Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler, İYTE bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Sorunuz varsa buyrun

• Gebze mi iyi yoksa sizin okul mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygcik

Gebze mi iyi yoksa sizin okul mu?

Gebze'deki eğitim yüzde 30 İngilizce. İYTE'de tüm bölümlerde yüzde yüz İngilizce eğitim veriliyor. Arasında başka farklar da var ama, bizi tercih eden çoğu öğrenci bunu göz önünde bulunduruyor. İYTE'nin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama Gebze'de kardeş okuldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurnItOff

quote:

Gebze'deki eğitim yüzde 30 İngilizce. İYTE'de tüm bölümlerde yüzde yüz İngilizce eğitim veriliyor. Arasında başka farklar da var ama, bizi tercih eden çoğu öğrenci bunu göz önünde bulunduruyor. İYTE'nin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama Gebze'de kardeş okuldur.

Ben İYTE ve GTÜ arasında kaldım. Boğaziçi-İTÜ-YTÜ-ODTÜ düzeyinde eğitim veriyormuş İYTE ve GTÜ ne dersin? memnunmusun okuldan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 18 Temmuz 2016; 18:28:06 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben İYTE ve GTÜ arasında kaldım. Boğaziçi-İTÜ-YTÜ-ODTÜ düzeyinde eğitim veriyormuş İYTE ve GTÜ ne dersin? memnunmusun okuldan

Okuldan memnunum. Her sene okul kendini geliştiriyor. Bir önceki sene ile arasında her zaman fark oluyor. Eğitimi gayet kaliteli ve zorlayıcı. Tek sıkıntısı ulaşımı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okuldan memnunum. Her sene okul kendini geliştiriyor. Bir önceki sene ile arasında her zaman fark oluyor. Eğitimi gayet kaliteli ve zorlayıcı. Tek sıkıntısı ulaşımı

Alıntıları Göster
    hocam sıralamam 45k deu bilgisayar gelmez mi 42klık

• TurnItOff kullanıcısına yanıt
    %100 ingilizce dedin aslında bende onu istiyorum ama ingilizce seviyem aşırı düşük acaba hazırlıkta halledebilir miyim? yani anlayabilir miyim dersleri :D aval aval bakmak istemiyrum sonra :) Bu konuda birşeyler yapabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

hocam sıralamam 45k deu bilgisayar gelmez mi 42klık

Deu bilgisayar sıralama grafiği hakkında bir bilgim yok. Son 3 yıla bak artıyor mu sabit mi diye. Ona göre yorum yaparsın
  • TurnItOff kullanıcısına yanıt
    meraba hocam iyte inşaat bilgisayar veya makine bölümlerini yazabilirim bornovoda tanıdıklarım bornovadan ulaşım imkanı nasıl olur acaba
    bilgisayar bölümünü önerirmisiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

38k sıralamam var geçen yıl 37kdan almış gelme imkanı var mı sizce?Tavsiye ediyormusunuz?Ygsden 19k geriye attım gerizekalı gibi.Sizce bir daha hazırlanmalımıyım yoksa iyte gelinebilecek yermidir?Yatay geçiş imkanı varmı sonraki yılda iyte ye gidip iyi ortalamayla 2.yıl itü gibi bir yere giden var mı?

• bygcik B kullanıcısına yanıt
    A1 kurundan başlarsın sıfırdan alıyorlar. Adın ne?'den başlayıp sonuna kadar gidiyorlar, anlarsın merak etme :) Geliştirmek senin elinde, üzerine çalışman lazım. Yoksa sen de her sene 500 civarı öğrenci giriyor hazırlığı 100-150 arası kalan oluyor onlardan olursun. İYTE'nin hazırlığı iyidir bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Techno

quote:

quote:

quote:

quote:

38k sıralamam var geçen yıl 37kdan almış gelme imkanı var mı sizce?Tavsiye ediyormusunuz?Ygsden 19k geriye attım gerizekalı gibi.Sizce bir daha hazırlanmalımıyım yoksa iyte gelinebilecek yermidir?Yatay geçiş imkanı varmı sonraki yılda iyte ye gidip iyi ortalamayla 2.yıl itü gibi bir yere giden var mı?

Alıntıları Göster
    ulaşım ne kadar zor ve yurt imkanları nasıl ?

ege deü ve iyte mühendisliklerde hangisi iyidir ?

