Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Bilgi Almak İsteyenler Buraya! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
15.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bölümün şu anki durumu hakkında bilgisi olan var mı? Bende yazmayı düşünüyorum.
  • ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA FİNAL SINAVIM VARDI,ONDAN DOLAYI HİÇ İLGİLENEMEDİM. EN YAKIN ZAMANDA PM'LERE CEVAP VERİP BİLGİLERİ GÜNCELLEYECEĞİM...
  • Okulun son durumu ile ilgili genel bi verebilirmisiniz hocam. Mesela yeni binaya geçtimi fakülteniz, akademik kadro ve stajların durumu gibi.Teşekkürler
  • a.patara A kullanıcısına yanıt
    Sanırım sana pm ile cevap verdim hocam :)
  • PM'lere cevap veriyorum arkadaşlar forum günceldir...
  • _Athelas_ kullanıcısına yanıt
    Bende yenilerdenim bu sene yeni binaya geçildi mi yani biz orada mı eğitim göreceğiz ? Birde bilimsel projelere katılım durumlarımız neler konferanslar düzenleniyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde tıp okuduğunuz için şanslı , ama bu üniversitede okuduğunuz için şanssızsınız , birinciye yoğunlaşırsanız zaman su gibi akıp gider, kazanan herkese bol şans
  • Üniversite kapatıldı mı??
  • Sağlık Bilimleri Örnekköy-Karşıyaka'ya taşındı. Okulun üst yanında mezarlık, alt yanında huzurevi, yanlarında ise belediye çöplüğü var. Okul tepede, ıssız bir yerde. Okulun bahçesi bile yok. Kampüs yok, sadece 2 tane kantin var. Çevrede esnaf lokantaları var, kafe ve yemek yenecek düzgün yer yok.

Üniversite de kapatıldı deniliyor, üniversite yönetimi tarafından hala açıklama yapılmadı. Anlayacağınız iletişim zayıflığı mevcut...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.