< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İzmir ya da Eskişehir'de vs okusaydim kız bulabilir miydim
-
-
olasılık artardı bir de tıpçı ayağına düşürürdün bence.
-
Tıpla kız düşürmenin hiçbir alakası yok,bu çok iyi ders çalışıyormuş diyip kız mi gelecek ağa
Kız konusunda iki kriter var tip ve para
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuçta kızlarla beraber yaptığın faaliyetlerin sayısı artacak kız da bulurdun illaki karsta kızlarla derse girmekten başka ne aktivitesi yapıyorsun ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vegasta da okusan gene aynı kalırdın
-
paraya da 30 lu yaşlara yakın bakıyorlar bence de tek gerçek tip sana 2 doz blackpill yazıyorum.
-
Kars da yapamiyosan orda hiç olmaz kız istiyosan keko ol bizim mahallede 2/10 dar omuzlu kemer burunlu kısa boylu keko 5/10 kızla sevgili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek işin şu forumda boş boş konu açmak. dost tavsiyesi forumu bırak ve kendine değer vermeye başla mesela gömdüğün sporu dene 1 ay sonra gel noluyor görelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 yıldır boks yapıyorum.
değişen bir şey yok.
-
SPOR SALONUNA GİDİN DİYORUM BOKS NEREYE GÖTÜRECEK SENİ HACI ANCA ADAM DÖVERSİN ONUNLA
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kanka boks salonuna gidiyorum ben de zaten. sokaktan adam tutup dövmüyorum. zaten kolay kolay kavga eden biri değilim.
fitness asla boks kadar kondisyon sağlamaz. fitnesscı ile ringe çıksak, ben hiç vurmasam bile adam 2. round'da kesilir.
boks adam dövmek değil illa. ben 1.5 sene ringe bile çıkmadım, hiç çıkmayan da var.
body building boş iş.
boksta da vücudu şekillendiriyorsun ama tabii ki bb gibi olmaz.
-
Konuya girmeden konuyu kimin açtığını bilerek girdim
-
Hocam bu arada cok daha kolay. Bir kere kiz sayisi daha fazla olasiligi baya bir arttiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X