Şimdi Ara

izmir yavru kedi sahiplendirmek istiyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilandaki kedilere yeğenimle 1 aydır bakıyoruz.
    anneleri her yıl gelir bahçemizde doğurur yavrularını büyütürdü ama bu yıl araba çarpması sonucu öldü. yavruları biz büyüttük.
    geçen hafta iç ve dış parazit ilaçlaları da yapıldı. kum alışkanlıkları var. aklımıza gelen her yerde ilanı açtık birde şansımızı burda deneyelim dedim.
    yavru kediler

• İnşallah hemen bir yuva bulursunuz yavru pisiciklere, çok üzülüyorum gerçekten hayatları resmen pamuk ipliğine bağlı.
  • Ne yazıkki henüz arayan bir kişi var. Onlarca yerde paylaştık halbuki. Yuva arayan çok kedi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'ta bu tarz gruplar var, kullanmadığım için şimdi adlarını unuttum. Oralara da yazarsanız çok çabuk yuvalanırlar inşallah.
  • samozkay S kullanıcısına yanıt
    hangi cinse benziyorsa, o cinsin ismini yazın, 3-5 lirada isteyin o zaman alırlar ancak. yavrulara bakmanız, anneyle ilgilenmeniz çok güzel ancak, neden belediyeye kısırlaştırmadınız hayvanı? bedava yapıyorlar, ister kendileri gelir alır, ister siz götürürsünüz. Bende evimde ara sıra yeni doğurmuş anne ve yavrulara bakıyorum geçici olarak (köpeklerim var 2 adet sürekli bakamam kedi bu yüzden) anne emzirme döneminden çıktıktan sonra kısırlaştırıyorum belediyeye. Bu şekilde 10a yakın kedi kısırlaştırdım, birçoğuda en az bir kere doğurmuş oluyorlar.
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    kısırlaştırmayı çok düşündük. böyle bir kaç yavrusunu kısırlaştırdım bile. bu kedi için iki kere randevu aldık. biri yaklaşırken ortadan kayboldu diğerinde de zaten hiç yakalayamadık. çok hırçın bir kediydi. 2 yıl boyunca besledik kediyi hemde royal canin ve hills mamalarla ancak yediğim patinin haddi hesabı yok ilkinde kuduz aşısı olmak zorunda kaldım hatta:):) elimde mamayı görünce üstüme doğru koşar ve kıhlardı bana. bırak da git der gibi :) ama çok severdik kendine has bir kedicikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samozkay -- 22 Ekim 2015; 20:23:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.