olduğunu söylemişsiniz.Size katılmadığım noktalardan biri eğitim evet daha önemli fakat tıp öğrencisi olmak yalnızca eğitimden ibaret değil aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz bir sosyal ortamın da olması gerekir.Afiliasyon evet geçici bir çözüm fakat ileriki yıllarda sizce de tam teşekküllü bir hastaneye ihtiyaç duyulmayacak mı?Saygılar.

Hocam biz en dezavantajlı öğrenci grubuyduk,ilk sene girenler olarak,hiç bir şekilde ''fiziki şart'' lardan dolayı mutsuz olmadık,insan kendi çevresini eğlencesini kendisi yaratır zaten

Kendini geliştirmek de yine size kalmış,bu tercih meselesi fakat kesin bir şey var ki o da insan kendini geliştirmek istedikten sonra tüm engeller boş

Bizim hastanemizin bize yeteceğini düşünüyorum ama ben daha yeni 3. sınıf oldum bu konuda ne desem yalan olur,zaten biz Türkiye'de bu konuda bir ilkiz izütıp olarak,bekleyip göreceğiz

Fakat ciddi bir eğitim engeli yaşanırsa hocalarımız gereğini yapacaktır ben onlara buradan kefil olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

Üniversiteyi tanıtırken bir yerde eğitim için fiziki şartların önemsiz olduğunu söylemişsiniz.Size katılmadığım noktalardan biri eğitim evet daha önemli fakat tıp öğrencisi olmak yalnızca eğitimden ibaret değil aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz bir sosyal ortamın da olması gerekir.Afiliasyon evet geçici bir çözüm fakat ileriki yıllarda sizce de tam teşekküllü bir hastaneye ihtiyaç duyulmayacak mı?Saygılar.

Hocam biz en dezavantajlı öğrenci grubuyduk,ilk sene girenler olarak,hiç bir şekilde ''fiziki şart'' lardan dolayı mutsuz olmadık,insan kendi çevresini eğlencesini kendisi yaratır zaten

Kendini geliştirmek de yine size kalmış,bu tercih meselesi fakat kesin bir şey var ki o da insan kendini geliştirmek istedikten sonra tüm engeller boş

Bizim hastanemizin bize yeteceğini düşünüyorum ama ben daha yeni 3. sınıf oldum bu konuda ne desem yalan olur,zaten biz Türkiye'de bu konuda bir ilkiz izütıp olarak,bekleyip göreceğiz

Fakat ciddi bir eğitim engeli yaşanırsa hocalarımız gereğini yapacaktır ben onlara buradan kefil olurum

hocam umarım beklediğin ve umduğun gibi bir eğitim süreci geçirirsin.yalnız sonuçta medical park bir özel hastane ve oraya gelecek olan insanlar tıp öğrencilerine değil hocalara muayene olmayı tercih edeceklerdir.Tabi sana katılmamak elde değil dediğin şey insanın içinde olması önemli fakat oraya birlikte gittiğin (minimum) 30 kişinin içi de senin anlattığın gibiyse o zaman bazılarına yazık olacak demektir.Bu arada tüm hocalara saygımız elbette sonsuz fakat bazı şartların yerine getirilmesi zaman ile ilgilidir sadece güç veya statü yetmeyebilir.Saygılar.

• Hocam yine aynı şekilde Istanbul daki kemerburgaz üniversitesi de medikal park hastahanesini kullanıyor.
    Orada okuyan arkadaşım var. Bir problem olmadığını söylüyor.

• quote:

quote:

quote:

hocam umarım beklediğin ve umduğun gibi bir eğitim süreci geçirirsin.yalnız sonuçta medical park bir özel hastane ve oraya gelecek olan insanlar tıp öğrencilerine değil hocalara muayene olmayı tercih edeceklerdir.Tabi sana katılmamak elde değil dediğin şey insanın içinde olması önemli fakat oraya birlikte gittiğin (minimum) 30 kişinin içi de senin anlattığın gibiyse o zaman bazılarına yazık olacak demektir.Bu arada tüm hocalara saygımız elbette sonsuz fakat bazı şartların yerine getirilmesi zaman ile ilgilidir sadece güç veya statü yetmeyebilir.Saygılar.

