Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

hocam sıralamam 45k deu bilgisayar gelmez mi 42klık

Deu bilgisayar gelebilir kanka eğer tutarsa hazırlığı kesinlikle geç gerekirse 2 ay boyunca ingilizce çalış hem direk hazırlığı geçersen beraber takılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEUCompEng

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

hocam sıralamam 45k deu bilgisayar gelmez mi 42klık

Deu bilgisayar gelebilir kanka eğer tutarsa hazırlığı kesinlikle geç gerekirse 2 ay boyunca ingilizce çalış hem direk hazırlığı geçersen beraber takılırız

inşallah hocam
  • TurnItOff kullanıcısına yanıt
    Yatay geçişte sadece ortalamaya mı bakılıyor?
    Dağ başında olmasının avantajları dezavantajları neler?
    Merkeze ulaşım çok mu sıkıntı? Hayat o dağ başında mı geçiyor?
  • Şimdi dostum, ortalama önemli olan. Mesala fizikten 2.40 ile bizim biligsayara geçmişti.
    Dağ başında dezavantajı çok köpek olması :D Bazen karantinaya alınmışlık hissi alıyor, haftasonları da kimse kalmıyor.
    Merkezu ulaşım konusunda yarım saatte bir minübüsler kalkıyor, bir de eshot var. Tabiki 7-24 geçerli bir diğer kural otostop var
    Haftasonları izmir'e gidiyoruz genelde orda takılıyoruz. Tek burada geçmiyor elbet :D
  • İlk seneden ortak dersler vardır diye soruyorum. Fizik bölümünün akademik kadrosunu epey bir inceledim,çok iyi. Ama derslere aynı hocalar giriyor değil mi? Odtü sosyoloji'den bir arkadaşım bana bu konuda dikkatli olmamı söylemişti de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ünilerin çoğu not ortalamasının yanında sınav puanında bakıyor o zaman iş yaşa biniyorda.
    Köpek tamam ama köpekler.
    Her hatfasonu 1-2 saat yolmu çekiyorsunuz izmire gitmek için.
  • Hocam iyte kimya mühendisligi hakkında görüşlerin nedir? Bölüm icinde görüşünü alabilirim.
  • robin_nightwing kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum. O konuda için rahat olsun.
  • Köpekler hafta sonu insanlardan fazla diye bir hurafe var :D Merak etme onlara da alışıyorsun
    Abi alışıyorsun bir süre sonra, o yol koymuyor sana.
    Üni. çevresinde yurt bulamama ihtimali var mı peki? Maddi olarak ne kadar para ile yaşanır şehirde?
  • Çok sağol hocam :)))))

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Kimya müh, tanıdıklarım genelde bayan :D Okulun rahat bölümlerinden biri diye biliyorum, güzel kızlar da orada oluyor Onun dışında yine akademik kadrosu baya sağlam, kendine ait binası var ve lablar son derece iyi.
  • Bilgisayar mühendisliği için İYTE mi Ege mi nedeniyle birlikte yazarsan sevinirim

• Kesin yerleşiyorsun birine. KYK yedekte kalırsan 2.dönem başı kesin çıkıyor. KYK'da yaşarsan aylık 185 lira yurt ücreti, yemek içinde bunun. Hayat ucuz KYK'da. Yaşamda kalırsan 4 kişilik oda 471 aylık yemek yok onda. Yemek masrafında aylık 100 lira civarı oluyor. O da 600 de öyle bir şeye geliyor.
  • asiltrk42 A kullanıcısına yanıt
    EGE- Ortamı süper.
    İYTE- Yüzde yüz 100 inglize eğitim, Teknopark, Akademik kadrosu baya sağlam. Bir de İnovasyon merkezi kuruldu, Türkiye'de tek. Bu da çok büyük bir avantaj.
    Hocam kızlar cok olması avantaj mı dezavantaj mı bilmiyom Ama asıl sorun ben ordan mezun olunca iş bulur muyum diyom ya. Görüşün nedir bu konuda
  • Kardeşim benim için eğitim daha önemli ama egenin eğitimi iyte den daha iyi diyen oluyo hangisini seçeceğimi bilemedim baya ikilemdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiltrk42 -- 18 Temmuz 2016; 20:00:08 >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    İYTE mezunlarından şu an işssiz kalan yok :) Çok iddialı bir cümle ama öyle. Mezun olabilirsen tabi, baya zorluyorlar. Mesala bilgisayar 57 kişi alıyor. Dönem uzatmadan mezun olma rekoru bir dönem için 29
  • asiltrk42 A kullanıcısına yanıt
    İYTE mühendislik bakımından çok sağlamdır. Öğrencisini süründürür ama mezun olunca da iyi ki böyle olmuş dersin. Mesala burda bilgisayar müh 57 kişi alıyor. Bu sayıyı hiçbir okulda göremezsin. Az kişilik sınıflarda ders görmek çok büyük bir imkan. Hocaların odasına girip istediğin gibi muhabbet ediyorsun. Genelde Ege ortamı ile İYTE eğitimi ile isim yapmıştır.
    3 katı neredeyse.
    Kadro baya sağlamda bende temel bilim okuyacak yürek var mı emin değilim. İngilizce diye istiyorum iyteyi. Yatay geçiş için fizik, matematik okumakta.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.