• quote:

A1 kurundan başlarsın sıfırdan alıyorlar. Adın ne?'den başlayıp sonuna kadar gidiyorlar, anlarsın merak etme :) Geliştirmek senin elinde, üzerine çalışman lazım. Yoksa sen de her sene 500 civarı öğrenci giriyor hazırlığı 100-150 arası kalan oluyor onlardan olursun. İYTE'nin hazırlığı iyidir bu arada.

Yazılım Müh. ve Bilgis. Müh. arasında kalıyorum ya sence hangisi Türkiye şartları içerisinde iş bulma imkanı daha yüksektir? Hangisinin çalışma koşulları daha iyidir? farkedersen maaşı önemsemiyorum. Maaş 10. ve 11. planda öyle diyebilirim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 18 Temmuz 2016; 18:41:56 >
  • Beeblebroxx kullanıcısına yanıt
    Bornovadan toplu ulaşım imkanı ile 1 saat 45 dakika sürüyor. Servisle gelirsen 45dk-1 saat arası sürüyor. Ama genelde öğrenciler yurtta kalıyor burada ya da köy ve urla seçenekleri var. Onları öneririm, her gün o yol çekilmiyor. Bölüm açısından ise inşaat,bilgisayar ve makine demişssin. Bence hangisi senin kişiliğine daha uygunsa onu yaz. Okulumuzun bilgisayar müh binası yok, tek sıkıntısı bu ama teknopark sayesinde bir sürü staj imkanın var. Yüzde 80'ni bilişim şirketleri onların.
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Ulaşım fahrettin altaya 50 dakika sürüyor. Ordan metro ile geçiş yapıyorsun. Yurt olarak KYK ve Yaşam Merkezi imkanın var. İkisinden birine gitmeni öneririm ilk geleceğin zaman. Ege, DEU ve IYTE arasında açık ara IYTE öndedir. Onlarla bir araya geldiğin zaman bunun farkına varıyorsun.
  • makina nasıl sosyal imkanrı nasıldır
  • bygcik B kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkemizde ikisinin derslerine bak pek fark göremezsin. Bu yurt dışında çok belirgin. Zaten türkiyedeki çoğu bilgisayar mühendisliği bölümü yazılım ağırlıktadır. İş bulman kendine bağlı, benim şirket sahiplerimden konuştuğum birisi bana türkiyede yazılım bilen adam yok demişti. Kaliteli eleman lazım bize diyordu. Ne kadar çok geliştirirsen kendini havada kapalırsın. Çalışma koşulları çalışacağın alana göre değişiklik gösterir. Çok uçsuz bucaksız bir alan bilişim alanı. Ben sana pc müh tavsiye ederim.
  • oralca kullanıcısına yanıt
    İYTE'nin makina müh bölümü en sağlam bölümlerinden birisi. Akademik kadrosu olsun, bölüm içinden çıkan projelerin birincilikler alması olsun. Sosyal imkanı tamamen senin elinde. Her şeyi başkalarında beklememek lazım. Sen sosyal olmak iste bir sürü imkan var.
  • quote:

Bornovadan toplu ulaşım imkanı ile 1 saat 45 dakika sürüyor. Servisle gelirsen 45dk-1 saat arası sürüyor. Ama genelde öğrenciler yurtta kalıyor burada ya da köy ve urla seçenekleri var. Onları öneririm, her gün o yol çekilmiyor. Bölüm açısından ise inşaat,bilgisayar ve makine demişssin. Bence hangisi senin kişiliğine daha uygunsa onu yaz. Okulumuzun bilgisayar müh binası yok, tek sıkıntısı bu ama teknopark sayesinde bir sürü staj imkanın var. Yüzde 80'ni bilişim şirketleri onların.
    0 ingilizce ile giden biri çok sıkıntı yaşar mı hazırlıkta?
    İzmir çok sıcak mı oluyor?
    Matematik, Fizik bölümleri nasıldır?

• 0'dan alıyorlar abi merak etme, geliştirmek sana bağlı her zaman dediğim gibi. Biz dağda yaşadığımız için hep esiyor Genelde matematik, fiziğe girenler yatay geçiş yapmayı düşünüyor biz de öteki bölümlere. Akademik kadroları çok sağlam bölümlerdir. Fizikte CERN'den ders veren hocamız vardı. Bizim okulun calculus'u da ünlüdür. İkisi de iyi bölüm, seviyorsan gir, yatay geçişle ötekileri geçmek istiyorum dersen yine gir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.