Şimdi Ara

İzmir veya Ankara Uydunet Devir İsteyen var mı?(İlk ay fatura ücreti ve modem yanında verilecektir.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3mpbs hızındaki uydunetimi taşınmam gerektiğinden ve gideceğim yerde olmadığından devretmek istiyorum. Yanında modemi ve ilk ay fatura ücretini vereceğim.. Aylık ödemesi 49 tl ve taahhütü eylül 2013'e kadar. Eğer ilgilenen olursa acilen bana ulaşsın.

Arkadaşlar devir isteyen var mı konu hala güncel ne yazık ki devir bulamadım. ilk ay ücretini ve modemide hediye edeceğim. (İlk başta iki ay demiştim biliyorum ama para sıkıntısı çektiğimden sadece 50 tl verebileceğim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalmusty21 -- 7 Haziran 2012; 13:47:42 >

• bildiğim kadarıyla gideceğin yerde uydunet hizmeti olmadıgından dolayı sözleşmeni fesh edebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

bildiğim kadarıyla gideceğin yerde uydunet hizmeti olmadıgından dolayı sözleşmeni fesh edebiliyorsun.
    Benim bildiğim kadarıyla söke söke taahhüt parasını alıyolar iptalde. İnşallah dediğin gibidir bir araştırmak lazım. Ama bu kadar insan neden devretmeye çalışsın ki böyle bir şey varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalmusty21

Benim bildiğim kadarıyla söke söke taahhüt parasını alıyolar iptalde. İnşallah dediğin gibidir bir araştırmak lazım. Ama bu kadar insan neden devretmeye çalışsın ki böyle bir şey varsa...

Fesh edemiyorsun. Gerekli ucretleri alirlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

quote:

Fesh edemiyorsun. Gerekli ucretleri alirlar.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_60986549/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ne yazık ki arkadaş başka birine devretmiş. Lütfen beni bu çileden kurtarın. Karşılığında devralanın ilk ay faturasını bile ödeyebilirm yeterki taahhütü ödemeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalmusty21 -- 7 Haziran 2012; 13:41:17 >
  • quote:

quote:

Ne yazık ki arkadaş başka birine devretmiş. Lütfen beni bu çileden kurtarın. Karşılığında devralanın ilk ay faturasını bile ödeyebilirm yeterki taahhütü ödemeyim.

Alıntıları Göster
    Başlığım forum ekranında gözükmüyor bu nedenle yeni başlık açtım. Forumda yeni olduğum için hata yaptıysam kusura bakmayın adminler.

• quote:

Başlığım forum ekranında gözükmüyor bu nedenle yeni başlık açtım. Forumda yeni olduğum için hata yaptıysam kusura bakmayın adminler.

Şimdi ikisi de gözüküyor, sanırım bir hata yaptım özür dilerim.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Umarım halledersiniz buradan...

• quote:

Umarım halledersiniz buradan...

Alıntıları Göster
    Modem DOCSIS 3.0 olsa düşünebilirim.
    Hocam Teledünya mı var Kablo TV mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Alıntıları Göster
    ttneti kapatıp uydunete geçicem ama kesılmeler acılmama sorunları cok oluyomus durum nedir ? Yer:Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

modem docsis 2.0 sanırım. netmaster cbw 700 modem özelliği nedir tam olarak bilmiyorum. teledünya yok kablo tv var ama teledünyaya geçebilir devralan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeR-6

ttneti kapatıp uydunete geçicem ama kesılmeler acılmama sorunları cok oluyomus durum nedir ? Yer:Ankara

Ankara'da durum nedir bilmiyorum ama ben İzmir'de hiç kesilme sorunu yaşamadım yaklaşık 4 yıl kadar 3 değişik yerde kullandım. yakınlarda kullanan birileri varsa ona danış bence olduğun yerdeki altyapıdan kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YeR-6

Ankara'da durum nedir bilmiyorum ama ben İzmir'de hiç kesilme sorunu yaşamadım yaklaşık 4 yıl kadar 3 değişik yerde kullandım. yakınlarda kullanan birileri varsa ona danış bence olduğun yerdeki altyapıdan kaynaklanıyor olabilir.

Alıntıları Göster
    Forumdan bir arkadaş devralmak için irtibata geçti önceliği ona vereceğim o yüzden. Diğer arkadaşlarla durumun netliğine göre konuşalım.

• quote:

Forumdan bir arkadaş devralmak için irtibata geçti önceliği ona vereceğim o yüzden. Diğer arkadaşlarla durumun netliğine göre konuşalım.

Hallederseniz buradan belirtirsiniz..
  • quote:

quote:

kesinlikle belirtecem. hatta sana mesdaj atacam kardeş
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle belirtecem. hatta sana mesdaj atacam kardeş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar devir isteyen var mı konu hala güncel ne yazık ki devir bulamadım. ilk ay ücretini ve modemide hediye edeceğim. (İlk başta iki ay demiştim biliyorum ama para sıkıntısı çektiğimden sadece 50 tl verebileceğim.)

• quote:

3mpbs hızındaki uydunetimi taşınmam gerektiğinden ve gideceğim yerde olmadığından devretmek istiyorum. Yanında modemi ve ilk ay fatura ücretini vereceğim.. Aylık ödemesi 49 tl ve taahhütü eylül 2013'e kadar. Eğer ilgilenen olursa acilen bana ulaşsın.

• quote:

quote:

3mpbs hızındaki uydunetimi taşınmam gerektiğinden ve gideceğim yerde olmadığından devretmek istiyorum. Yanında modemi ve ilk ay fatura ücretini vereceğim.. Aylık ödemesi 49 tl ve taahhütü eylül 2013'e kadar. Eğer ilgilenen olursa acilen bana ulaşsın.

Ben İzmirdeyim, ev değiştirme aşamasındayım gideceğim yerde kablo tv olursa ve 1mbps sınırsız hıza indirebilirsek ben devralabilirim ama henüz ev olayını ayarlayamadım en geç 1 ay içinde belli olur
    Devir yaptığımızda bağlantı ve aktivasyon ücretleri nasıl oluyor?

Not:Devir yapmak isteyen arkadaşlar da bana pm atabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 8 Haziran 2012; 10:44:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihTR

quote:

quote:

Ben İzmirdeyim, ev değiştirme aşamasındayım gideceğim yerde kablo tv olursa ve 1mbps sınırsız hıza indirebilirsek ben devralabilirim ama henüz ev olayını ayarlayamadım en geç 1 ay içinde belli olur
    Devir yaptığımızda bağlantı ve aktivasyon ücretleri nasıl oluyor?

Not:Devir yapmak isteyen arkadaşlar da bana pm atabilirler

Ne yazık ki hız düşürme gerçekleşmiyor, hız arttırılabiliyor sadece. Devir yapıldığında herhangi bir bağlantı ve aktivasyon ücreti ödenmiyor, devir ücreti de yok. Sadece 20 yada 25 tl nakil ücreti oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.