Şimdi Ara

İZMİR URLA'DA KİRALIK DAİRE ARIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Urla merkezde kiralık daire arıyoruz.Donanım Haber forumdaşlarının yardımlarını rica ediyorum.Bir de Urla nasıl bir yerdir, tanıyan, bilen yaşayan varsa biraz bilgi verebilir mi?Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shulem -- 3 Ağustos 2010; 13:25:38 >

• Urla çok güzel bir yerdir. Merkezi yeri çok da güzel olmasa da çeşme altı kısmı şahane yerdir. Tam yazın gidilecek ve zaman geçirilecek yerlerdir. Askerliğimi orada yapmıştım çeşmealtında. Urla merkeze de gidiyorduk urlayı pek fazla begenmesem de çeşmealtı kısmı çok hosuma gitmişti. Tavsiye ederim. Kiralar hakkında ise pek bilgim yok ama oyule ucuk fiyatlar yoktur
  • Fransanın hangi ili izmie ?

oui
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eramom

Fransanın hangi ili izmie ?

oui

Pardon İzmir oldu, düzelteyim hemen.
  • Orijinalden alıntı: 1

Urla çok güzel bir yerdir. Merkezi yeri çok da güzel olmasa da çeşme altı kısmı şahane yerdir. Tam yazın gidilecek ve zaman geçirilecek yerlerdir. Askerliğimi orada yapmıştım çeşmealtında. Urla merkeze de gidiyorduk urlayı pek fazla begenmesem de çeşmealtı kısmı çok hosuma gitmişti. Tavsiye ederim. Kiralar hakkında ise pek bilgim yok ama oyule ucuk fiyatlar yoktur

Tayin nedeniye gidiyoruz, teşekkür ederim cevap için.Yazın çok sıcak olur diye tahmin ediyorum.
  • Urla, şehir dışında sessiz sakin ve büyük nüfusu fazla bi yer. Sık sık İzmir dolmuşları geçer.
  • Orijinalden alıntı: shulem

Orijinalden alıntı: 1

Urla çok güzel bir yerdir. Merkezi yeri çok da güzel olmasa da çeşme altı kısmı şahane yerdir. Tam yazın gidilecek ve zaman geçirilecek yerlerdir. Askerliğimi orada yapmıştım çeşmealtında. Urla merkeze de gidiyorduk urlayı pek fazla begenmesem de çeşmealtı kısmı çok hosuma gitmişti. Tavsiye ederim. Kiralar hakkında ise pek bilgim yok ama oyule ucuk fiyatlar yoktur

Tayin nedeniye gidiyoruz, teşekkür ederim cevap için.Yazın çok sıcak olur diye tahmin ediyorum.

Yazın çok fazla da sıcak değildi o zamanlar. Geceleri yorganla yatıyorduk çeşmealtında düşün artık. :) Ama tayin güzel yere çıkmış tam isabet.
  • Kısmet artık , kavak yelleri dizisindende gördüğümüz kadarıyla gayet güzel bir yer?Kiralık evi, yazlığı olan var mıdır:)?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.