Şimdi Ara

İzmir'deki Mühendislik Fakülteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar deü , ege , gediz , yüksek teknoloji enstitüsü falan yani izmirdeki fakülteler mimarlık veya diğer mühendislikler açısından odtü,itü gibi ünilerle kıyaslandığında çok mu gerideler ? yani 5 sene sonra dünyasına girince odtü,itülü adamların direk arka planında mı kalırız yoksa kişinin kendisinde mi biter olay ?

• gediz filan özelleri ele bi kere mühendislik için..deü,ege,iyte ye gelince 3 üde mühendislik te birbirinden kaliteli üniversiteler..İtü-odtü'nün gerisinde kalmaz eğer kendini geliştirirsen..Mesleğini hakkaten bilip,severek okursan bölümü,ingilizceni geliştirip,Bilgisayar programlarını filan da öğrenirsen[Auto-CAD vs.] çok iyi yerlere gelebilirsin..Zaten bu 3 üniversitede seni belli bir seviyeye getirmeden mezun etmiyolar :) 9 eylülün ege ye göre puanının düşük olmasının sebebi yerinden ve kampüsünün dağınık olmasından dolayıdır.Deyse 9 eylülün egeden daha düşük bir eğitim vermediğini bilir izmirliler :D bu arada hangi mühendislik istiyorsun makinaysa işin zor çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@yWaLKer35

gediz filan özelleri ele bi kere mühendislik için..deü,ege,iyte ye gelince 3 üde mühendislik te birbirinden kaliteli üniversiteler..İtü-odtü'nün gerisinde kalmaz eğer kendini geliştirirsen..Mesleğini hakkaten bilip,severek okursan bölümü,ingilizceni geliştirip,Bilgisayar programlarını filan da öğrenirsen[Auto-CAD vs.] çok iyi yerlere gelebilirsin..Zaten bu 3 üniversitede seni belli bir seviyeye getirmeden mezun etmiyolar :) 9 eylülün ege ye göre puanının düşük olmasının sebebi yerinden ve kampüsünün dağınık olmasından dolayıdır.Deyse 9 eylülün egeden daha düşük bir eğitim vermediğini bilir izmirliler :D bu arada hangi mühendislik istiyorsun makinaysa işin zor çünkü :)

iyte de bayagı iyilesti son zamanlarda bence egeye falan on ceker.teknoloji enstitusu sonucta. zaten dunyada da en iyi muhendislik egitimi veren okullar teknoloji enstituleri degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen öyle..İyte zaten en iyisi aralarında..Ama arkadaşın puanı nasıl yetiyor mu ona göre bişeyler yapmak lazım yani İyte>deu=ege ama dediğim gibi deu ve ege boşa gidecek üniler değil..Zaten itü-odtü-ytü-boğaziçinden sonra iyte-gazi-ege-deu-marmara-istanbul.. bu üniversiteler var mühendislikte
  • bende izmirliyim ama ilk hedefim ıtü (cok zor ) yada ytü (mümkün ) .onlar olmazsa izmirde kalip ona göre tercih yapmak . muhendislik istiyorum ne mühendisi olur bilmiyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de merak ettiğim sorulardan biri bu =) güzel konu olmuş bence arkadaş haklı mühendislik olarak biraz geride duruyor gibi
  • upp izmirde mühendisliği düşünenler yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • odtü , itü , boğaziçi de degılsen gerısını koyver gıtsın kardes . neresı aklına esıyorsa nereyı ıstıyorsan yaz .
  • İzmirde gidilecek ise şayet Benim Tercihim Ege olur, mühendis dediğin girişken olmalı, tabi ki bu durumda okulun sosyalitesi de devreye giriyor, ne kadar etkin, sosyal bir okulda okunursa o kadar kendini geliştirilebileceğini, girişken olunabileceğini düşünüyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.