Hocam Medical Park artık resmi bir ''üniversite hastanesidir'' ve hastaneye muayene olmaya gelen tüm hastalara hastanenin üniversite hastanesi olduğuna ve kendilerinin burada stajyer doktorlar tarafından tedavi edileceklerine dair kağıt imzalatılmaktadır.Bu şartları kabul etmeyen hastalar başka hastanelere yönlendirilirler.

Şartlar için güç ve statü yetmezse orada biz gireriz devreye hocam bizim sınıfımız gerektiğinde birlik olup üniversite yönetimine yaptırım uygulayabiliyor daha önce denendi ve başarı da sağlandı.

Daha fazla polemiğe girmeyelim bence çünkü üni.nin içinde değilsin belli ki

• quote:

Hocam yine aynı şekilde Istanbul daki kemerburgaz üniversitesi de medikal park hastahanesini kullanıyor.
    Orada okuyan arkadaşım var. Bir problem olmadığını söylüyor.

Yok hocam zaten sorun olsa ben size söylerim.Ben objektif bakarım böyle şeylere eksik gedik neyse söylerim sonuçta bir yerden para falan almıyorum amacım sizleri bilgilendirmek

Bu tarz sorunlarımız ( şimdilik ) olmuyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Medical Park artık resmi bir ''üniversite hastanesidir'' ve hastaneye muayene olmaya gelen tüm hastalara hastanenin üniversite hastanesi olduğuna ve kendilerinin burada stajyer doktorlar tarafından tedavi edileceklerine dair kağıt imzalatılmaktadır.Bu şartları kabul etmeyen hastalar başka hastanelere yönlendirilirler.

Şartlar için güç ve statü yetmezse orada biz gireriz devreye hocam bizim sınıfımız gerektiğinde birlik olup üniversite yönetimine yaptırım uygulayabiliyor daha önce denendi ve başarı da sağlandı.

Daha fazla polemiğe girmeyelim bence çünkü üni.nin içinde değilsin belli ki

üniversitenin içinde olsam zaten sormam ben sadece işler nasıl yürüyor sizde diye merakımdan sorular sordum ve bu hastane işini nasıl yaptığınız konusunda bilgi almak istedim.Polemiğe girmek gibi falan bir niyetim yok.önemli olan iyi bir eğitim eğer alıyorsan sıkıntı yok.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 3 Mayıs 2020; 18:54:0 >
  • Hocam Sanko geldi.
    2 puanla kaçtı ya la...
    Isyaaaaaaaaaaan

• Hayırlısı arkadaşlar
  • İzmir üni cikti bana da başka kimler burada ???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuratKlyncu

Kusura bakmayın ben düşündüğünüz gibi tıp öğrencisi değilim bunu belirteyim :D 1-2 birşey isticem sizden..
    Ben izmir ünide hemşirelik bölümü istiyorum %50 Burslu
    Üni hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?
    Bazı forumlarda okudum bu üni lise tadında bi üniversiteymiş küçük ve kampüsü olmayan .. Doğru mudur ??

Doğrudur hocam ben tıp dışında üni.yi asla ama asla önermiyorum,bence tercih listenden sil çok ciddiyim

Bende İzmir üniversitesi mimarlık yazmayı düşünüyordum. Vazmıgeçeyim? (dgs le)

• quote:

Orijinalden alıntı: Amelia35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuratKlyncu

Kusura bakmayın ben düşündüğünüz gibi tıp öğrencisi değilim bunu belirteyim :D 1-2 birşey isticem sizden..
    Ben izmir ünide hemşirelik bölümü istiyorum %50 Burslu
    Üni hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?
    Bazı forumlarda okudum bu üni lise tadında bi üniversiteymiş küçük ve kampüsü olmayan .. Doğru mudur ??

Doğrudur hocam ben tıp dışında üni.yi asla ama asla önermiyorum,bence tercih listenden sil çok ciddiyim

Bende İzmir üniversitesi mimarlık yazmayı düşünüyordum. Vazmıgeçeyim? (dgs le)

Hocam bilemedim inan ki,başka uni. tutuyorsa oraya git bence...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.